3/12/16

Εδώ δεν μπήκα στη Μεγάλη Στοά, και θα μπω στο παραμάγαζο;

Μου έγραψε ένας Εθνομασόνος

...Χατζαρα δεν σε παιρνουνε στο μαγαζι..φωναζε οσο θελεις...οι Μακρυγιαννηδες κλπ ειναι λεπτομερειες...η μαχη θα δοθει αλλου..και εσυ θα βλεπεις απο την εξεδρα...

Οι πράκτορες Μακρυγιαννηδες, Πολυζωίδηδες, και ο πλαστογράφος Ξανθός δεν είναι λεπτομέρειες. Είναι η ουσία του Εθνικού Κινήματος.
Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής, αποδεχόμενη τους προδότες τους Εφιάλτες, τους δολοφόνους του Εθνάρχη Καποδίστρια, υπερασπίζεται τους Ρότσιλντ, και την Ξενοκρατία και εξαπατά τους οπαδούς της.
Αυτά δεν είναι λεπτομέρειες αλλά η ΑΛΦΑΒΗΤΑ του εθνικού κινήματος.
Ξεκινάμε από το Ανάθεμα στους δολοφόνους.
Και οι Μακρυγιάννηδες, οι Πολυζωίδηδες, και οι Ξάνθοι είναι στην παρέα των δολοφόνων.
Τα θετικά  σχόλια για τους Μακρυγιαννηδες, τους Πολυζωίδηδες, και τους Ξανθους είναι ανάλογα με το να  χειροκροτείς την εκτέλεση των Καραολή και Δημητρίου, τον Ατττίλα, και τη Σφαγή του Μελιγαλά.

Όταν η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής γράφει, «Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 Σαν Σήμερα: “Φεύγει” ο ιδρυτής της Φιλικής Εταιρείας, Εμμανουήλ Ξάνθος», είναι σαν να γράφει, «Σαν σήμερα έφυγε ο ιδρυτής τους ΕΛΑΣ Θανάσης (Αρης) Βελουχιώτης». Καμιά διαφορά δεν έχει.
Και πριν χρόνια όσο υπήρχε η σιωπή των αμνών θα δεχόμουν το «λάθος». Αφού όμως απεκάλυψα την Εθνική Αλήθεια με την Επανάσταση των Φιλογενων, δεν υπάρχει αυτή η δικαιολογία.
Όσοι συνεχίζουν με την ιστορία της Στοάς , ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και τι λένε.
Και η δική μου δουλειά σαν πατριώτη είναι να ανοίξω τα αφτιά και τα μάτια των δυστυχισμένων Αγνών.

ΥΓ. Αν με ενδιέφερε η «θαλπωρή» και «προστασία» της Στοάς θα είχα δεχτεί τις προτάσεις της, τις τρείς φορές που μου χτύπησαν την πόρτα και δεν θα φώναζα από την …εξέδρα!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμένα Χατζάρα μόνο μια φορά με πλευρίσανε τα σιχάματα και αυτός που μου το πρότεινε ήταν και αστυνομικός συντάκτης...

Ανώνυμος είπε...

...ΡΕ ΣΠΥΡΕΤΟ....ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΣ.......ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠ ΤΗ ΜΕΣΗ ΔΟΞΑΣΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ!!!!......ΛΕΓΕ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΟΣΑ ΛΕΣ ...ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ......ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΤΗΝ ''''ΦΑΣΙΣΤΙΚΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ''''ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.......ΕΙΔΕΣ ΜΠΗΚΕ ΦΥΛΑΚΗ Η ΜΙΣΗ ΚΟΙΝ. ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ....ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ????ΑΡΑΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ....ΚΕΧΜΕ ΚΑΙ ΡΟ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΒΙΚΙΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ.
The Hermetic Order of the Golden Dawn (Latin: Ordo Hermeticus Aurorae Aureae; or, more commonly, The Golden Dawn (Aurora Aurea)) was an organization devoted to the study and practice of the occult, metaphysics, and paranormal activities during the late 19th and early 20th centuries. Known as a magical order, the Hermetic Order of the Golden Dawn was active in Great Britain and focused its practices on theurgy and spiritual development.
Many present-day concepts of ritual and magic that are at the centre of contemporary traditions, such as Wicca[1][2] and Thelema, were inspired by the Golden Dawn, which became one of the largest single influences on 20th-century Western occultism.[3][4]
The three founders, William Robert Woodman, William Wynn Westcott, and Samuel Liddell MacGregor Mathers, were Freemasons and members of Societas Rosicruciana in Anglia (S.R.I.A.).[5] Westcott appears to have been the initial driving force behind the establishment of the Golden Dawn.
ΕΙΝΑΙ ΔΛΔ ΕΝΘΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΑΓΓΛΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΑΠΡΟΚΡΥΦΙΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

η χρυση αυγη ηταν η ονομασια της στοας των Ναζι την εποχη του Β'παγκοσμιου ψευτοπολεμου

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ !

ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΖΑΦΕΡΙ

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΤ

ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

ΟΝΟΜΑ ΚΑRA-ZAFFERI

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ CONTROLLED OPPOSITION ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

https://genesisxresearch.wordpress.com/...
ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
video:ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΕ !

Απαντωντας στην ερωτηση του Παπαχελα αν ειναι αντισημιτης,
αραδιαζει τις προσκλησεις(!!!) Εβραϊκων Οργανων στο
"Εθνικοπατριωτικο" κομμα του,στις οποιες πηγε "καποιος
εκπροσωπος"!
Επισεις ειπε οτι κατεθεσε...στεφανια σε εβραϊκες εκδηλωσεις!
Ταυτοχρονα λεει πως " δεν κατακρινω τους λαους αλλα τις
πραξεις":Κι αρχιζει μια ατελειωτη αρλουμπολογία σχετικα με τους...λογους που εχασε τον πολεμο ο Χιτλερ!
Ποιοι ηταν αυτοι,συμφωνα με τον ανιστορητο γλείφτη της
Λεσχης Μπιλντερμπεργκ;
Η...μεγαλη του ενασχοληση με την "εξολοθρευση 6 εκατομμυριων
Εβραιων"!
Δηλαδη γι'αυτο ηττήθηκε!!!(Πιασε καιδιαβασε κανα βιβλιο ρε
ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ! Ο Χιτλερ ηττήθηκε στρατιωτικα στο πεδιο της μαχης
,αφου εκ των πραγματων αποδειχθηκε πως ηταν αδυνατο μια μοναχα
χωρα, οσο ισχυρη κι αν ηταν, να τα βαλει με ολο τον υπολοιπο κοσμο!)

Συνεχιζει ο λαγός του Παπαδημου,λεγοντας πως " δεν εννοει" οσα γραφει για τους εβραιους,ενω ο Παπαχελάς τον κατακεραυνωνει ζητωντας του να πει συγγνωμη για οσα ελεγε για εκεινους!

Ο δημοσιογραφος-τσιρακι της Αμερικανικης Πρεσβειας,θα μπορουσε να ρωτησει πολλα ακομα τον Καρατζαφερη για τους Εβραιους,οπως
π.χ για την εργατρια των Κιμπούτζ που εχει στο κομμα του,τα οσα ελεγε παλιοτερα για τον...Αβούρι,για τον "μεντορα του" Κωστα Πλευρη κλπ!
Ο δε θλιβερος πατριδοκαπηλος θα μπορουσε ξεκαθαρα να απαντησει πως δεν ειναι εναντιον των Εβραιων ως ανθρωπων,αλλα του Σιωνισμου!
Δεν το εκανε ομως,γιατι ετσι θα επρεπε να καταφερθει εναντιων των ΜΑΣΟΝΩΝ αφεντικων του,των "σχολείων" οπως χαρακτηρησε τις
Επιτροπές και Λεσχες των υπογειων Στοών!

Η ουσια ειναι πως ο "υπερπατριωτης" συρθηκε σε μια απολογια για τις αποψεις του περι Εβραιων, δινοντας τα διαπιστευτηρια του σε οσους (προσωρινα) κυβερνανε τον πλανητη.
Αυτος ηταν αλλωστε ο σκοπος της συγκεκριμενης εκπομπης,να αποδειξει ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ πως δεν ειναι πλεον "ακραίος" (ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ),αλλα ετοιμος για αξιώματα και θεσεις, ως καλο σκυλακι του συστηματος!
ΠΗΓΗ:http://hellas-orthodoxy.blogspot.com


Ο ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ΤΗΛΕΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΜΑΙΤΡ ΤΗΣ ΚΥΒΙΣΤΗΣΗΣ
Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Ο ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑγΟΥΔΑΡΧΗΣ
Ο Κ(Ω)ΛΛΑΓΟΝΟΥΧΟΣ ΖΕΝ ΠΡΕΜΙΕ (ΠΦΦΦΦΦ χαχαχαχαχα)
Ο ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑΣ
ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ-ΒΟΥΒΑΛΟΣ
Ο ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ ΑΠΟΠΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΕΓΕΤΑΙ ΛΕΦΤΑ.ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΘΕΛΕΙ!

( η "ζωηρή" αννουλα πηγαδομ@ύνοβα,αναπληρωτης διοικήτρια του Νοσοκ.Παίδων,οποτε θα εχει τσαμπα και τις πάνες ακράτιας,ακομη κι'αποκει θα γλυτωσει λεφτα ο σκατιάρης !!!)


Ανώνυμος είπε...

Έτσι και κερδίσει εκλογές κόμμα που να κατηγορεί ανοικτά τους Ρότσινλτ και να σταματά την εξαπάτηση του κόσμου, σε χρόνο dt η Ελλάδα θα γίνει Ουκρανία ή Λιβύη. Και θα εισβάλλουν και οι τούρκοι.

Εθνική κυβέρνηση αληθινή και όχι μαϊμού μπορεί να υπάρξει μόνο αν προηγηθεί καταστροφή της τουρκίας και ακραία φυσικά φαινόμενα που να στείλουν το ΝΑΤΟ στην προ του ηλεκτρισμού εποχή για αρκετό χρονικό διάστημα.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ αισιόδοξος είσαι ρε φίλε...

Ανώνυμος είπε...

02:45:00 π.μ.
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΑ ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΤΖΑΡΑ δεν ξερω αν εχεις τα κοτσια να το δημοσιευσεις αλλα το γραφω ουτως η αλλως.
Στην εκπομπη του Παπαζηση ειπες οτι ο Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ηταν διοικητης του ταγματος στον Μελιγαλα αυτο ειναι ενα ΨΕΜΑ.Διοικητης ηταν ο ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ παπαδοπουλος και θα μπορουσα να πιστεψω οτι παλνηθηκες αλλα οι χαρακητισμοι τυπου (καθαρμα) κλπ που απεδωσες στον αποθανοντα ΓΠαπαπδοπουλο δειχνουν την εμπαθεια σου για το ατομο η¨ ........ τον πραγματικο σου ρολο σ΄αυτο το παζλ της παραπληροφορησης.
ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ το λιγωτερο που εχεις να κανεις .(για να μην σου σουρω και αλλα)
κωστας

Ανώνυμος είπε...

<<.Μου θυμιζει μια ταινια που ειδα προσφατα...Μετα τον πολεμο στην Ιταλια παρελαυνουν οι στρατιωτεs που πολεμησαν και οι Ιταλιδεs μανεs με τα παιδακια τουs να τουs χειροκροτουν!Καποιοι τα χαιδευουν τουs πιανουν τα ποδαρακια κλπ καταλαβαινετε τωρα...Και μαλιστα οι Ιταλιδεs μανεs τα σπρωχνουν κιολαs!Μια Αμερικανιδα μανα βλεπει το σκηνικο και ρωταει:''μα τι μανεs ειναι αυτεs;Να σπρωχνουν τα παιδια τουs;''και μια αλλη Ιταλιδα τηs απαντα:''ε,τι να κανουν;Απο το να τα δουνε νεκρα...''>>
(ταδε εφη Καρατζαφυρερ)
Δεν θα απαντησουμε εμειs στον χυδαιο αθλητη τηs κολοτουμπαs και προπαγανδιστη τηs ηττοπαθειαs και τηs εθνικηs εκπορνευσηs αλλα μια επωνυμη Ελληνιδα ΜΑΝΑ η οποια αν δεν το καταλαβε του στελνει μαζι με ολεs τιs αλλεs Ελληνιδεs ενα τελεσιγραφο!
politika-gr.blogspot.gr/2011/12/video_16.html
Ο γλοιωδηs Καρατζαφερηs προτεινει να δινουμε τα παιδια μαs και τιs γυναικεs μαs στην τροικα.-VIDEO
Παρτε και το βιντεο του εμετικου σαs προεδρου...βρωμεροι παπαγαλοι που εχετε το θρασοs να ρωτατε...αν προτεινουμε καλυτερη λυση...Τα δικα σου τα παιδια και τα εγγονια να δωσειs στουs παιδεραστεs βρωμερε προδοτη...Ασε τα δικα μαs τα παιδια ησυχα...
politika-gr.blogspot.gr/2011/12/video_9112.html
Η κ.Πιπιλη στον ΣΚΑΙ:Δεν χρειαζομαστε σουργελα-Αν ο Καρατζαφερηs ειχε δηλωσει τιs οφσορ θα ηταν ηδη φυλακη!<<...αs μην μαs δουλευει ο καρατζαφερηs!!!!!
Υ.Γ Οπωs ελεγε και η συγχωρεμενη η Μαλβινα ΩΞΩ Π@ΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!!!!!!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...