22/10/13

Φυλακή ποιός θα πάει στο τέλος;

ΞΕΝΑ …ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΑ

  Πηγή http://www.kalami.net/2013/omogeneia/rozYpourgiko_NYoct13.html  

Το κορόιδο ο Έλλην φορολογούμενος πληρώνει και τα «υπηρεσιακά» ροζ υπουργικά εβδομαδιαία ταξίδια «παράνομων ζευγαριών» στη Νέα Υόρκη.
Το μόνο σίγουρο success Love story.
Στην ιστοσελίδα «Το ΚΑΛΑΜΙ» αποκαλύφθηκε ότι υπάρχει φωτογραφία κατατεθειμένη σε δικηγορικό γραφείο και η οποία είναι στη διάθεση του πρωθυπουργικού γραφείου από τις ''ελαφρές περιπτύξεις'' παράνομου "υπηρεσιακού ζευγαριού" στον διάδρομο και το εστιατόριο ξενοδοχείου στο Μανχάτταν, όπου το γλένταγε ο υπουργός.
Το σενάριο είναι το εξής:
Τόπος:Νέα Υόρκη.
ΧΡΟΝΟΣ. β' εξάμηνο 2013 (οι ακριβείς ημερομηνίες, το ξενοδοχείο κλπ είναι γνωστά στο ''Κ''). Αν συνέπεσε ή όχι, το δεύτερο ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ με το ταξίδι του «παράνομου ζεύγους» στη Νέα Υόρκη, έχει δευτερεύουσα σημασία.
Πρωταγωνιστές:
1. 'Εγγαμος υπουργός ή έγγαμη υπουργίνα που εκλέγεται στην Αθήνα, με ''ισχυρές επαφές'' στα ΜΜΕ και ''προστασία'' από αυτά .
2. Συνοδός. 'Άτομο της υπουργικής συνοδείας-αποστολής, δεν έχει σημασία αν είναι άνδρας ή γυναίκα, αξιωματούχος του υπουργείου ή αστυνομικός το αποκαλούμε Σημ.: Η Σχετική απόφαση γιά έξοδα υπουργικής αποστολής Νέας Υόρκης, δημοσιεύτηκε και στην diavgeia που υπόγραψε ο/η «υπουργός».
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
Ο/η «υπουργός», συνηθίζει σε όλες τις αποστολές στο εξωτερικό και στο εσωτερικό να έχει πάντα μαζί το ίδιο άτομο «συνοδό».
(49 οι περιπτώσεις εντός ή εκτός Ελλάδας, οι δε αναρτήσεις στην diavgeia το πιστοποιούν). Ο /η «συνοδός» είναι δηλαδή η... «σκιά» του/της υπουργού.
Περισσότερα στο «Το ΚΑΛΑΜΙ»

Αλλά και από το http://taxalia.blogspot.gr   μαθαίνουμε για το success Love story στην Παράγκα του Παντελή, της TELMACO , και των «ισχυρών ανδρών» του ανύπαρκτου προγράμματος, (που το πληρώνουμε όλοι), Νίκου Γουδέβενου, και Τάσου Παπανδρέου.
Λεφτά υπάρχουν, και τα deal τα κάνει ο πανίσχυρος κουμπάρος, ο άνθρωπος της Παντελής & Co, η megali ψυχή της ΝΕΡΙΤ, ο κ. Γιώργος.. (Μπράμος).

ΥΓ. Φυλακή ποιός θα πάει στο τέλος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...