23/6/18

23 Ιουνίου. Η Βόλτα του Αδόλφου στο Παρίσι , η επίσκεψη του «λαοπρόβλητου» Γέρου στον Τζόνσον και το BREXIT

Σαν σήμερα, ξεκίνησε το μακρύ ταξίδι για την πρώτη Χούντα του ΝΑΤΟ και την εισβολή του Αττίλα στην Κυπρο, που κράτησε 10 χρόνια.
 Η ΘΕΙΑ ΔΥΝΑΜΙΣ, το 2016 φώτισε τον Λαό του Ηνωμένου Βασιλείου να διώξει τον σατανά, και να μας απαλλάξει από τον δολοφονικό κλοιό των Εβραίων σιωνιστών τραπεζιτών. Αλλά είχαν λάβει «μέτρα» και ακύρωσαν στην πράξη τη λαϊκή ψήφο.
 Πριν τρία χρόνια έγραφα στο "Δελτίο των 11" : «Τι 30, τι 40, τι 50 Τι είναι τα 8 δις νέοι φόροι; Εδώ ο κύκλος των χαμένων μουσουλμάνων ποιητών της Τασίας έβγαλε έξω, πάνω από 44 δισ. ευρώ αδήλωτα και αφορολόγητα μέσω της Western Union. Αλλά ο ALEXIS Χαβαναγκίλα προστατεύει τη μουσουλμανική οικογένεια». 

Το (μοναδικό) πλήρες (και σωστό) χρονολόγιο της 23ης Ιουνίου θα το διαβάσετε εδώ……..
 http://ta-mavra-nea.blogspot.com/2018/06/23.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ειδικά οι γυναίκες ψωνίζουν με μανία από τους λαθρομετανάστες αλλά ταυτόχρονα τους φταίει ο φασισμός και τα άκρα.

Η κατάσταση της δύσης είναι ίδια με κάθε πολιτισμό που πλησιάζει στο ιστορικό του τέλος, δηλαδή θηλυκοποιείται, οι γυναίκες αποκτούν δικαιώματα, σταματάει να είναι παραγωγικός, σταματάει να αναπαράγεται βιολογικά και πέφτει σε εκφυλισμούς όπως η ομοφυλοφιλία και οι τρανσέξουαλ.

Οι άντρες της δύσης είναι γυναίκες με αρσενική εμφάνιση(όσο μπορείς να το πεις αυτό), θεωρούν τον φεμινισμό κάτι δεδομένο και προοδευτικό και οδηγούνται από μόνοι τους στην καταστροφή.

Το αποτέλεσμα έχει κλειδώσει για την δύση.

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...