27/6/18

ΑΠΟΨΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ (Στην Ξάνθη και στην Θεσσαλονίκη) ο ΣΥΡΙΖΑ

Μεγάλη συγκέντρωση για τη Μακεδονία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 19:00 στην Πλατεία Ελευθερίας στην Ξάνθη με οργανωτή την Επιτροπή Αγώνα, για να καταγγελθεί η προδοτική Συμφωνία της Πρέσπας της Χούντας των Γραικύλων Τσιπρέσκου -Καημένου και των 152 για την αναχώρηση Μακεδονικού Έθνους μακεδονικής Γλώσσας και την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους Κομμουνιστές από τα Σκόπια. 
Σήμερα έχει προγραμματιστεί στις 19:00 και νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Προδοτική Συμφωνία της Πρέσπας στην Θεσσαλονίκη μπροστά στο Υπουργείο Μακεδονίας.
Για αύριο 28 Ιουνίου είναι προγραμματισμένος γενικός ξεσηκωμός κατά της προδοτικης Συμφωνίας της Πρέσπας στην Κοζάνη και την Αριδαία .

 Αύριο θα γίνει ο χαμός και στην Σπάρτη, που θα βροντοφωνάξει «Δώστε τη Χούντα στο Λαό». 

Έχει ξεσηκωθεί η Πελλοπόνησος ! H συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την 7.30μμ στο άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη και θα ακολουθήσει πορεία δια μέσω της Κ. Παλαιολόγου στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης όπου θα γίνουν ομιλίες και χαιρετισμοί.
 Η Συντονιστική Επιτροπή για την Μακεδονία καλεί όλους τους Σπαρτιάτες και Λάκωνες σε μια ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας και αντίδρασης στην προδοτική συμφωνία της Πρέσπας και στο ξεπούλημα της Μακεδονίας, και τονίζει: «Όλοι μαζί με τις Ελληνικές σημαίες, τα πανό μας και τη φωνή μας να φωνάξουμε δυνατά ότι οι Σπαρτιάτες, οι Λάκωνες: Δεν συμφωνούμε. Δεν παραδίδουμε. Δεν αποδεχόμαστε συμφωνίες αλλοιώσεως της ιστορίας, της εθνότητας και της γλώσσας μας. Η Μακεδονία είναι Ελλάδα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...