14/10/18

Οι εκλογές στη Βαυαρία

Ο περιφερόμενος συρφετός των ακαμάτηδων και παμπόνηρων επιτηδείων «τσιμπουριών» έχει επικαθίσει στο σβέρκο του Γερμανικού λαού και από εκεί πίνει το αίμα όλων των Ευρωπαίων. Η Αλτερνατίβα είναι μια ελπίδα,  Απελευθέρωσης.

2 σχόλια:

soulis είπε...

Μου εκανε παντως μεγαλη εντυπωση κατι δημοσκοπησεις (πιθανον στημενες) που δινουν τα πρακτορια της DW στον Σκαι και λενε οτι ενω οι χριστιανδημοκρατες θα πεσουν παρα πολυ αυτοι που φευγουν πανε στους Πρασινους κυριως και οχο στο AFD.
Kαι μετα λεμε για τους δικους μας ψοφοδεξιους της ΝΔ.
Δυστυχως οι γερμανοι εχουν φαει τετοια πλυση εγκεφαλου απο το τελος του Β Παγκοσμιου που θα χρειαστουν κανα δτο γενιες ακομη για να ξυπνησουν αν ξυπνησουν ποτε.
Ειναι τα πειραματοζωα των αθεατων.
Απο την εποχη του Morgentau plan και μεχρι σημερα εχουν εφαρμοστει πανω τους ολες οι τεχνικες και μεθοδοι ωστε να τους καταστησουν τα ιδανικα αμνοεριφια.

Ανώνυμος είπε...

Τους λενε επισης βδελλες και παρασιτα.
Ας καταλαβουμε και κατανοησουμε επισης οτι απ το 1945 και δωθε δεν υπαρχει Γερμανια. Οχι μονο δεν υπαρχει Γερμανια αλλα ουτε Γερμανικος λαος. Τον εχουν εξαθλιωσει και εκπουστεψει οι ιδιες οι βδελλες για τις οποιες ομιλουμε.

Ο γεωγραφικος χωρος που σημερα προσδιοριζει ο αχασβηρος ως "γερμανια" και παπαγαλιζουν οι οπου γης ηλιθιοι γκογιμ, (η γερμανια τουτο η γερμανια τ' αλλο) δεν ειναι τιποτα αλλο παρα μια ΕΠΕ του ιδιου του αχασβηρου.


Ας μην ξεχναμε οτι τους ειχε ξεβρακωσει στον τοτε κοσμο και Εκεινος που ειχε πει:


"Η άγνοια των πλατιών μαζών για την εσωτερική φύση του Οβριού, η έλλειψη του ένστικτου και στενοκεφαλιά της ανώτερης τάξης μας, κάνουν ημας τους υπόλοιπους ένα εύκολο θύμα σ’ αυτήν την εβραϊκήν εκστρατεία ψεμμάτων.
Από την έμφυτη δειλία τους οι ανώτερες τάξεις στρέφονται μακριά από έναν απλό άνθρωπο, την στιγμή που ο Οβριός του επιτίθεται με ψέματα και συκοφαντίες, ενώ οι πλατιές λαϊκές μάζες από βλακεία ή απλότητα πιστεύουν τα πάντα. Οι κρατικές αρχές διατηρούν οι ιδιες μια περιέργη σιωπή, ή το άλλο που κάνουν συνήθως ώστε να θέσουν ενα τέλος στην εβραϊκή εκστρατεία δυσφήμησης κάποιου, διώκουν αυτό το κάποιο θύμα του οβριού, που ο ξεφτιλισμένος δημόσιος λειτουργός θέλει να «περάση» στην κοινωνία σαν εφαρμογή του νόμου και της τάξης
Σιγά-σιγά ο φόβος του μαρξιστικού όπλου του Εβραϊσμού κατεβαίνει σαν εφιάλτης στο μυαλό και την ψυχή των αξιοπρεπών και εντίμων ανθρώπων. Αρχίζουν να τρέμουν μπρός από το τρομερό εχθρό και ως εκ τούτου έχουν γίνει το τελικό θύμα του.
Η Κυριαρχία του Οβριού στην δημόσια ζωή φαίνεται τόσο σίγουρη, που τώρα όχι μόνο μπορεί να αποκαλεί τον εαυτό του Οβριό και πάλι, αλλά αδίστακτα παραδέχεται το απόλυτο εθνικό και πολιτικό σχέδιό του. Ένα τμήμα της φυλής του, ομολογεί ανοιχτά πλέον ότι είναι ένας ξένος λαός, αλλά ακόμη και εδώ ψεύδονται.
Γιατί, ενώ οι Σιωνιστές προσπαθούν να κάνουν το υπόλοιπο του κόσμου να πιστέψη ότι η εθνική συνείδηση του Οβριού κοίτεται στην ικανοποίησή για τη δημιουργία ενός κράτους στην Παλαιστίνη, ο οβριός και πάλι κοροϊδεύει πονηρά το ηλίθιο ακροατή του. Δεν προτίθεται καν στο μυαλό τους η δημιουργία ένός εβραϊκού κράτους στην Παλαιστίνη με σκοπό να ζουν ειρηνικά εκεί. Το μόνο που θέλουν είναι μια Μόνιμη Έδρα-Καταφύγιο με απώτερο σκοπό την προστασία των εγκληματιών τους, με δικά της κυριαρχικά δικαιώματα και μακριά από την παρέμβαση άλλων κρατών και την Διεθνη Δικαιοσύνη: Ένα καταφύγιο για τους φυγόδικους, ελεεινούς αχρείους οβριούς και ένα πανεπιστήμιο για εκκολαπτόμενους μέλλοντες απατεώνες"

Τα ζουμε αυτα, ΔΕΝ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ;





Μελλιόπη Αγαπήδου

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...