30/6/18

Η Απλή (απατηλή) μέθοδος των τριών (δημοσκόπων).

Μην ακούτε τους δημοσκόπους και τα Κανάλια. Ο Αλεκσυς Μακεντόνσκυ-Χαβαναγκίλα και η Χούντα των 152, δεν έχουν ούτε το 15% και έχουν απέναντι τους το 75%. 
Οι Ηρακλείς του «συμμαχικού εκσυγχρονισμού», Κούλης, Θεοδωράκης, Μπουτάρης, Τζώνυ Γουώκερ και Σια, όλοι μαζί είναι δεν είναι 9 %

Το ΝΑΤΟ και η αμερικανική Πρεσβεία μας βομβάρδισαν με δημοσκοπήσεις , 
για να αποδείξουν ότι η προδοτική συμφωνία της Πρέσπας, προκάλεσε μόνο οριακές απώλειες στην Ολιγαρχική Χούντα των 152, και ότι παραμένει αμετάβλητη η (μεγάλη) διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. 

Όλες αυτές οι δημοσκοπήσεις έχουν «καπέλο» 30%. Για παράδειγμα: Βρίσκουν τον ΣΥΡΙΖΑ στο 13%, το κάνουν 16%, λόγω «ορίων στατιστικού λάθους» και μετά με το καπέλο της «αναγωγής», βρίσκουν 22,7% . Αυτό, θέλουν ο αμερικανικός παράγων και το ΝΑΤΟ, αυτό θέλουν και οι ιδιοκτήτες της Ενημέρωσης, αυτό βρίσκουν και οι δημοσκόποι.

 Δια της μεθόδου της «Αναγωγής», ανέβασαν τα ποσοστά του Τσιπρέσκου στο 19,2-22,7 % . Βάζουν και ότι προηγείται πολύ ο Κούλης και καθάρισαν. 

Η μία από τις εταιρείες , η «ALCO» , έδωσε και το ποσοστό χωρίς αναγωγή. 16,3%. Αυτό σημαίνει 13,3%-16,3% ,με το γενικά αποδεκτό περιθώριο «λάθους». 
Πριν από ένα χρόνο χωρίς συμφωνία της Πρέσπας και το «κάζο» του Χρέους ο ΣΥΡΙΖΑ είχε 15,7%. Και τώρα του δίνουν 16,3%

Πρόκειται για την απόλυτη ΑΠΑΤΗ. 

Η «Metron Analysis», για λογαριασμό της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ», του κ. Μαρινάκη έδωσε στον Τσιπρέσκου 22,7%, αλλά είπαν ότι, «στη Μακεδονία ο ΣΥΡΙΖΑ φλερτάρει πλέον με μονοψήφια ποσοστά». Ο Κούλης, που δεν τραβάει, είναι πραγματικά στο 22,5-23% και τον φουσκώνουν στο 36,7%.

 Το εκπληκτικό είναι ότι η «Metron Analysis» το Μάιο του 2017, για εφημερίδα συμφερόντων Μαρινάκη και πάλι , έδινε «προβάδισμα 14,8% της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «που συγκέντρωνε στην εκτίμηση ψήφου 36,8%, έναντι του 22% του κυβερνώντος κόμματος».

 Η εταιρεία είναι τόσο αξιόπιστη. που ένα χρόνο μετά δίνει αύξηση 0,7% του Τσιπρέσκου και πτώση 0,1% για τον Κούλη. 
Μιλάμε για την απόλυτη, Απάτη! 

Ο Τζώννυ Καημένος βρίσκεται κάτω από το 1%, αλλά του δίνουν 2% για να εμφανίσουν την κυβερνητική «πλειοψηφία» κοντά στο 25%, από το 14% που όντως έχουν. 

Οι ίδιοι εμπορο-δημοσκόποι διαπίστωσαν ότι το 83% των πολιτών αποδοκιμάζει την Προδοτική συμφωνία της Πρέσπας και μόνον το 14% την αξιολογούν θετικά. (Αυτοί είναι και φίλοι του κ. Μητσοτάκη και της Μητέρας του και φίλοι του Οχετού, αλλά και ο κ. Μίχαλος και ο Μπουτάρης).

