28/6/18

Αλεκσι Μακεντόνσκι Χαβαναγκίλα κάνε το σωστό. Ανέβα στο παράθυρο και πήδα στο κενό

Τι να σου κάνει και η εταιρεία, του Αλαφουζ. Ο καβούριας τους δίνει φραγκοδίφραγκα.

 Ρώτησαν όσους ΣΥΡΙΖΑ ξέρουν και τους βρήκαν 19,5%. Και επειδή δεν τους άρεσε, έκαναν «αναγωγή» και τους βρήκαν 21,5%, αντί για 17,5%. 
Και με το στατιστικό λάθος , ξεκινάνε από το 14%, αλλά, στο καλό σενάριο. Μπορεί να πάνε και πιο κάτω.

 Πάντως, είτε 14 είτε 21 , η Ολιγαρχία των 152 δεν μπορεί να κυβερνάει το 80% με τη βία του Ρουβίκωνα και των ΜΑΤ. 

Ο σύντροφος Τζώνυ Καημένος ο υπάλληλος του Ανθύπατου Τζέφρυ είναι στο -1%. Το ιδιο και ο ΟΧΕΤΟΣ. Και αυτό, πριν ο Παπαρουφιάνος και συνιδιοκτήτης; της «Αποσταθεροποιήσω λτδ» , που έκαψαν την Αθήνα για το ΒΕΤΟ του Καραμανλή, καταγγέλλει ότι τους αποσταθεροποιεί η Σια που τους έφερε. 
Κόλπα ζόρικα που κάνουν στο Λάγκλευ.

 Βγήκε και ο πουστριλέ φιλόσοφος να δώσει πληροφορίες για την ….αποσταθεροποίηση. Δεν ξέρω πώς να του το πω να το καταλάβει, αλλά, παλιά λέγανε, «δεν μαμιέσε να ασπρίσεις»! 

1 σχόλιο:

avdargor είπε...

εγω χατζαρα νομιζω ότι επιμενεις να μη θες να δεις τη πραγματικοτητα.
1 εκ 500 τους ψηφισαν,ελληνες. το κκε εσωτερικου......
επιμενεις να αγνοεις ότι οι υπολοιπποι μη κομμουνιστες,φοβουνται,οντας αυτό που λεμε ραγιαδες.
επισης,το παω κ προσωπικα....αγνοεις ότι σου εχω θεσει περι του τζαμιου στον ελαιωνα...το οποιο εχει 'εξαφανιστει'
όλα τα ανωθι δε τα θετεις στην πολιτικη σου ατζεντα εξισου,ητοι,αναλυτικοτερα,τον φοβο αλλα κ πως νοεις αδελφια μας...ατομα που κραυγαζουν ότι αδελφια τους είναι οι μετανάστες...που είναι οι ανύπαρκτες διαχωριστικεες γραμμες.
συνεχιζοντας...πριν ολιγες μερες,ειχα πετυχει το Καρανικα...στο φαναρι του χοτελ-πλαζα αθενς,στο συνταγμα,νομιζω γνωστο σημειο. περνουσε απέναντι-προς το υπ.οικονομικων,που λεμε-με έναν τυφλο.... εγω ερχομουν από τα κοσμηματοπωλεία που λεμε,οντας κουτσος με πατεριτσα,λογω κατάγματος.Παντου μπατσοι στη περιοχη εκεινη τη στιγμη,με ομαδα διας στα μακντοναλντς-εβερεστ που λεμε. Που καταληγω.....θα μποροησα να του ορμησω κ να τον ειχα σκοτωσει,ετσι απλα...... καταληγω στο φοβο,που σου ελεγα.
Τελος,αποδεχτητε ότι 1 εκ ελληνων δυστυχως τους στηριζουν/ψηφιζουν με τον ένα η' αλο τροπο!!μη ταιζεις 'σανο' ελπιδων;

η ελλαδα εχει τελειωσει/αλλαξει,πολυ απλα....επι παραδδειγμα να κανω κ μια καταγγελια...ΣΑΕΝΤΟΛΟΓΟΙ αλωνιζουν με ολοκληρο κατάστημα τους στην ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ στα γκαραζ...πηγαίνεις ποτε κεντρο χατζαρα;....μοιραζουν κ φυλλαδια με Δωρεαν τεστ προσωπικότητας της Οξφόρδης.....πηγαινε να παρεις...εγω πηρσ κ τα εβγαλα κ φωτος. οκ;
αυτή ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...