24/12/16

His Master's Voice, τα Ρουφιανεξ ΕΚΟΥΜΟΥ αμερικανόπαιδα

Γελάνε στη Μόσχα με το πολιτικό σκουπίδι τον Τσιπρά που έβαλε την υπογραφή του για να πληρωθούν από τον ΟΗΕ οι κεφαλοκυνηγοί της Cia που θα συλλάβουν τον Πούτιν και τον Άσαντ ως εγκληματίες πολέμου!



Στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ κατατέθηκε ψήφισμα για να συγκροτηθεί επιτροπή Έρευνας που «θα συλλέξει, θα εξετάσει και θα αναλύσει στοιχεία για τέλεση εγκλημάτων πολέμου αλλά και για παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων και θα προετοιμάσει φακέλους για να δρομολογηθεί δίκαιη και ανεξάρτητη ποινική διαδικασία βάσει της διεθνούς νομοθεσίας…για τα εγκλήματα πολέμου τη Συρία».
Οι σκοπιμότητες πίσω από αυτή την «πρωτοβουλία» φάνηκαν και στην ψηφοφορία όπου πρώτες και καλύτερες οι Ηνωμένες Πολιτείες μαζί με τους άλλους δυτικούς και φυσικά τη Τουρκία υπερψήφισαν την πρόταση διότι πολύ απλά αυτοί βρίσκονταν από πίσω.
Αντίθετα, αρνητικά ψήφισε η ίδια η Συρία τονίζοντας ότι η σύσταση ενός τέτοιου μηχανισμού είναι κατάφωρη παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις ενός κράτους μέλους του ΟΗΕ αλλά και χώρες όπως η Ρωσία και το Ιραν.
Η κοινοπραξία του επαναστάτη Τσιπρά, που έκλαιγε για τον Κάστρο, συντάχθηκε με τα… αφεντικά της θείας Cia , ψηφίζοντας ευρωπαϊκά «ναι» ως ουρά των Αμερικανών, των Τούρκων και των γερμανο-εβραίων.
Το ψήφισμα πέρασε με 105 ΝΑΙ , έναντι 15 κατά και 52 αποχών

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρονια πολλα μπαρμπα Σπυρο, ο σαρκωθεντας Παναγαθος Χριστος να μας αξιωσει του χρονου να ειμαστε ελευθεροι.

Ενας τυπος χρησιμοποιει τα γραφομενα σου σε σελιδα για μασωνο αρχαιολατρικη προπαγανδα
http://thesecretrealtruth.blogspot.gr/2016/12/146.html?m=1

Πεστου να μαζευτει λιγο αν θες.

Ανώνυμος είπε...

EGALITE LIBERTE JUDAITE'

+ AΓΙΟΙ ΜΑΚΑΒΑΙΟΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ



Δεκέμβριος 24, 2016

Σκόπια.

Ο πρόεδρος Γκιόργκε Ιβάνοφ, με την ευκαιρία της εβραϊκής γιορτής Χανουκά, συνεχάρη σήμερα τον Μπέρτα Ρομάνο Νίκολιτς, πρόεδρο της εβραϊκής κοινότητας των Σκοπίων, καθώς και όλα τα μέλη της εβραϊκής κοινότητας της χώρας.

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά, να συγχαρώ εσάς και τα μέλη της εβραϊκής κοινότητας στη χώρα, για τις επερχόμενες γιορτές Χανουκά.


Η Χανουκά είναι μια γιορτή της νίκης των Μακκαβαίων κατά του Ελληνο-Ασσυριακού στρατού, που έχει το συμβολισμό για τον θρίαμβο κατά του σκότους, κατά του κακού, τη νίκη κατά της τυραννίας και της ταλαιπωρίας που υπέστη ο εβραϊκός λαός.



Κατά τις επόμενες οκτώ ημέρες, η κοινότητα θα γιορτάσει την ελευθερία μέσα από την ιστορία της. Γιορτάζοντας τη μνήμη αυτή του φωτός που άφησαν κληρονομιά οι πρόγονοί σας προωθείτε την παράδοση και τις αξίες της ισότητας και της ελευθερίας».

Ανώνυμος είπε...

https://1.bp.blogspot.com/-usjp7K_szC4/WEkTXyzWMOI/AAAAAAAAAto/gGGTlVztULwXcCeotaUAg9mTvCvvzNq9gCLcB/s1600/Dead%2BRising%2B4.jpg

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικα ειναι απελπιστικο οταν ξεπεταγονται διαφοροι ιστορικοι επαιοντες με οτι προωθει η στοα και η συναγωγη εδω και χιλιετιες. Σε ενδιαφερει πραγματικα τι εγινε σε μια επανασταση ενος εθνους εναντιων αλλου; Τι θα ελεγες μηπως για τις διαμαχες Αθηναιων-Θηβαιων; Λακωνων-Μεσσηνιων; Αργειων-Ηλειων; Ακαρνανων-Θεσσαλων;
Απλα ειναι γεγονοτα του παρελθοντος. Σε καποια ιστορικη περιοδο οι ελληνιστικες δυναστειες εφεραν στα ακρα τους ντοπιους και αυτοι ξεσηκωθηκαν.
Το σημερινο μισος αναφορικα στο ιστορικο γεγονος ειναι παραλογο.
Το προβλημα παντα ειναι αυτοι που κουρδιζουν τους αφελεις, ειτε ειναι σιωνιστες, ειτε μασωνοι αρχαιολατρες.

