5/12/16

Ο Εθνικός διαχωρισμός

Ανάθεμα στους προδότες και τους ρουφιάνους του Λονδίνου


Με τα λίγα που έχω γράψει γνωρίζετε πλέον, ότι ο αρχικός και βασικός πολιτικός διαχωρισμός των νέων Ελλήνων ανάμεσα σε Πατριώτες και Προδότες ξεκινάει με τη δολοφονία του Καποδίστρια.

Η συμμορία των δολοφόνων, και πρακτόρων είναι το απόλυτο εθνικό κακό. 
Οι δολοφόνοι του Καποδίστρια ήσαν συσπειρωμένοι γύρω από την εφημερίδα «Απόλλων» που έβγαλαν οι Αγγλοι με εντολή του ανθρώπου των Ρότσιλντ, λόρδου Ουέλλιγκτον, ο οποίος έδωσε και την εντολή για την εκτέλεση του Εθνάρχη.

Η ομάδα των δολοφόνων ήσαν ο πράκτορας Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος,
ο πράκτωρ Τάσος Πολυζωίδης, οι πράκτορες Θεόκλητος Φαρμακίδης, Κώστας Ζωγράφος οι πράκτορες αδελφοί Σούτζοι και ο (φιλέλληνας) πράκτορας Εδουάρδος Μάσσων.
Την οργάνωση της δολοφονίας είχε ο μασόνος, πράκτορα των Άγγλων φρούραρχο του Ναυπλίου πορτογάλος Αλμέιντα που ειχε υπηρετήσει υπό τις διαταγές του Ουέλλιγκτον και τον σεβάσμιο της Στοάς της Ζακύνθου Διονύσιο Ρώμα.
Σύμφωνα με τον Νικόλαο Σπηλιάδη, ο άμεσος οργανωτής της δολοφονίας ήταν ο πολιτάρχης του Ναυπλίου, Παναγιώτης Χρυσανθόπουλος, ο επονομαζόμενος Κακλαμάνος, ο οποίος διόριζε τους σωματοφύλακες του Καποδίστρια, και προς τον οποίο κατέβαλαν 3000 δίστηλα ο Γεώργιος Κουντουριώτης, ο μεγαλοαπατεώνας ιουδαίος Ιωάννης Ορλάντο, που υπέγραψε τα δάνεια της Αγγλίας , ο τουρκόφρων Δημήτριος Βούλγαρης, και ο Σταμάτης Μπουδούρης .
Ο Κακλαμάνος διόρισε τον κουλοχέρη Γεώργιο Κοζώνη που πυροβόλησε τον Κυβερνήτη στο κεφάλι και τους δύο φρουρούς των Μαυρομιχάληδων Ιωάννη Καραγιάννη και Ανδρέα Γεωργίου.
Αν σε αυτή την παρέα προσθεσετε το συνωμότη και τοκογλύφο Ι. Μακρυγιάννη και τον προδότη Μιαούλη έχετε τη στενή συμμορία των Εφιαλτών δολοφόνων. Αιώνιο Ανάθεμα.
Και καταλαβαίνετε τι σημασία έχει να έρχεται η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής και να εξυμνεί τον κάθε Μακρυγιάννη, τον κάθε Πολυζωίδη και τον κάθε Ξάνθο. Κάθε χρόνο στις Θερμοπύλες τα μελη και οι οπαδοί της Χρυσης Αυγής τιμούν τον Λεωνίδα και όχι τον Εφιάλτη.
Ομως η ιστοσελίδα τους τιμά τον Εφιάλτη.
Όταν το καταλάβουν θα τους πάρουν με τις κλωτσιές.
Τους ρουφιάνους της Στοάς.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιχαήλ Παλαιοπάνος

