5/10/16

Έρχεται (εβραική) βροχή και μπόρα. Οι τσοφούτ-τσιφούτ θέλουν αίμα.

Μας κατέστρεψε ο ανθρωπισμός του Τσιπρά και των ΕΚΟΥΜΟΥ.Για να ταίζουμε τους λαθραίους που μας κουβάλησαν η Μαφία και ο Σάρος το πρωκτογενές πλεόνασμα πήγε… περίπατο.
Οι νεοναζιστές του ΔΝΤ απαιτούν νέα μέτρα από την αριστερή Κοινοπραξία ή από τον Koyli(μπαλί). 
Σύμφωνα με την έκθεσή τους , το Ταμείο πιστεύει ότι φέτος η Ελλάδα θα πετύχει πρωκτογενές πλεόνασμα 0,1% του ΑΕΠ, αντί της πρόβλεψης για 0,6% που κάνουν οι αριστεροί εγκέφαλοι υπουργείου Οικονομικών. Για το 2017, το ΔΝΤ θεωρεί πως με την πλήρη εφαρμογή των μέτρων του μνημονίου, η Ελλάδα θα επιτύχει πρωτογενές πλεόνασμα 0,7% του ΑΕΠ, ενώ από το 2018 και μετά εκτιμά ότι το πλεόνασμα θα ανέρχεται ετησίως στο 1,6% του ΑΕΠ.

Το Ταμείο, η «παγκόσμια διακυβέρνηση», δεν μίλησε στην έκθεση του μόνο για την ψωροκώσταινα.
Τόνισε ότι οι εβραϊκές αγορές και οι μάγκες «που κάνουν την κρίση ευκαιρία» παράγουν αέρα κοπανιστό και με τα χαμηλά επιτόκια ανέβασαν το παγκόσμιο χρέος το 2015, στα 152 τρισεκατομμύρια δολάρια, που αντιστοιχεί στο 255% του παγκόσμιου ΑΕΠ.
Το υψηλότερο επίπεδο στην ιστορία. Και αυτό είναι η επίσημη εικόνα. Η πραγματική, με το «κρυμμένο χρέος», φθάνει το τετράκις εκατομμύριο, και το χρέος είναι πρώτα και κύρια αμερικάνικό. Δεν είναι η Μποτσουάνα, τα Σκόπια, το Μαυροβούνιο, η Βουλγαρία και η Ρουμανία

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια που "στο διάλο" χρωστάει ο πλανήτης;;;; Έλεος. Στους τυπογράφους της FED που τυπώνουν αέρα;; Και τα λένε κιόλας σαν βαθυστόχαστες μελέτες και απολογιστικά στοιχεία...

Ανώνυμος είπε...

Ολοι οι επικεφαλεις δντ, εε, νατο
είναι κομμουνιστές.
εαν η μεγάλη των κομμουνιστων σχολή παράγει συνεχώς " ναζι "
δεν φταίνε οι ναζι.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ
Με τον ρόλο του παγκόσμιου κρατους να τον εχουν οι ΠΟΛΥ ΕΘΝΙΚΕΣ (το ελεγαν αλλα ακομα δεν το βλεπουμε)
ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ
ΣΤΑ ΠΡΩΤΥΠΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΜΟΝΩΠΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΡΩΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.