20/10/13

Three and The Κούκος Μπάντ

Κάθε τρείς Γραικο-Ρωμιοί και τέσσερα κόμματα

«Κατά πληροφορίες που προέρχονται από αξιόπιστη πηγή, στελέχη που αποχώρησαν πρόσφατα από τον Σ.Ε.Ε. [κόμμα των αποστράτων], μετά από απαίτηση μελών και φίλων του κόμματος αλλά και άλλων εξωκοινοβουλευτικών δημοκρατικών πολιτικών σχηματισμών και ανέντακτων πολιτών, προχωρούν στο σχηματισμό πολιτικής παρέμβασης στα όσα θλιβερά συμβαίνουν σήμερα στην Πατρίδα μας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επαφές για το σχηματισμό αυτής της παρέμβασης, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, ενώ ήδη έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον άτομα τα οποία προέρχονται από το χώρο των Ε.Δ. και τα ονόματα τους μας έχουν απασχολήσει κατά καιρούς έντονα».
  (από  σχετικό δελτίο Τύπου)

«Αποχωρώντας από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, καλούμε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες σε συστράτευση για ανένδοτο αγώνα για την σωτηρία της Πατρίδος μας, ξεκινώντας τις διεργασίες και τον διάλογο για την δημιουργία πολιτικού χώρου για τον σκοπό αυτό».

Από τη δήλωση βόμβα των 35 που έφυγαν από τον  Καημένο Μπλάκ (Χικ) Λέιμπελ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...