20/6/18

Επιχείρηση Αποστα-Σία στα Σκόπια

Μέχρι και τον Μητσοτάκη θα αναστήσουν για να περάσει η «συμφωνία της Πρέσπας». Ο Ζάεφ που ήταν χθες καλεσμένος στο «Κανάλι 5» ανακοίνωσε ότι εάν ο Προέδρος Γκιόργκε Ιβάνοφ αρνηθεί να υπογράψει τη συμφωνία με την Ελλάδα, ώστε να δημοσιευτεί και να γίνει νόμος του Κράτους, η κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα ζητήσει την καθαίρεση του. 
Η καθαίρεση, απαιτεί κατά το Σύνταγμα της «Βόρειας» 80 ψήφους στην , που δεν τις έχει, αλλά ο Ζάεφ υπονόησε ότι υπάρχουν έτοιμοι να «αποστατήσουν» 10 βουλευτές του VMRO-DPMNE, ώστε να βρεθούν οι 80. 
Επιχείρηση Αποστα-Σία και στα Σκόπια. 
Πάντως μέχρι να τον ρίξουν ή να κάνουν δημοψήφισμα η συμφωνία της Πρέσπας θα παραμένει στον αέρα, ενώ οι συνταγματικές αλλαγές θα παραμένουν «προφορικές» και το μόνο χειροπιαστό θα είναι η προδοτική δέσμευση της Χούντας Τσιπρέσκου -Καημένου που αναγνώρισε μακεδονική εθνότητα και γλώσσα.
Ο Γκιόργκι Ιβάνοφ επανέλαβε ότι η θέση του για «την επιβλαβή συμφωνία» της Πρέσπας είναι οριστική και δεν θα αλλάξει «παρά την πίεση και τις απειλές».
 Ο Ιβάνοφ κάλεσε τον Ζάεφ, αν βρει τους 80 να τον καθαιρέσει και να αλλάξει το Σύνταγμα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας χαλάει να μείνει στον αέρα η συμφωνία. Το καλό είναι οτι ξεβρακώθηκαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ώστε να μην έχουν αμφιβολίες μερικοί....