23/6/18

Οι «Οικολόγοι» καταστρέφουν το περιβάλλον και δολοφονούν μακροπρόθεσμα τον καταναλωτή με την Λυματολάσπη «Κομπόστ» που ρίχνουν στα καλλιεργούμενα εδάφη ως «εδαφοβελτιωτικό»

 Τα τελευταία χρόνια οι περιβαλλοντολόγοι-οικολόγοι της Παγκόσμιας Χούντας και του Διευθυντηρίου των Βρυξελλών
 ανακάλυψαν το «βελτιωτικό» «κομπόστ» με βάση τις  λυματολάσπες   του βιολογικού καθαρισμού που τις πάνε κατ ευθείαν στα χωράφια . 
Οι «οικολογικές» λυματολάσπες  δεν είναι, ένα αθώο εδαφοβελτιωτικό , αλλά είναι επιβαρυμένες με πολλά χημικά και βαρεία μέταλλα και ως εκ τούτου οι συνέπειες για την ανθρώπινη υγεία και τους γεωργούς  θα είναι τραγικές.

Περισσότερα εδώ http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2018/06/blog-post_181.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος Τσαπικούνης καλό θα ήταν να ζητούσε από το Χημείο του Κράτους όχι μόνον να παρακολουθεί τα στοιχεία που περιέχουν οι λυματολάσπες, αλλά να ζητήσει αναλύσεις γεωργικών εδαφών σε όλη την Ελληνική επικράτεια, ούτως ώστε να διαπιστωθεί τι επιβάρυνση έχουν υποστεί τα γεωργικά εδάφη από τους πολυετείς ψεκασμούς της ατμόσφαιρας με βαρέα μέταλλα και τοξικά στοιχεία!
Όχι τίποτα άλλο, αλλά μας ψεκάζουν με χημικά, τοξικά, βαρέα μέταλλα και μετά θα βγαίνουν να λένε ότι φταίει η λυματολάσπη. Όσο για το κομπόστ έχει άλλη διαδικασία παρασκευής που τις περισσότερες φορές δεν προέρχεται από λυματολάσπες.
Σε σοβαρά κράτη οι τόποι παρασκευής λυματολάσπης παρακολουθούνται από εξειδικευμένα χημικά και μικροβιολογικά εργαστήρια και ανάλογα το ποσοστό των βαρέων μετάλλων που υπάρχει στο τέλους αποφασίζεται η εναπόθεση της σε χωράφια ή όχι.
Α.Α.

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...