Ανώνυμος είπε...

Το βιντεοπαιχνιδι τι λεει;
Προτιμω το τελευταιο τομβ ραιντερ.
Εχει και συγκινητικη ελληνικη θεματολογια, αλλα και οπως παντα μηνυματα για ψεκασμενους.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΦΥΛΟΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΕ ΣΤΑΒΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΟΓΟ ;





KAI OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


-ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΞΕΝΟ ΧΩΜΑ ΕΠΟΙΚΙΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΞΕΝΟ ΧΩΜΑ ;



ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΓΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

-ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΔΕΡΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ




ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

-KAI OI ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΠΟΡΘΗΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΑ

Goustarwantres. είπε...

Φυσικα και ειμαστε υπο κατοχη,απο το 146 πχ.Οι Ιουδαιοχριστιανοι,δεν μπορουν να το χωνεψουν ακομη.Και μαλιστα,οποιος εχει αντιθετη αποψη,θεωρειται Μασσωνος!Οπως οι ΚΚΕδες,οποιος δεν συμφωνει μαζι τους,ειναι...δωσιλογος.Τι να κανουμε,κομμουνισμος και ιουδαιοχριστιανισμος ,ειναι διδυμα αδελφακια.

Ανώνυμος είπε...

Τσου ρε λαλάκι ξεστραβώσου πρώτα και μετά μίλα για τους Χριστιανούς.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν δύο τύποι ψεκασμένων. Οι συνειδητά προπαγανδίζοντες, οι οποίοι είναι μισθοφόροι της πανουκλιασμένης αυτοκρατορίας και φυσικά οι ασυνειδήτως προπαγανδίζοντες, αμαθείς ή ημιμαθείς, άτομα με άποψη για όλα, που άθελά τους κάνουν τις καλύτερες (πίπ.ς)εκδουλεύσεις στους πρώτους, διασπείροντας την βλακεία τους.
Ο όρος ιουδαιοχριστιανοί δεν υφίσταται. Οι εθνικώς ιουδαίοι και θρησκευτικώς πρώιμοι ταλμουδιστές (φαρισσαίοι, ζηλωτές κλπ) ήταν οι πρώτοι που θεώρησαν τους συμπατριώτες τους Χριστιανούς ως αποστάτες της πατρώας θρησκείας, προδότες του ιουδαικού γένους και έκπτωτοι της κοινωνίας-πολιτείας τους. Μάλιστα κατά τα σατανιστικά τους ήθη προέβησαν σε κάμποσες σφαγές των πρωτοχριστιανών, βλέπε όλους τους πρωτομάρτυρες της εκκλησίας των Ιεροσολύμων, με αποτέλεσμα οι δεύτεροι να αναγκαστούν να εγκαταβιώσουν στα άλλα έθνη, όπου οι Έλληνες και ελληνίζοντες δεν ήταν τόσο φανατικοί-ταλιμπάνοι-τζιχαντιστές και να τους σφάζουν άμα τη εμφανίσει.
Όταν με την χάρη του Θεού η Εκκλησία ενδυναμώθηκε και επλήθυναν τα στελέχη της ανάμεσα στους "εθνικούς", οι ταλμουδιστές άλλαξαν τροπάριο. Προσπάθησαν να αφομοιώσουν τους Χριστιανούς ως μία παραφυάδα του Ιουδαισμού, αφού και καλά λατρεύουν τον ίδιο Θεό με αυτούς, πρέπει να κόβουν το τσουτσούνι τους, να κάνουν γιορτή σκηνοπηγίας κλπ. Κάτι που με απόλυτο σθένος απέρριψαν κατηγορηματικά οι Χριστιανοί Ιεράρχες και μας αποδεικνύεται εναργέστατα από τις κατηγορηματικές επιστολές του Αποστόλου Παύλου.
Επομένως από εδώ είναι οι Χριστιανοί τα τέκνα Θεού και από κεί, πέρα από το χάσμα, είναι τα τέκνα του όφεως, τα οποία θεληματικά δεν ξεστραβώθηκαν και κατεδίωξαν ανά τους αιώνες τα πρώτα.
Όσο για τους αναβιωτές της "πατρώας" και τους εφευρέτες αυτής ψάξε σε στοές, συναγωγές και λαγούμια να βρείς. Ενδεικτική εργασία ιστορικού Χαραλάμπου Μηνάογλου-Αποκρυφισμός το κυρίαρχο ρεύμα του διαφωτισμού. Ένα τετρασέλιδο είναι διάβασέ το και ψάξε και τις παραπομπές για περαιτέρω:
http://independent.academia.edu/CharalamposMinaoglou
Και αν δεν σου κάνουν αυτά, τράβα διάβασε τον Προμηθέα δεσμώτη του Αισχύλου και τί ωραία προφητικά λέει ο ποιητής, ή τον Αλκιβιάδη β΄ Διαλογο του Πλάτωνα και αυτά που βάζει να διδάσκει ο Σωκράτης. Και άμα δεν καταλάβεις ποιός είναι ο ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΟΣ για όλα τα έθνη προ Χριστού και η προσδοκία όλης της ανθρωπότητας, τότε κράτα σιωπή.

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...