21/10/13

Γύφτικες Ιστορίες

Η Λεονάρντα που λατρεύει τον Ρακίνα και τον Μολιέρο

Δεν είναι μόνο η 4χρονη ξανθή «Μαρία», που είχαν αρπάξει οι γύφτοι, που απασχολεί την διεθνή κοινή γνώμη. Είναι και η 15χρονη γυφτοπούλα από το Κόσοβο η Λεονάρντα που απελάθηκε στις 9 Οκτωβρίου από τη Γαλλία, μαζί με το σόι της και την οποία ο «Φρανσουά» τη θέλει πίσω, αλλά η 15χρονη Λεονάρντα είπε στο AFP ότι δεν θέλει να επιστρέψει στη Γαλλία χωρίς την οικογένειά της.
« Δεν είμαι η μόνη που πρέπει να πάω στο σχολείο, υπάρχουν και τα αδέλφια μου», είπε.
(Τα πέντε αδέλφια της είναι και αυτά λάτρεις της γαλλικής γλώσσας και του Μολιέρου).
Χθες η Λεονάρντα Ντιμπράνι μαζί με τη μαμά και τα 5 αδέλφια της ενώ περπατούσαν στη Μιτρόβιτσα του Κοσόβου, δέχθηκαν επίθεση από την γυφτο- Οικογένεια Τζεμαιλί που χτύπησαν στο πρόσωπο τη μητέρα της Λεονάρντα.
Η μητέρα της Λεονάρντα, βρίσκεται στο νοσοκομείο, ενώ τα παιδιά τα οποία «υπέστησαν σοκ» βρίσκονται σε αστυνομικό τμήμα. Ο πατέρας της οικογένειας βρίσκεται στο νοσοκομείο της Κόσοβσκα Μιτρόβιτσα στο πλευρό της συζύγου του, διευκρίνισε αλβανική αστυνομική πηγή.
«Αυτό δείχνει ότι οι Ντιμπράνι δεν είναι ασφαλείς εδώ», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο άλλη αλβανική αστυνομική πηγή που ζήτησε να μην κατονομαστεί.
Η οικογένεια Ντιμπράνι έφυγε από το Κόσοβο πριν από πέντε χρόνια. και εισήλθε παράνομα στη Γαλλία, όπου και εγκαταστάθηκαν.

Πίσω στα δικά μας, μέχρι τώρα 8000 οικογένειες από όλο τον κόσμο που ψάχνουν τα χαμένα παιδιά τους έχουν ενδιαφερθεί για τη 4χρονη ξανθή «Μαρία». Από αυτές τις οικογένειες τα στοιχεία δίνουν ελπίδες σε 4 Οικογένειες από τις ΗΠΑ μια από τη Σουηδία, μια από την Γαλλία, μια από τον Καναδά και μια από την Πολωνία.
Η υπόθεση της μικρής Μαρίας άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για τα γκέτο ανομίας σε συνοικισμούς και καταυλισμούς των Γύφτων και από το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας σε συνοικισμούς και καταυλισμούς στο Ζεφύρι και τις Αχαρνές.

1 σχόλιο:

Kωνσταντόπουλος γιάννης είπε...

Επιτέλους, αυτή η "αριστερο-προοδευτική" ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ανοχής και... "ανθρωπισμού" σε βαθμό ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ;

Οπου "ρωμα" ο τόπος ΒΡΩΜΑ!

ΝΑ ΞΕ-ΒΡΩΜ(Α)ΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΜΕΣΑ!

ΤΕ-ΛΟΣ!

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...