1/10/16

H Ρωσία απέκλεισε την Μάτριξ Μίκροσοφτ

Με προεδρικό διάταγμα, όλες οι ρωσικές κρατικές υπηρεσίες, αντικατέστησαν αμεσως τα προϊόντα της Μικροσόφτ από τους υπολογιστές τους, διότι όπως εξήγησε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου , «οι ΗΠΑ, που αυτοσυστήνονται ως το προπύργιο της δημοκρατίας, παρακολουθούν λεπτό-προς-λεπτό εκατομμυρία πολιτών της Ρωσίας και άλλων χωρών», και υποκλέπτουν πληροφορίες μεσω των προγραμμάτων της Μικροσόφτ.
«Όλες οι βασικές εταιρείες του Διαδικτύου που δημιουργήθηκαν στις ΗΠΑ εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία, και οι εταιρείες αυτές λειτουργούν στην επικράτεια της χώρας μας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα Windows 10 είναι φτιαγμένα να στέλνουν στην Microsoft οτιδήποτε κάνεις και ό,τι έχεις στον υπολογιστή σου, τα προηγούμενα windows μπορούν έυκολα να κάνουν το ίδιο μέσω ιών που εγκαθίστανται εύκολα. Τα Windows 10 κυκλοφορούν στην πιάτσα με το όνομα Windows NSA Edition. Η μόνη σίγουρη λύση είναι το Linux.

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα μας κάνεις ρε Χατζάρα; Σε φωτογραφίες του Πούτιν στο γραφείο του από την ιστοσελίδα του, φαίνεται καθαρά στο φόντο ότι το κομπιούτερ του έχει Windows! Τώρα το σκέφτηκε ότι η Microsoft μπορεί να τον παρακολουθεί;

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ,ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΕΡΒΕΡΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΤΟΡΘΩΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΑΙ,ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ...