2/12/16

Εάν ήσαν πραγματικοί Έλληνες Εθνικιστές…..

θα είχαν προ πολλού πετάξει έξω τους θαυμαστές του Ρουφιανογιάννη, του Ξανθού και του Πολυζωίδη.
Εθνικισμός και Εθνοπροδοσία δεν πάνε μαζί.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Εάν ήσαν πραγματικοί
Έλληνες Εθνικιστές"....

Και ας πούμε οτι γκρεμιζαν τις προτομες.
Αν το κανουν στα κρυφα,ολοι θα νομίζουν οτι το εκαναν αριστεριστες.
Αν το κανουν στα φανερα,θα τους βαλουν φυλακή,χώρια οτι θα πεσει ολο το συστημα να τους φάει.
Αν είχαν το πανω χερι να το συζητούσαμε.
Τωρα, το γιατι λιβανίζουν Τέκτονες,μαλλον το κανουν για επίδειξη "θεματοφυλάκων της ιστορικης μνήμης" εφ'οσον ο πολυς λαος δεν γνωριζει τις σκοτεινες λεπτομεριες,ουτε τα στοιχεία που εσυ καταγράφεις.
Αυτη ειναι η αποψη μου.
Απο την αλλη δεν βαζω και το χερι μου στο Ευαγγελιο,γιατι ενα αντιτυπο της " Η Επανασταση των Φιλογενών" υπαρχει στη βιβλιοθηκη της Τ.Ο Πειραια( δεν γνωριζω ποιος το εφερε) εδω και χρονια...

Ανώνυμος είπε...

είναι ένα κόμμα που προσπαθεί να είναι τρίτο, είναι λογικό να έχει κι'άλλα κουσούρια. εγώ Χρυσή Αυγή ψηφίζω με το σκεπτικό "να δέχεσαι τους φίλους σου με τα ελαττώματά τους".

Ανώνυμος είπε...

η εμμονη σου χατζαρα αρχισε να γινεται κουραστικη, μη πω υποπτη.
μπορει να εχουν λαθη σε καποιες αναρτησεις , μου κανει κ μενα εντυπωση η αναρτηση για τον πολυζωιδη , αλλα όχι κ εθνοπροδοσια κ όλα τα κακα που τους κατηγορεις.
αυτά τα ολιγα από ένα υποστηρικτή.

Ανώνυμος είπε...

Ας ξεκινήσουν πρώτα με τα απλά στην ιστιοσελίδα τους και μετα βλέπουμε για τις προτομές και το τυχόν κράξιμο ...(λες και τώρα όπως είναι δεν τους κράζουν !!)
Σωστό το να δέχεσαι το φίλο σου όπως είναι, με τη προϋπόθεση ότι για να είναι και να παραμένει φίλος σου θα πρέπει να σου λέει την αλήθεια, να είναι ειλικρινής και όχι να σε δουλεύει .....
Λέει κάποιος : << εμένα δεν με γάμησε.....ίσα που μου τον έβαλε και αμέσως τον έβγαλε....>> τώρα αν εσύ Χατζάρα τον πείς πούστη είσαι ύποπτος !!!!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...