27/6/18

Του Ιστορικού Κώλ…. τα εννιάμερα

Των πρακτόρων η σχολή είναι χρήσιμη πολύ 

Το πήρε το μάτι μου με τίτλο «Η κάθοδος των Σλάβων στα Βαλκάνια και στην Ελλάδα» με Κλόπι ράιτ της «Brainfood Publishing Ltd». 

Οι ιστορικοί του Κώ… μας λένε ότι «η σλαβική φυλετική ομάδα ξεκινώντας από την περιοχή της σημερινής Λιθουανίας και Λευκορωσίας ήταν η τελευταία ινδοευρωπαϊκή ομάδα που μετακινήθηκε». Έχουν σχέση με την πραγματικότητα όση ο φάντης με το ρετσινόλαδο. 

Η Νεα Τάξη προσπαθεί να βρει ιστορικό παρελθόν στους αφομοιωμένους Αχασβήρους με την βοήθεια του Πάπα. Δεν υπήρχε ποτέ, καμιά «φυλετική ομάδα» που να αποκαλείται «σλαβική», και δεν υπήρξαν ποτέ «Σλάβοι» στην Λιθουανίας και Λευκορωσίας. Τ

ο «Σλάβος» είναι μια «βυζαντινή» εφεύρεση, για να περιγράψει τα ειρηνικά φύλλα των Σκυθών που πιεζόμενα από τους Μογγολοχάζαρους Σαρμάτες και Μασαγέτες και τα χωριά τους Σκλαβινίες. Αλλά επειδή τους φαινόταν βαρύ να φωνάζουν τους ανθρώπους Σκλάβους το έκαναν Σθλάβος για να καταλήξει στο Σλάβος. 

Οι Ιστορικοί του Κώλου της Νεας Τάξης θέλουν να αποκόψουν τους «Σλάβους»-Σκύθες από το Σκυθικό τους παρελθόν που τους συνδεει και με τους ελληνες αποίκους στην Μαύρη Θάλασσα όπως μας βεβαιώνει ο Ηρόδοτος. 

Και τα στοιχεία του σλαβικού εποικισμού της Ελληνικης Χερσονήσου τα εέλγαν η Συναγωγή και ο Μαρξ πριν ανακαλυφθεί το χρονικό της Μονεμβασιάς και αποκαλυφθεί από τον Παπαρηγόπουλο το μέγεθος της εβραϊκής και μαρξιστικής τερατολογίας. Αφούς βρέθηκαν οι βόρειοι μακεδόνες θα βρεθούν και οι Σλάβοι στην Πελοπόννησο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: