31/10/13

O Μαύρος λαθροσημαιοφόρος

Εάν έγραφα ότι μαύρος λαθροσημαιοφόρος κρατούσε τη σημαία σαν μπανάνα, θα με έλεγαν ρατσιστή που δεν είμαι. Για να του δώσουν τη σημαία οι καθηγητές θα πει ότι ήταν ο καλύτερος μαθητής. Και αυτό είναι αντικειμενικό στοιχείο.

Μου κάνει εντύπωση όμως ότι δεν βρέθηκε ούτε ένας ελαφροδεξιός βουλευτής της ΝΔ, ούτε ένας ημιανεξάρτητος Έλληνας στον τον Χαχαμικάτο και την Ραχήλ, να ζητήσουν από τον υπουργό κ. Αρβανιτόπουλο, να συγκροτηθεί μια επιτροπή καθηγητών για επιθεώρηση του σχολείου του μαύρου αριστούχου για να τον εξετάσει και να διαπιστώσει εάν η βαθμολογία που του βάζουν οι πολυπολιτισμικοί του καθηγητές είναι πραγματική ή πλαστή.

Εάν ο μαύρος λαθροσημαιοφόρος είναι ο καλύτερος μαθητής του σχολείου του χαλάλι η σημαία και ας την κρατούσε σαν μπανάνα. Εάν όμως δεν είναι, δεν θα έπρεπε να τιμωρηθούν οι επίορκοι δημόσιοι λειτουργοί που πλαστογραφούν την βαθμολογία τους , και αδικούν τους άλλους μαθητές για να σπρώξουν τον «δικό τους»;

ΥΓ. Για χρυσαυγίτες βουλευτές δεν λέω τίποτα επειδή ο Αρβανιτόπουλος δεν θα τους απαντούσε, διότι είναι νεοναζιστές και ρατσιστές.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ρατσισμός είναι φυσιολογικός, όπως και η ανατολή του Ηλίου.

Ο πατέράς ζουλού και η μάνα του, δεν ρώτησε ούτε εμένα ούτε κάποιον άλλον λευκό ιδιοκτήτη της χώρας, εάν επιτρέποντε μαύροι ή άλλα ανθρωποειδή όχι μόνο στην Αγία Ελλάς αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα!

Γιατί δεν σηκώνει τη σημαία της φρικτής χώρας προέλευσής του καλύτερα?

Η Ελλάς είναι λευκή, άνευ τελετουργικής περιτομής και η Ευρώπη Ελληνική.

Να εξαφανιστούν άπαντες τριτοκοσμικοί λαθρο-εισβολείς.
Ότι μείνει δικαιωματικά, να μην έχει ποτέ πολιτικά δικαιώματα, ούτε να του επιτρέπεται να έχει σχέσεις με τους γηγενείς.

Οι μαύροι σε σχολείο για μαύρους και με συνεχείς υπενθυμήσεις, άμεσης επιστροφής στην αφρική. Το ανάλογο και για κάθε τριτοκοσμικό λαθροεισβολέα ...

Να αφαιρεθούν τέλος, τα πολιτικά δικαιώματα απο τους επίσης παρεισφρίσαντες σε παρελθόντες χρόνους, αλλοδαπούς του τύπου σαραγκούση και δαμανάκη με αποκατάσταση των πραγματικών τους ονομάτων και στο εξής, την αυστηρή απαγόρευση χρήσης Ελληνικών ονομάτων από αλλοδαπούς και δή εχθρικούς (το αυτό για ότι αφορα τα παιδιά τους, ακόμη και στις περιπτώσεις μικτών γάμων..)

Επιστροφή του κλεμένου χρυσού σε όλα τα Εθνικά κράτη, Εθνικά νομίσματα, Εθνική ανεξαρτησία ακόμα και για τη φυλή των Βανουάτου και παγκόσμιο πολιτικο-οικονομικό reset.

Επιστροφή στην φυσιολογικότητα, ο καθένας στον τόπο του, θάνατος στην Νέα Τάξη Πραγμάτων!

Ανώνυμος είπε...

