16/6/18

Ο βοσκός και η Cia

Φωνάζουν ο πράκτωρ Χάνος, ο Κυανοπώγων, και ο Χαβαναγκίλα για τη Δημοκρατία, που την απείλησε ο βοσκός, ενώ η Δημοκρατία έχει καταλυθεί, και μια μικρή ελάχιστη μειοψηφία, παρά την προφανέστατη δυσαρμονία με την κοινή γνώμη και την λαϊκή θέληση, προσπαθεί δια της τηλεοπτικής βίας να δεσμεύσει τον ελληνικό λαό στην προδοτική συμφωνία που τους επέβαλε ο σύντροφος Ααρών Μύλλερ, από τα «Κεντρικά». 

Δεν υφίσταται Δημοκρατία. Αλλά Χούντα. Χούντα του Κερατά. Αμεριακανονατοϊκή των Μαύρων Τραπεζιτών!

 Όλα τα Πραξικοπήματα που έχουν γίνει και πέτυχαν στην Ελλάδα, είχαν την αμερικανική έγκριση. Το Πραξικόπημα Παπάγου του 1951, που ειχε την πλήρη στηριξη του πρεσση Πιουριφόρι. Το Πραξικόπημα Παπδόπουλου-Μακαρεζου-Πατακού το 1967, το πραξικόπημα Ιωαννίδη το 1973, που το συντόνιζε ο Γκάς Αβράκωτος, και το πραξικόπημα Ντάβου-Γκράτσιου-Αραπάκη το 1974, που ανέτρεψε τον Ιωαννίδη και που είχε την έγκριση του Κίσσιντζερ. 

Και ο τενεκές βοσκός, ζήτησε από τον ένστολο υπάλληλο του Καημένου και αφοσιωμένο στέλεχος του ΝΑΤΟ, να συλλάβει τους πράκτορες των Αμερικανών. 

Αυτό δείχνει ότι ο βοσκός δεν το σκέφτηκε μόνος του, αλλά ότι του «το έδωσαν γραμμένο σε χαρτί». Από την Πρεσβεία, όπου παρακολουθούσε , τις ατάκες,
ο σκηνοθέτης. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχουν γίνει πολλές αποχωρήσεις από την Χρυσή Αυγή, παλιών μελών που καταγγέλλουν το τί γίνεται εκεί μέσα.

Είναι πιθανό να τον προδώσανε τον βοσκό, δηλαδή του είπανε να διαβάσει το χαρτί να γίνει επανάσταση και μετά τον διαγράψανε, πιθανόν να τον είχαν επίφοβο για αποχώρηση.

Ο Μιχαλολιάκος κάποια στιγμή τα πήρε χοντρά μάλλον από την CIA, δεν ξέρω πότε και πώς, φάνηκε η στροφή του κόμματος και η αδράνεια και υπήρχε μόνο ο Κασιδιάρης και ο Λαγός που κρατάγανε το ίματζ. Επειδή αυτοί οι δύο δεν μου φαίνονται προδότες ελπίζω ότι θα κάνουν κάτι με τον Μιχαλολιάκο αλλά από την άλλη είναι πολύ πιστοί σε αυτόν.

Θα οφελούσε να έβγαινε από την μέση ο Μιχαλολιάκος με δολοφονία οπότε θα είχαμε ηρωϊποίηση της Χρυσής Αυγής και θα αναλάμβανε κίνημα ο Κασιδιάρης, βέβαια μάλλον θα έμπαινε στην μέση η χοντρή γυναίκα του και η κόρη του ως κληρονόμοι αλλά αν ο Κασιδιάρης έκανε κόμμα μόνος του κανένας δεν θα πήγαινε με την χοντρή.

Θα δείξει.

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΚΑΙ ΠΗΓΕ Ο ΒΟΣΚΟΣ Ο ΘΥΜΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΚΑΓΟ....ΠΟΥ ΠΑΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΜΜΜ...ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Σπύρο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το χαρτί είχε δοθεί από τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη της πρεσβείας και κυκλοφορούσε μεταξύ των βουλευτών της ΧΑ (και όχι μόνο)και έψαχναν για το θύμα που θα το διεκπεραίωνε (βλ. Μπαρμπαρού). Ο Μιχαλολιάς πρέπει να είχε δώσει έγκριση λόγω της διαπλοκής του. Ο αρχηγός γεεθα (αδελφός του Καμένου) είχε ήδη έτοιμη την απάντηση, αφού δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν ήταν ενήμερος. Έτσι ο αφελής (Μπαρμπαρού) έκανε την δουλειά και προκλήθηκε συναισθηματικός αντιπερισπασμός, όσον αφορά τους "δημοκρατικούς" πολίτες, τους οποίους απέσπασε από την πρόταση μομφής. Σημειωτέον ότι και ο Βούτσης από την στάση του φάνηκε γνώστης και μέσα στο κόλπο.

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...