24/6/18

Η Κατάλυση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος από την Ολιγαρχία του Ροζ Πολτού

Ο Σοφοκλής μας το είπε νωρίς. Θράσος γεννά τους Τυράννους Θράσος. Και ο Τσιπρέσκου με τον Κοτζιά με τους 153 μισθοφόρους στέκονται με Θράσος μπροστά στο 86% των Ελλήνων, που παρά την πλύση εγκεφάλου και το «Μπούρου-Μπούρου» των Τηλέ-Χαφιεδων, θεωρούν ότι η Συμφωνία της Πρέσπας είναι κακή, και λένε, ότι η συμφωνία είναι «Καλή». «Σκάσε και Σκάβε» δηλαδή! Ράους, που θα έλεγε και η Μέρκελ.

γράφει ο Σπύρος Χατζάρας



Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ο ρυθμιστής του Πολιτεύματος, Και ορκίστηκε στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάττει το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνά για την πιστή τους τήρηση, 
να υπερασπίζεται την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετεί το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού». 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ρυθμιστής του Πολιτεύματος. ορκίζεται  στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσει το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνά για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζεται την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετεί το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού. 

Η αφοσίωση στην Δημοκρατία αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων. 

Ο σφετερισμός, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή από τη Ροζ Χουντα Τσιπρέσκου-Καημένου, που την στηρίζουν το ΝΑΤΟ, η Cia και η Παγκόσμια Χούντα των Μαύρων Τραπεζιτών στηρίζεται στη σιωπή αυτών που έχουν ταχθεί κατά το νόμο να προστατεύουν το Πολίτευμα. 

Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό του προέδρου της Δημοκρατίας, του προέδρου του Αρείου Πάγου, της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου αλλά και στον επικεφαλής της Διέυθυνσης Προστασίας Πολιτεύματος της ΕΛ.ΑΣ. 

Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα. Από ποιο νόμο και ποιο Σύνταγμα πηγάζει η άσκηση της εξουσίας σε βάρος του λαού και του Εθνους, και ότι το 12% που θεωρεί ότι η Κόκκινη Συμφωνία της Πρέσπας των Τσιπρέσκου-Ζάεφ είναι επωφελής, μπορεί δια της βίας να επιβάλει τη θέληση του στο 86%; 

Η Χουντα Τσιπρέσκου-Καημένου δεν έχει τη λαϊκή εντολή. Εξαπάτησαν και τρομοκράτησαν τον λαό με τα Κάπιταλ Κοντρόλς και απέσπασαν μια προσωρινή νόθα πλειοψηφία. Το Σύνταγμα προβλέπει διάλυση της Βουλής, για ανανέωση της λαϊκής εντολής προκειμένου να αντιμετωπιστεί εθνικό θέμα εξαιρετικής σημασίας. 

Η Χουντα Τσιπρέσκου-Καημένου, μαζί με τους 153 προδότες και κάτι ρετάλια ΛΟΑΤ, τον πουστοδήμαρχο τον Λιάνη, και την Ιντελιτζένσια της παραπληροφόρησης προσπαθούν να επιμηκύνουν τη ζωή τους δια της βίας. 

Η Δημοκρατία έγινε Ολιγαρχία του Ροζ Πολτού! 

Οι 153 και η Μαρξιστική-Τραπεζική πρωτοπορία, το 2% προσπαθούν να επιβληθούν στο 86% επειδή το θέλουν το ΝΑΤΟ, η Cia, οι Μαύροι Τραπεζίτες, το Διευθυντηριο των Βρυξελλών και η Ψωροελίτ.

 Η ανατροπή της Ολιγαρχίας του Ροζ Πολτού και της Χουντας Τσιπρέσκου-Καημένου, μαζί με τους 153 προδότες είναι καθήκον όλων των Ελλήνων. Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως τον πιο φτωχό και ανώνυμο  Έλληνα

 -Ζήτω η Δημοκρατία και η Λαϊκή Κυριαρχία! 

- Κάτω η Χούντα Τσιπρέσκου- Καημένου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...