Αν ησουν πραγματικος Ελλην Πατριωτης, θα αισθανοσουν ικανοποιηση και περηφανεια που ενας αλλοδαπος κραταει την ενδοξη ελληνικη σημαια. Γιατι ετσι τιμαει την Ελλαδα.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος Πέμ Οκτ 31, 11:41:00 π.μ.
===================================
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΡΟΛ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΒΑΝΑΓΚΙΛΑ ΤΟΥ ΚΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ Ο ΑΡΑΠΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ, ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ, ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΔΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ Η ΜΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ (http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/675/6939/original.jpg)ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΤΡΟΛΙΑ ΤΟΥ INDYMEDIA ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ SITE.ΑΝΤΕ ΟΥΣΤ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο Αλλοδαπός θα υπερασπιστεί την Ελλάδα και την Σημαία της με την Ζωή του όπως θα κάνει κάθε Πραγματικός Έλληνας Πατριώτης;

Περίμενε όταν οι Αλλοδαποί φτάσουν ή ξεπεράσουν τον Ελληνικό Πληθυσμό.
Τότε, θα δεις τις Αξιώσεις τους έναντι των Ελλήνων. Τότε, θα δεις πόσο Έλληνες είναι ή αισθάνονται!

Τότε, θα θυμηθούν τις διαφορές τους έναντι των Ελλήνων και θα Απαιτούν το ένα, το άλλο κτλ.

Αν οι Αριστεροί (Καθηγητάδες και μη) και τα Σιωνιστικά Αφεντικά τους, που θέλουν να Γκρεμίσουν οτιδήποτε Εθνικό/Ελληνικό, παρουσιάζουν ως Έλληνα τον κάθε γόνο Λαθρο-Μετανάστη ή μη, δε τρώμε Όλοι τα Πολυπολιτισμικά ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ τους!


Ανώνυμος είπε...

φωτια στα ξεκωλα, στους λαθρο και στους κλεφτες

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει να εξετασουμε τα ακολουθα.

Ειναι νομιμος κατοικος η λαθρομεταναστης. (Αν οι γοωεις του ειναι λαθρομεταναστες ειναι και αυτος ακομη και αν εχει γεννηθει εδω)

Ειναι Υπηκοος? (Εχει παρει oρκο Πιστης στην Ελλαδα)? Δεν νομιζω γιατι και αν εχει παρει υπηκοοτητα ειναι ακυρη συμφωνα με την αποφαση του Συμβουλιου Επικρατειας.

Ειναι Χριστιαννος ορθοδοξος για να κραταει τον Σταυρο?

Δεν μπορει να κραταει την Ελληνικη σημαια ενας λαθρομεταναστης. Να παει στην χωρα απο οπου προερχεται να την κρατηση οχι στην Ελλαδα.

Να παει να γραφτει στα δημοτολογια της χωρας απο οπου προερχονται οι γονεις του. Ετσι εκανα και εγω με τα παιδια μου που τα πολιτογραφησα σαν Ελληνες αν και γεννηθηκαν στο εξωτερικο.

Ενας Ελληνας του Εξωτερικου.



Ανώνυμος είπε...

Προσωπικα αν ο μαυρακος, και ο καθε λαθρομεταναστης κατ'επεκτασιν, ηταν Ορθοδοξος Χριστιανος δεν θα με πειραζε καθολου. Γιατι αφενος θα ενστερνιζοταν τις Χριστιανικες και πανανθρωπινες αξιες και αφετερου τα ηθη και εθιμα του θα ομοιαζαν των ελληνικων, δλδ θα εφευγε απο την ανθρωποφαγια που ισχυει στην αφρικη και την παιδεραστια που ισχυει στο ισλαμ.

Ανώνυμος είπε...

Toυς καθηγητές τους ελέγξετε. Υπαρχούν πολλοί που προωθούν επίτηδες τέτοια για να "γίνεται ντόρος" και να δείχνουν πόσο προοδευτικοί είναι .

Ανώνυμος είπε...

@ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ, Πέμ Οκτ 31, 04:04:00 μ.μ.= Οτι θυμασαι χαιρεσαι! Ουτε του Ιντυμεντια, ουτε του ΚΙΣ ειμαι κοπελια. Αντε περαστικα!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είσαι από το Δαφνί;
Το Δρομοκαΐτειο μπήπως;

Άντε, και καλά μυαλά...Αν είχες...

Ανώνυμος είπε...

"Ουτε του Ιντυμεντια, ουτε του ΚΙΣ ειμαι κοπελια. Αντε περαστικα!"

Τώρα, μας έπεισες...
Άντε να πληρωθείς, τώρα.

Ανάξιος ο Μισθός σου!

Ανώνυμος είπε...

@ Σάβ Νοε 02, 05:38:00 μ.μ = Το οτι καποιος εχει διαφορετικη αποψη απο σενα, ψεκασμενο ανθρωπαριο που χαφτεις θεωριες συνωμοσιας, δεν σημαινει οτι εχει να κανει με τσιριζες, ανταρσυες και δενδιες. Ξυδι!

  9/3/23 Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία Η 19η Μαρτίου είναι η 78η ημέρα του  Γρηγοριανού ημερολογίου. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτο...