22/10/13

«Αυριανιστές» και «Χρυσαυγίτες»

Oι «Αυριανιστές», οι «δασύτριχοι πολίτες.του Κουτσόγιωργα», που έλεγε ο Νιόνιος ο Οβριός , ήσαν τα πιο φτωχά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας. Οι απόκληροι που στήριξαν τις ελπίδες τους στον «Αντρέα».
Τα ίδια ακριβώς κοινωνικά στρώματα, βρήκαν 30 χρόνια μετά, μια Ελπίδα «εκδίκησης», στο πρόσωπο της Χρυσής Αυγής.
Ο «δασύτριχος αυριανιστής», είναι το πολιτικό προηγούμενο του «Χρυσαυγίτη». Και όπως οι «Αυριανιστές» δεν έκαναν βήμα πίσω και έμειναν πιστοί στον «Αντρέα», όταν τον έσερνε στα δικαστήρια ο οβριός από την Μονεμβασιά, οι «Χρυσαυγίτες» δεν θα κάνουν βήμα πίσω.
Αλλά οι ηλίθιοι παπαγάλοι του συστήματος δεν διδάσκονται.Και θα ξαναπούν ότι, «η Ελλάς είναι ένα απέραντο φρενοκομείο».

Σπύρος Χατζάρας

4 σχόλια:

Delta είπε...

Ετσι ειναι!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=74408n3otdc
Τι λεει ενας αριστερος για τις αντιφασιστικες εκδηλωσεις

Ανώνυμος είπε...

-Ο ΝΙΟΝΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΒΡΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ (ΑΡΜΕΝ).
-Ο ΟΒΡΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

Γιαγκος Γεωργιος είπε...

Παρολο που δεν ειμαι δασυτριχος ειμαι ψηφοφορος της Χ.Α. Το οτι μπορει εσεις να υπηρξατε σημαιοκουνητης του ΠΑΣΟΚ δεν σημαινει οτι οποιος υποστηριζει μια ανεξαρτητη Ελλαδα ειναι και τα ιδια περιττωματα (για να το πω ευγενικα).
Αυριανιστες η μη οι ψηφοφοροι του ΠΑΣΟΚ ανεχθηκαν τα ψεματα, την κλοπη, το ρουσφετι, την διαλυση της εθνικης παραγωγης, την τραπεζοκρατια, τον διωγμο ολων των πατριωτων απο τον χωρο, την υπερχεωση, τον κομματισμο σε ολο το κρατος, τρεις (δηλαδη ολους) αλλοφυλους πρωθυπουργους και γενικα ολη τη σαπιλα που κατεστρεψε και καταστρεφει την Ελλαδα.
Αν δειτε παρομοια φαινομενα στους χρυσαυγιτες να μιλησετε.
Μεχρι τοτε να θυμαστε οτι ημαστε αυτοι που αδειασαμε και τον πρωην αρχηγο σας οταν πηγε να μας κανει οπαδους του Παπαδημου.
Περισσοτερο σεβασμο λοιπον αν θελετε να εξακολουθησουμε να σας σεβομαστε και εμεις ως συναγωνιστη για την ελευθερια της πατριδας.