27/6/18

Ράμα και Ζάεφ τσίμπησαν από ένα «Αρκίντι»

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ. Τα γατάκια δεν άντεξαν τον θυμό του Γουές, και της βασάλου του Δωροθάς και αντι να κλείσουν την πόρτα κατόμουτρα στον χασισέμπορο και το ΝΑΤΟκομούνι την έκλεισαν με... τρόπο. 
Οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ μετά τις διαφωνίες της Γαλλίας, της Ολλανδία και της Δανίας ανέβαλαν την απόφαση για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την πΓΔΜ και την Αλβανία μέχρι το 2019. 
Προηγουμένως η Γερμανία κάλεσε τις χώρες που διαφωνούσαν να επιτρέψουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση να αρχίσσει ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Αλβανία και την πΓΔΜ ώστε να συμβάλει στη σταθεροποίηση των Δυτικών Βαλκανίων.

 Ο χασισέμπορος Έντι Ράμα, σε σύντομη δήλωση του σχετικά με την απόφαση του Λουξεμβούργου είπε ότι «είναι μια μεγάλη ήμερα για την Αλβανία» , ότι «μετά από 72 ώρες πάλης και αφού πέρασε από 40 κύματα , η Αλβανία κατάφερε να πάρει ημερομηνία για την έναρξη των διαπραγματεύσεων», ότι , «είναι μια μεγάλη επιτυχία των κυβερνήσεων της Αλβανίας και της Μακεδονίας». 
Ο Γυφτομακεντόσνσκι Ζάεφ δήλωσε ότι «ήταν μια ακόμα μεγάλη ήμερα για τη Μακεδονία», ότι η απόφαση του Λουξεμβούργου, ήταν « μια μεγάλη αναγνώριση για τη Μακεδονία», ότι «η Μακεδονία και η ΕΕ αποφάσισαν να ξεκινήσουν ενταξιακές διαπραγματεύσεις το 2019», και τόνισε: «Είναι καιρός να προχωρήσουμε».
 Η κυβέρνηση Ζάεφ συνέδεσε την έναρξη των διαπραγματεύσεων με την ΕΕ τον Ιούνιο του 2019 με την έγκριση και εφαρμογή της Συμφωνίας της Πρέσπας υποβαθμίζοντας τις άλλες προϋποθέσεις.

 Ενδιαφέρον έχει ότι το πρώτο αμερικάνικο βιολί είναι η Δωροθέα
 και η σιωπή των Ιταλών και των Αυστριακών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...