4/12/16

Το τροπάρι της μεταρρύθμισης

Η Αλβανία πρέπει να συνεχίσει την πορεία των μεταρρυθμίσεων που έχει ξεκινήσει, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης είπε πριν λίγες μέρες στον Έντι Ράμα στο Βερολίνο, η Άνγκελα -Δωροθεα.

Ο Σακάτης σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα Κυριακή στην εφημερίδα Bild am Sonntag επιμένει ότι οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και όχι η ελάφρυνση χρέους θα συμβάλλουν ώστε η Ελλάδα να αποκτήσει βιώσιμο χρέος και να παραμείνει στο ευρώ. «Η απομείωση του ελληνικού χρέους δεν θα βοηθούσε την Ελλάδα», είπε, «η Αθήνα πρέπει σε τελευταία ανάλυση να εφαρμόσει τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις. Εάν η Ελλάδα θέλει να παραμείνει στο ευρώ, δεν υπάρχει τρόπος να παρακαμφθεί αυτό - ανεξαρτήτως του επιπέδου του χρέους», συνέχισε ο Σόιμπλε.

Αυτή είναι η ουσία της πολιτικής των «μεταρρυθμίσεων» που αποφασίζει ο ανεξάρτητος τραπεζίτης και ο λογιστής του.
Επομένως η αναγκαία μεταρρύθμιση είναι μια και απλή. Τέρμα με τους «ανεξάρτητους» τραπεζίτες.
Ανεξάρτητα είναι τα Κράτη και οι Λαοί.
Όχι οι τραπεζίτες.

Και τις μεταρρυθμίσεις τις αποφασίζουν οι λαοί και όχι οι τραπεζίτες.

Άρα: Δημοψήφισμα για την κατάργηση της «Ανεξαρτησίας» των Τραπεζών και των Αγορών.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η πιο βασική μεταρρύθμιση που πρέπει να κάνει η Αλβανία είναι να δώσει το βόρειο κομμάτι στην Σερβία και το νότιο στην Ελ´αδα ώστε Ελλάδα και Σερβία να έχουν σύνορα. Η ίδια μεταρρύθμιση πρέπει να γίνει και με τα Σκόπια, την Βουλγαρία και την Τουρκία ώστε η Ελλάδα να έχει Σύνορα με το Κουρδιστάν.

Μιχαήλ Παλαιοπάνος είπε...

Μιχαήλ Παλαιοπάνος

Παρ΄ότι έχει χιλιοειπωθεί, δέστε το.
http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2016/12/blog-post_96.html

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...