12/10/18

Η γελοιότητα της ρουφιάνας της καθημερινης πραγματικότητας

Ο αμερικανός πρέσβης στα Σκόπια πήγε χθες , στην «αντιφασιστική εορτή» , στο μνημείο των «πεσόντων», για να τιμήσει, «αυτούς που έπεσαν για την ελευθερία». 
Στις 11 Οκτωβρίου 1941, δεν «έπεσε» κανένας για την «ελευθερία». 
Οι κομμουνιστές νεολαίοι σκότωσαν στο Πρίλεπ πισώπλατα έναν χωροφύλακα που τον προσέγγισε ο δολοφόνος και τον χαιρέτισε σαν εγγονός τους φίλου του. Ο χωροφύλακας ήταν «Μακεντόνσκι» που πίστευε ότι ήταν βούλγαρος και αισθανόταν ότι οι Βούλγαροι τον απελευθέρωσαν από την Γιουγκοσλαβική κατοχή. 
Οι παρτιζάνοι της SoE τον σκότωσαν σαν Βουλγαρική κατοχή. Και στην συνέχεια επέβαλαν τον Κομμουνισμό και τα ανταρτοδικεία. Επομένως η Ελευθερία ήταν ο Κομμουνισμός και τα Ανταρτοδικεία. 
Και οι Παρτιζάνοι, που έπεσαν μαχόμενοι κατά των Ελλήνων στην Φλώρινα το 1949 έπεσαν και εκείνοι για την «Ελευθερία», αλλά του σ. Κοτζιά και του σ. Αλιέκσι. 

Ομοίως, το βουλγαρικό Κράτος, τιμάται από τους Εβραίους, επειδή η Βουλγαρία του Φασίστα Μπόρις και του εκτελεσθέντος Φίλωφ, αρνήθηκε να στείλει τους Εβραίους της Βουλγαρίας σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. 
Στα Σκόπια όμως που το 1941 έγιναν Βουλγαρία, τιμούν την μνήμη των 7144 Εβραίων που έστειλαν «οι κακοί βούλγαροι» στην Τρεμπλίνκα. 
Οι Βούλγαροι σύμφωνα με τους Εβραίους δεν έστειλαν Εβραίους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης αλλά σύμφωνα με τους κομμουνιστές ιστορικούς του Τίτο έστειλαν 7144 από τα Σκόπια, που τότε ήταν επίσης Βουλγαρία. Και οι Εβραίοι φωνάζουν τον Μπορίσοφ στην Ιερουσαλήμ για να τον τιμήσουν και παράλληλα τιμούν μαζί με τον Ζάεφ τα θύματα του Μπόρις και του Φίλωφ. 

Κωμωδία η δράμα; 

Πολιτική φαρσοκωμωδία θα έλεγα με στοιχεία τραγωδίας και γκράν γκινιόλ. Κάτι σαν την επανάσταση της Γ Σεπτεμβρίου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οτι κατσει δηλαδη.

Ενα εχω να πω, για τους οπου γης αμερικανους πρεσβευτες.
Εκπαιδευμενοι ρουφιανοι της CIA ειναι ολοι τους, εκτος ενος.
Του "αμερικανου" πρεσβη στο ......γισραελ.
Αυτος ΠΑΝΤΑ ειναι καραΙουδαϊτης του κερατα και δεν χρειαζεται την CIA να τον κατηχησει στην ρουφιανια.
Ειναι ρουφιανος απο γεννησιμιου του.

Θυμαμαι εναν εβραιο, ελεεινο και αθλιο τυπο, ονοματι Martin Indyk τον οποιον ο εγκληματιας και τρομοκρατης Κλιντον, (αυτον που βαλανε οι περιουσιοι να βομβαρδισει μια ανεξαρτητη χωρα και να εθνοκαθαρισει τον σερβικο λαο) διορισε πρεσβη στο ισραηλ.

Θα μου πειτε και τι μ' αυτο;
Ο Ιντικ εκεινη την εποχη, δεν ηταν καν αμερικανος πολιτης, μιας και ειναι γεννημενος στην πουστοΑγγλια.
Μετα τουφτιαξε τα "αμερικανικα" χαρτια, η χαβρα της Bagel-York.




ΠΣχΦ

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...