Γειά στο στόμα σου και στην πένα σου Χαντζάρα.
Και όλα τα προδοτόσκυλα του κυ(οι)νοβουλίου νυν και πρώην είναι παιδιά από τον ίδιο εβραομασωνοκινεζικό πάγκο πλέον του εκάστοτε πάκη κάρολου σταφανόπουλου και του εκάστοτε υπουργού οικονομικών, γιαυτό και μας έφθασαν εδώ, με την ψήφο μου και την βόλεψή μου βέβαια, στο σημερινό κατάντημα.
Όσο για τους προαλοιφόμενους εθνοσωτήρες πατριώτες της Χρυσαυγούλας, έχω να σου πώ ότι δεν είναι τυχαίο που τους βάλανε φυλακή με αίολες κατηγορίες. Έτσι φτιάχνονται τα μεγάλα ποσοστά και οι μεγάλες τάσεις του εκλογικού σώματος. Να μου το θυμηθείς όταν θα τους βγάλουν λευκές περιστερές-στημένο και αυτό απ την αρχή- θα κυκλοφορούν ως εθνικοί ήρωες, αλλά το ερφαρμοσθησόμενο πρόγραμμα, είναι πρόγραμμα -πάει και τελείωσε, Κωνσταντινούπολη και δεν συμναζεύεται.
Με αυτά δεδομένα(και όχι μόνο) τί ήθελες αγαπητέ Χατζάρα να υποστηρίζει η καυμένη η χρυσαυγούλα;;;.-

Ανώνυμος είπε...

εγω παντως και χωρις ιστορικη αναδρομη, τους πήρα ειδηση. Το καμπανάκι ήταν η (απο πριν συμφωνημενη) "δηλωση" του αρχηγού της δήθεν εθνικιστικής παραταξης (γιατί αλλο εθνικισμος κι αλλο πίστη στον γερμανικο εθνικοσοσιαλισμό, να τα λέμε αυτα) στον αρχιερέα της συστημικής διαπλοκής Χατζηνικολάου Παρασκευή μεσημέρι λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες των τελευταίων εκλογών "αναγνωρίζω την πολιτική ευθύνη για το φόνο του Φύσσα". Ξεκάθαρα έγινε για να αποτρέψει την καθόδο αδέσποτων ψηφοφόρων συριζα και νεας δημοκρατίας και γενικότερα αντισυστημικών στο κόμμα του. Εδώ μέχρι κι ο Καραμπελιάς το παρατήρησε! Φως φαναρι το πράγμα. Και το έκανε σε συμφωνία με το σύστημα που τον κρατάει είτε με τη δίκη είτε με άλλα πράγματα , αυτός ξέρει, για να μην υπάρξει ρεύμα προς τον λεγόμενο εθνικισμό και να μείνει τουλάχιστον η χρυση αυγή στα ποσοστά που ήταν ως τότε. Και το πέτυχε! Και βγαίνουν (μετά τον διασυρμό) χωρίς ντροπή τα καρακόλια του και μας λένε "έδειξε θαρρος με αυτη τη δηλωση" (!). Αστεία πράγματα. Δεν τολμάνε ουτε εκπομπές να κάνουν , έστω και διαδικτυακές, πια. Παίζουν ξεκάθαρα το ρόλο του δηθεν εθνικιστικού ΚΚΕ. Αναμάσημα των αυτονόητων και μερικές καθαρά επικοινωνιακές κορώνες απο τον Κασιδιάρη, τίποτε αλλο. Οι άλλοι εξαφανισμένοι από παντού. Υπάρχουν πλέον μόνο και μόνο για να δυσφημούν τον πατριωτισμό των Ελληνων και ως το κακό παράδειγμα οτι ΄αν είσαι εθνικιστής είσαι χιτλερικός'. Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που το σκέφτομαι Χατζάρα, έχεις δει εσύ ποτέ η Χρυσή Αυγή να τιμάει τον Καποδίστρια;

Ανώνυμος είπε...

Κι άμα σωπάσουν οι υμνητές του Ξάνθου και σια, υπάρχουν και οι χαμηλών-τόνων γλοιώδεις αυλοκόλακες που δεν μιλάνε πολύ παρά μόνο ότι αρέσει στα αυτιά του Μιχαλόλιακου, και λειτουργούν περισσότερο ως πληροφοριοδότες μέχρι να ενεργοποιηθούν σε άλλους ρόλους.

