16/6/18

Κάτω η Χούντα του Τσίπρα και του Καημένου

Τσίπρα προδότη Ιούδα -Ισκαριώτη

 Σας τα είπα έγκαιρα. Η Νατοϊκή Χούντα του ανθρώπου των Αμερικανών Ιωαννίδη, υπό την άμεση καθοδήγηση του κλιμακίου της Cia στην Αθήνα, παρέδωσε το 1974 , την Κύπρο στον Αττίλα.
 Η Νατοϊκή Χούντα των ανθρώπων των Αμερικανών Τσίπρα, και Καημένου υπό την άμεση καθοδήγηση του κλιμακίου της Cia στην Αθήνα παραδίδει την Μακεδονία στα εγγόνια του Τίτο και στους απογόνους των Κομμουνιστοσυμμοριτών που νικήθηκαν στον Γράμμο και το Βίτσι. 

Η απάντηση στους Εθνοπροδότες του ΣΥΡΙΖΑ, και των ΑΝΕΛ είναι γραμμένη στο Βίτσι και τον Γράμμο με Αίμα.
 Δεν υπάρχει καμιά δήθεν ενιαία Μακεδονία, που μοιράστηκε στο Βουκουρέστι. Και δεν υφίστανται, ούτε Μακεδονία του Βαρδάρη, ούτε Μακεδονία του Αιγαίου, ούτε Μακεδονία του Πιρίν. Δεν υπάρχει ούτε μακεδονικό Έθνος, ούτε μακεδονικός λαός, ουτε Μακεδονική γλώσσα, ούτε Μακεδονική Εκκλησία, ούτε Μακεδονική «ταυτότητα». Οι Έλληνες δεν γνωρίζουν και δεν αναγνωρίζουν Καμιά Μακεδονία. Ούτε Βόρεια, ούτε Νόβα, ούτε Γκόρνα. Η Μακεδονία είναι Ελληνική.

 Η Νατοϊκή Χούντα των ανθρώπων των Αμερικανών Τσίπρα, και Καημένου είναι πολύ πιο σκληρή από τη Χούντα του 1967. Εκείνη η Χούντα δεν μείωσε μισθούς και συντάξεις, ούτε κατέσχεσε τα σπίτια των φτωχών. 

Η Χούντα Τσίπρα-καημένου είναι σκληρότερη και πιο φασιστική από τον Παπαδόπουλο

Σας τα είπα. Έγκαιρα. Το Σύνθημα μου ήταν Αντιδικατορικη Ενότητα και Πάλη και Αποχουντοποίηση. 

Οι επικοινωνιολόγοι των Αμερικανών χρειαζόντουσαν να θυμίσουν στα θύματα της τωρινής Χούντας την προηγούμενη Χούντα για να εμφανίσουν την τωρινή Κόκκινη Χούντα σαν «Κράτος Δικαίου».

 Και βρήκαν τον βοσκό να παριστάνει τον θαυμαστή της «Κακιάς Χούντας». 
Η συνέχεια επί της Μικρής Οθόνης.

 Κάτω η Χούντα του Τσίπρα και του Καημένου Αποχουντοποίηση Παντού

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ισχύει η επιχειρηματολογία που κάνεις.

Από την στιγμή που αυτοί έχουν ορίσει τί σημαίνει "δημοκρατία" (δηλαδή το σύστημα που τους δίνει καρέκλες) οποιοσδήποτε μιλήσει για "δημοκρατία" εννοείται ότι θέλει να ακολουθήσει "δημοκρατικές" διαδικασίες εκλογών και διαδηλώσεων.

Θα πρέπει πρώτα να επανορίσεις ως "χούντα" τον κοινοβουλευτισμό και μετά να επανορίσεις ως "δημοκρατία" την επέμβαση του στρατού για παράδειγμα.

Αυτήν την στιγμή όσοι διαφωνούν με τον Μπαρμπαρούση δεν έχουν στο μυαλό τους καμμία χούντα Παπαδόπουλου, απλά φοβούνται γενικά και αόριστα ότι πρόκειται για μια "ασταθή" κατάσταση όπου μπορεί να βλαφθούν τα GAY φρονίματά τους.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ, όταν εμείς μιλάγαμε για την χούντα Παπαδόπουλου και πόσο οφέλησε την χώρα εσύ έλεγες ότι ήταν Αμερικανοκίνητος και από την CIA το οποίο μεταπολιτευτικός μύθος που ανακυκλώνανε τα ίδια τα κλιμάκια της CIA στην Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Σωστον σας βρισκω.

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...