20/6/18

Επιχείρηση Αποστα-Σία στα Σκόπια

Μέχρι και τον Μητσοτάκη θα αναστήσουν για να περάσει η «συμφωνία της Πρέσπας». Ο Ζάεφ που ήταν χθες καλεσμένος στο «Κανάλι 5» ανακοίνωσε ότι εάν ο Προέδρος Γκιόργκε Ιβάνοφ αρνηθεί να υπογράψει τη συμφωνία με την Ελλάδα, ώστε να δημοσιευτεί και να γίνει νόμος του Κράτους, η κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα ζητήσει την καθαίρεση του. 
Η καθαίρεση, απαιτεί κατά το Σύνταγμα της «Βόρειας» 80 ψήφους στην , που δεν τις έχει, αλλά ο Ζάεφ υπονόησε ότι υπάρχουν έτοιμοι να «αποστατήσουν» 10 βουλευτές του VMRO-DPMNE, ώστε να βρεθούν οι 80. 
Επιχείρηση Αποστα-Σία και στα Σκόπια. 
Πάντως μέχρι να τον ρίξουν ή να κάνουν δημοψήφισμα η συμφωνία της Πρέσπας θα παραμένει στον αέρα, ενώ οι συνταγματικές αλλαγές θα παραμένουν «προφορικές» και το μόνο χειροπιαστό θα είναι η προδοτική δέσμευση της Χούντας Τσιπρέσκου -Καημένου που αναγνώρισε μακεδονική εθνότητα και γλώσσα.
Ο Γκιόργκι Ιβάνοφ επανέλαβε ότι η θέση του για «την επιβλαβή συμφωνία» της Πρέσπας είναι οριστική και δεν θα αλλάξει «παρά την πίεση και τις απειλές».
 Ο Ιβάνοφ κάλεσε τον Ζάεφ, αν βρει τους 80 να τον καθαιρέσει και να αλλάξει το Σύνταγμα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας χαλάει να μείνει στον αέρα η συμφωνία. Το καλό είναι οτι ξεβρακώθηκαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ώστε να μην έχουν αμφιβολίες μερικοί....

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...