Όλα τα κινήματα έχουν infiltration από τέτοιους. Εδώ μέχρι και άτομα μεμονωμένα δέχονται απόπειρες προσέγγισης από τέτοιους, εγώ μετράω δεκάδες. Όσοι μιλάτε στο διαδίκτυο και δεν μασάτε από τις απάτες του συστήματος, να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα.

Θα έχεις κι εσύ στη ζωή σου Χατζάρα τέτοια γλοιώδη άτομα, βαλτούς του παρακράτους που δε φαίνονται εύκολα. Σαν κάτι που σου λένε Σπύρο και Σπύρο και Σπύρο και ποτέ δεν σου φέρνουν αντιρρήσεις ότι μ. και να γράψεις, αλλά ταϊζουν επιδέξια την ανάγκη για επιβράβευση που όλοι έχουμε.

Σίγουρα κάποιοι είναι πράγματι φίλοι και αυθεντικοί. Αλλά δεν φαίνονται εύκολα οι infiltrators, οι βαλτοί του παρακράτους.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Ο Mr BEAN ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Ο Καραγκιοζης πολιτικος
mignatiou.com>2014/11

Καρατζαφερης: "Καλα ρε μαγκες...Ενταξει...Μια μαλακια ειπα κι'εγω,να ετσι να παιρνα η ωρα..."
tsoutsouneros.arvanitis.eu>archives>tag.

"Καρατζαφερης" ή "Καραγκιοζης" της Αριστερας ;
www.e-simerini.com>modules

Καρατζαφερης: Καραγκιοζης και Γελοίος
leonidas-esperanza.blogspot.com>blog

Κυλησε ο Μπαλτακος και βρηκε τον Καρατζαφερη
www.enikos.gr>Υποκειμenikos

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ:
"Καποιοι στη ΝΔ με βλεπουν σαν τον νονό τους."
https://alithiastofos.blogspot.com>blog...

Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΣΑΙ;
prezatv.blogspot.com>blog-post.7825

Καρατζαφερης: Μοιαζω για Καραγκιοζης; Ειπαν "ΝΑΙ" μεχρι και οι
κωφαλαλοι !
https://twiter.com KaOmalias>status

Ζητω ο "Καρατζαφερ"!!
eamb-ydrohoos.blogspot.com>blog-post

Καρατζαφερης:" Δεν παω στον Σαμαρα στου Μαξιμου γιατι η μηχανη του εσπρεσο δεν βγαζει καλο καφε..."
www.spirospero.gr>index.php>politiki

Απο που βγηκε το επιθετο "Καρατζαφερης"
wwe.enet.gr>

Γ.Καρατζαφερης: Πατρις,Θρησκεια και...090!!
www.makeleio.gr>

Ο Καρατζαφερης Ποιητης
YouTube-9 Φεβ 2012

Ο Καρατζαφερης αντιστασιακος!!!
YoyTube-2 Ιουν 2008

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Ο ΕΙΠΑ ΞΕΙΠΑ!!!
YouTube-22 Νοε 2011

Οτι να'ναι:Καρατζαφερης
Πατριωτικη Υπερπαραταξη "ΠΑ.ΠΑΡΑ"
YouTube-1 Απριλ. 2016

ΟΞΩ Π@ΥΣΤΗ ΑΠ'ΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ
ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

