23/6/18

Τους φτύνουν παντού. Δεν έχουν τόπο να σταθούν!

«Αἱ ἀλώπεκες φωλεοὺς ἔχουσιν καὶ τὰ πετεινὰ τοῦ οὐρανοῦ κατασκηνώσεις, οι δε προδότε οὐκ έχουν ποῦ τὴν κεφαλὴν κλίνῃ» (Κατά Ματθαίον).

Δεν χωράει ο τόπος του Εθνοπροδότες. Τους πήραν στο κυνήγι στην Καβάλα, τα Γρεβενά, τη Φλώρινα, την Πιερία, και τη Μάνη. Οργή σε όλη την Ελλάδα κατά της Χούντας του ΝΑΤΟ Τσιπρέσκου-Καημένου. Οι χουντικοί βουλευτές τους δεν μπορούν να σταθούν πουθενά και αποδοκιμάζονται ή απειλούνται με ξυλοδαρμό. Τελευταίο περιστατικό σε βάρος τον προδότη Γιώργου Παπαφιλίππου, όπου όταν οι πολίτες τον προπηλάκισαν και τον κυνήγησαν από την πλατεία Καπνεργάτη μέχρι την Λέσχη Αξιωματικών, αποκαλώντας αυτόν και άλλους δύο βουλευτές του Ροζ Πολτού «Προδότες».
Μήνυμα προς τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών Χρήστου Μπγιάλα έστειλαν οι πολίτες των Γρεβενών, με το οποίο χαρακτηρίζουν «ανεπιθύμητο» αναρτώντας πανό στο κέντρο της πόλης.
 Στην Κατερίνη, θυροκολήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. ψήφισμα 68 Πολιτιστικών Συλλόγων του Ν.Πιερίας υπογεγραμμένο από τους Προέδρους,

 -ΚΑΤΩ η αμερικανοκίνητη ΝΑΤΟική Χούντα Τσιπρέσκου-Καημένου
-Αποκατάσταση της Λαϊκής Κυριαρχίας ΤΩΡΑ! 

ΥΓ. Δεν έχει δρόμο να διαβούν
σοκάκι να περάσουν....
 ημέρα να μη κλάψουν...… 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός δεν θα υποκύψει στους λαϊκισμούς και θα εκπληρώσει κανονικά τις φορολογικές του υποχρεώσεις αφήνοντας τους ειδικούς της κυβέρνησης να ολοκληρώσουν το κυβερνητικό έργο το οποίο θα κρίνει ο λαός στο τέλος της τετραετίας.