 Το 75% αξιολογεί αρνητικά το συνολικό έργο της κυβέρνησης και το 73% αξιολογεί αρνητικά τον άλλοτε δημοφιλή Αλέκσυ Μακεντόνσκυ. 

Το 57% των ερωτηθέντων αξιολογεί αρνητικά την «επιτυχία» του Τσιπρέσκου για το χρέος , το 54% προεξοφλεί ότι η οικονομική κατάσταση θα χειροτερέψει τους επόμενους μήνες, και, «για πρώτη φορά όσοι τάσσονται υπέρ της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών (περίπου το 55% με «αναγωγή) , είναι περισσότεροι από όσους προτιμούν να εξαντληθεί η τετραετία». Το 24% επιθυμεί, όπως και το ΔΝΤ τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης με αλλαγή πρωθυπουργού.

 Για τα ποσοστά των άλλων κομμάτων δεν έχει νόημα να μιλάμε.
 Ενδεικτικά, σας αναφέρω τις μεγάλες διακυμάνσεις των διαφόρων εταιρειών: 

Χρυσή Αυγή από 10,5%- 6,9% , Κίνημα Αλλαγής από 9,9%-6,8%, 
ΚΚΕ λτδ  5,8-6,8% , Ένωση Φραπέδων 2,5-3,1%, Ελληνική ΛΥΣΗ 1-1,5, «Λαφαζανίστας» 1-1,7, ΑΝΕΛ, 0,5-2% . «Απροσδιόριστοι-Αναποφάσιστοι»,
27-32%.

 Στον χώρο της ευρύτερης δεξιάς υπάρχει έντονη κινητικότατα και κυοφορείται κάτι Νέο. Ο πρώην βουλευτής Ευάγγελος Αντώναρος και εξ απορρήτων του Κώστα Καραμανλή, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της «συμμορίας των Μητσοτάκηδων, , των Αδώνιδων και των Αυγενάκηδων που είναι «σφετεριστές μιας εξουσίας που δεν τους ανήκει» είναι «όργανα εξωπολιτικών συμφερόντων και οργανωτές πολιτικής ανωμαλίας, στην οποία έχουν μακρά προσωπική εμπειρία». 

Σε αυτό το «νέο», κινούνται η κα Κατερίνα Πακακώστα, ο επικοινωνιολόγος Νίκος Καραχάλιος, στενός συνεργάτης του πρώην προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, οι Ρζοσπάστες Σάββας Τσιτουρίδης και Νίκος Τσιαρτσιώνης, που ανήκαν στην ομάδα των «λοχαγών» του καραμανλικού στρατοπέδου, και άλλοι πολλοί. 

Σπύρος Χατζάρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου Σπύρο,
η λύση είναι πολύ απλή.
Αρκεί να γίνονται οι σωστές ερωτήσεις.
Η ερώτηση ΔΕΝ είναι "ποιόν θα ψηφίσουμε"
αλλά "ποιόν ΔΕΝ θα φηφίσουμε".
Η ερώτηση ΔΕΝ είναι "ποιός είναι πραγματικός πατριώτης"
αλλά "πως θα χτυπήσουμε και θα βραχυκυκλώσουμε το θηρίο".
Έτσι λοιπόν, όταν έρθει η στιγμή των εκλογών,
(τη μόνη ημέρα που έχεις τη δυνατότητα να πυροβολήσεις το θηρίο)
μπαίνοντας στο παραβάν και κρατώντας στα χέρια σου 20 με 25 χαρτιά υποφηφίων κομμάτων,
το ΠΡΩΤΟ πράγμα που έχεις να κάνεις είναι :
να πετάξεις στο καλάθι των αχρήστων τα χαρτιά των κομμάτων της βουλής.
Μετά διαλέγεις όποιο χαρτί σου αρέσει ή στη τύχη.
Αυτή θα είναι μιά καλή, πολύ καλή αρχή.
Αυτή θα είναι μιά πολύ ηχηρή σφαλιάρα στο σύστημα.
Όχι ότι θα πέσει κάτω το θηρίο,
όχι ότι θα νικηθεί...
αλλά θα αρχίσει να μην σε έχει δεδομένο,
θα αρχίσει να σε υπολογίζει...
Προπάντων οι καρεκλοκένταυροι υπάλληλοί του.


Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...