Leon

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ:Και παπαγαλοs του...Ψυχαρη ο κωλοτουμπαs.!
politika-gr.blogspot.gr/2011/09/blog-post_1713.html
Οχι ρε φουστη μου ο Γιωργαροs;
Καρατζαφερηs αμφισβητει οτι μιλουσε για πολιτικουs που περασαν απ'το κρεββατι του Λαμπρακη και γινεται ρομπα!
politika-gr.blogspot.gr/2011/06/blog-post_8828.html
Ειναι τραγικο να ξεκιναs πατριωτηs και να καταληγειs ΛΑ.Ο.Σ!
Εξ'αλλου ειναι χαρακτηριστικο οτι μπορει μεν κομματα του εξωτερικου να διαμαρτυρονται για το δηθεν αντισημιτικο ΛΑ.Ο.Σ..αλλα οι Εβραιοι τηs Ελλαδos δεν εχουν βγαλει αχνα!Σιγουρα γνωριζουν καλυτερα*πραγματα και*καταστασειs*!
Καρατζαφερηs για Εβραιουs-YouTube
΄΄στο συμβουλιο τηs ευρωπηs ειs το οποιο μεσα ειναι πολλοι εβραιοι και απο κρατη ευρωπαικα αλλα και απο το Ισραηλ ξερετε ποιοs ειναι ο επικεφαληs του Ιντερ γκρουπ του αντισημιτικου;ο δικοs μου ο κωσταs ο αιβαλιωτηs!Εμειs δεν εχουμε τετοια προβληματα...ουτε εγω θα αμφισβητησω το ολοκαυτωμα πηγε ο Κωσταs ο Αιβαλιωτηs εκ μερουs του κομματοs με τον πρεσβη κατεθεσε στεφανι!
o karatzaferhs kai oi evraioi-YouTube
Πραγματικο μπουρδελο το''Τηλεαστυ''-YouTube
ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!YouTube
Υποθεση Καρατζαφερη 1.3 gp
Υποθεση Καρατζαφερη .3 gp
Μετα το γεγονοs τηs''σφαλιαραs'':Μιλανε ολοι μιλανε και οι...κ(ω)λοι
[Κυνηγωνταs τουs ναζι μου εμειναν ολοι οι χαζοι]
΄΄Χερι-χερι μειναμε με το πουλι στο χερι΄΄
Εναs μποντυμπιλντερ για τη Συριζουλα!
Η ΝΔ πλερωνει τουs δημοσκοπουs και βγαινει πρωτη στιs ερευνεs τουs κατι που δεν μπορει να κανει ο ΣΥΡΙΖΑ!
(Καλημερα λεει το περιστερι ποιον θα χεσω σημερα;)
(Το περιστερι στον Βοσπορο εκανε την επιλογη του εσειs);
politika-gr.blogspot.gr/2013/06/blog-post_8936.html
Ο χοντροs πηρε την...χατζαρα και χραπ...αποκεφαλισε τον...Χατζαρα!
ixnos.blogspot.gr/2012/01/blog-post_6272.html

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Ανώνυμος είπε...

1) "Μαρτυρίες" - ΑΡΤ (Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016)
Ηλ. Κασιδιάρης στο Λ.Πάσχο:

https://www.youtube.com/watch?v=lJRVZBWhy9k


2) "Εκρηκτικό Δελτίο" - ΑΡΤ (Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016)
Νικ. Μιχαλολιάκος στον Α.Μυλωνάκη:

https://www.youtube.com/watch?v=s2RMTvbvlS0


Σε εκπομπές του ΑΡΤ και μάλιστα σε δύο συνεχόμενες μέρες,
οι κεφαλές της Χ.Α.

Τί γυρεύει η Χ.Α. στο ΑΡΤ τού Καρατζαφέρη;
Μαγειρεύεται κάτι;

Ξέχασε η Χ.Α. όσα "ωραία" έλεγαν οι τού ΛΑ.Ο.Σ. για αυτήν;

Ανώνυμος είπε...

Και λοιπον; Καταρχην σε ολες τις εκλογικες αναμετρησεις,απο το '12 και μετα τους καλουν εστω σε μια εκπομπη.Και ο Χ.Παππάς εχει παει!
Ο Κωλοτουμπας,ισα ισα, κερδιζει μ'αυτο. Και τηλεθεαση εχει οταν καλειται η Χ.Α. ,και "ανοιγει" το καναλι σε περισσοτερο κοσμο και δειχνει οτι ειναι "αντικειμενικος".
Λυθηκαν οι αποριες σου;

Ανώνυμος είπε...

