25/10/13

CIA και MI6 πουλάνε την πρέζα

Οι ΗΠΑ και η Μ. Βρετανία έστησαν
την αυτοκρατορία ναρκωτικών του Αφγανιστάν

Η Είδηση είναι ότι οι βρετανικές Μυστικές Υπηρεσίες SIS, (Secret Intelligence Service ) γνωστές και σαν MI6, αναζητούν στελέχη από άλλες υπηρεσίες για την δημιουργία της ομάδας (Task Force) που θα αναλάβει την «εποπτεία» της παραγωγής και διακίνησης ηρωίνης στο Αφγανιστάν, μετά την αποχώρηση των βρετανικών στρατευμάτων το 2014 .
Η «Αφγανική βιομηχανία της ηρωίνης» έχει πολύ υψηλή προστασία με τζίρους που ξεπερνάνε τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο, και πολύ υψηλά κέρδη που διασφαλίζονται , ξεπλένονται και διακινούνται από τις τράπεζες του Λονδίνου . Ο Αγγλικός στρατός έχει την «αποκλειστική προστασία» της επαρχίας Χελμάντ (Helmand) οπού καλλιεργούνται 750,000 στρέμματα με παπαρούνα.
Το 2005 πρίν αναλάβουν οι Άγγλοι η καλλιέργεια της παπαρούνας γινόταν σε 250.000 στρέμματα. Έκτοτε τριπλασιάστηκε λόγω της ανόδου των τιμών και της ζήτησης. Συνολικά στο Αφγανιστάν καλλιεργούνται 2.000.000 στρέμματα από τα οποία βγαίνει το 90% της παγκόσμιας παραγωγής.
Η Διεθνής Κοινότητα που έχει επί του παρόντος πάνω από 100.000 στρατιότες στο Αφγανιστάν είναι πολύ απασχολημένη με την αποκατάσταση της «ασφάλειας στη χώρα», και δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα και με την «δημοκρατική ηρωίνη». Βρέθηκε όμως η λύση. Άλλαξε ο τρόπος υπολογισμού της παραγωγής από τους ΟΗέδες της UNODC και μειώθηκε σταιστικά.
Βέβαια όλος ο κόσμος ξέρει ότι η CIA και η MI6 ελέγχουν τη διακίνηση των ναρκωτικών στον κόσμο, και από τα κέρδη χρηματοδοτούν όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητές τους.
Άλλωστε οι βρετανικές υπηρεσίες άρχισαν την παραγωγή οπίου και ηρωίνης στο Αφγανιστάν. Δική τους είναι αυτή η βιομηχανία. Και οι αυτοκρατορικές υπηρεσίες επέβλεπαν τη διακίονηση του Πρόκειται για τη βιομηχανία τους πληροφοριών έτρεχαν κόσμο της διακίνηση του οπίου στη δεκαετία του 1840 κατά την εποχή του πολέμου του οπίου μεταξύ της Κίνας και της Μεγάλης Βρετανίας. (1839-1860).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...