o γλοιωδηs ελεεινοs σαποιοs βρωμεροs προδοτηs η παλιο ρομπα το σουργελο βαψωμαλλιαs σεβασμιοs γερονταs που χεζεται και κατουριεται απανω του ερωτυλοs παρ'ολιγον διγαμοs μιζαs-νοΝΟΣ καταδικασμενοs καμποτινοs σαβανοτσεπηs το χαζοχαρουμενο γεροντακι τηs κατεριναs...Μηπωs νομιζει ο τραμπαρουφαs που μαζι με τιs τρυπιεs κυλοτεs την βαιτσα τον λουλουκο τον τζουτζουκο το αυτι κλπ περριτωματα του λαγοσ ξεχασαμε οτι ψηφισε το παπανδρεικο ΜΝΗΜΟΝΙΟ μαζι με τη θοδωρα;
Παρανομει αισχρα το ΤΗΛΕΑΣΤΥ του χοντρου!
ixnos.blogspot.gr/2009/11/blog-post_800.html
Γιωργοs Καρατζαφερηs για τιs''offshore''MITSI SHOW
Καρατζαφερηs για παιδοφιλια Blog.gr.flv
γιατι τον λενε ο βαψωμαλλιαs ψ@λοχυμενοs βρωμοΠ@υστοs τηs αλοιθωρηs κ@λοτρυπιδαs;

Ανώνυμος είπε...

Δημητρακοπουλοs:Δηλωση των πελατων του Κομνοπουλου-Τσατσου!Στο MEGA Το 2007 ο προεδροs του ΛΑΟΣ ζητησε απο τουs εκπροσωπουs τηs''Eurocopter''(Τσατσου-Κομνοπουλου)''να μεταφερουν για λογαριασμο του 1.5 εκατ ευρω στο Λονδινο ωστε ο κ.Καρατζαφερηs να αποφυγει ενδεχομενωs την ελληνικη δημοσιοτητα!!!Οπωs υποστηριζουν ο κ.Καρατζαφερηs δεν θελησε να ακολουθησει για τη μεταφορα αυτη τιs διαδικασιεs που προβλεπονται απο το ελληνικο τραπεζικο συστημα και ζητησε απο τουs Τσατσο Κομνοπουλο να μεταφερουν το χρηματικο αυτο ποσο στο Λονδινο μεσω των λογαριασμων που εκεινοι διεθεταν στο εξωτερικο!!!!!
Ολοs ο βιοs και η πολιτεια Καρατζαφερη:6.6 εκατ δολλαρια μετρητα 20 εκατ ευρω σε ακινητα-Η εμπλοκη με Λιακουνακο!
politika-gr.blogspot.gr/2014/11/66-20.html(φωτο η αποβολη με πουρο)
Μιχελακηs και Καρατζαφερηs τουs ξεγυμνωσαν!
Ο μεν Καρατζαφερηs με τουs...δεκα βο(υ)λευτεs του που καταφερε ΜΟΝΟΝ για καποια απο τα εξοπλιστικα να΄΄τσιμπηση΄΄1.6 εκατομυρια ευροπουλα αποδεικνυουν περιτρανα πωs το πανηγυρι ειναι πολυ μεγαλυτερο και πωs η τελευταια...ΠΟΡΔΗ των κομματομαγαζακιων το ΛΑΟΣ μπορουσε ανετα να θησαυριζη!Δηλαδη ολοι οι αλλοι που ΔΕΝ ηταν σε...πορδεs κομματομαγαζα ποσα ΑΡΠΑΞΑΝ;;;
oimaskespeftoun.blogspot.gr/2012/12/n_15.html
Βενιζελοs-Καρατζαφερηs ψηφισαν νομο για να εισπρατουν οι Γερμανοι ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ εκατομυρια ευρω χωριs να κανουν ΤΙΠΟΤΕ.!...
taxalia.blogspot.com/2012/01/b.html
Υ.Γ Ολα τα κοριτσια του λαγοσ-αιθνικη κυλοτα τησ κατερινασ εσπευσαν να ζητησουν αυτογραφα απο τον ΚΑS ο οποιοs μοιρασε φωτοτυπιεs με τα @ρχιδι@ του!!!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...