23/4/13

H Χρυσή Αυγή στην υπηρεσία του Παγκόσμιου Εβραϊσμού;

Η επίθεση της Χρυσής Αυγής κατά του Εθνάρχη μητροπολίτη Πειραιώς έδειξε το πραγματικό πρόσωπο της ηγεσίας τους.

Ο μητροπολίτης Πειραιώς ανήκει στην ομάδα των ανθρώπων, που ποτέ δεν φοβήθηκε να πει τη γνώμη της, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες.
Έχει πολλές φορές καταφερθεί κατά της αριστεράς, κατά της κατασκευής τεμένους στην Αθήνα και κατά πολιτικών που πλήττουν το έθνος, ενώ δίνει αγώνες σε όλα τα μέτωπα για τα εθνικά μας δίκαια, από τον καιρό που βρισκόταν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αυστραλία, διακονώντας τους ομογενείς μας. Ήταν μάλιστα από τους λίγους που δεν δίστασε να έχει δημόσιες συναντήσεις μαζί με Χρυσαυγίτες και να συνομιλεί και ακόμα και να φωτογραφηθεί με στελέχη της.
Με λίγα λόγια, δεν τους έκλεισε την πόρτα, όπως έκαναν πολλοί άλλοι.

Ο μητροπολίτης Πειραιώς , ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ στηλίτευσε την παρουσία στελεχών της ΧΑ σε συναθροίσεις ειδωλολατρών, και σε απάντηση εισέπραξε την έωλη κατηγορία ότι είναι... σιωνιστής! Όσοι από τη Χρυσή Αυγή κατηγορούν σήμερα τον πολέμιο του σιωνισμού μητροπολίτη Πειραιώς ως... εντολοδόχο του παγκόσμιου κέντρου του Σιωνισμού (!), καλά θα κάνουν να εξηγήσουν στον κόσμο γιατί δεν είπαν λέξη όταν τη χώρα μας επισκέφθηκε ο πρόεδρος του Ισραήλ και γιατί ζήτησαν τη συνεργασία με τους τελευταίους για την εξόρυξη των πετρελαίων μας.
Ερωτήματα αναπάντητα, που θα έπρεπε η ηγεσία της ΧΑ, να απευθύνει στον εαυτό της, πριν αρχίσει να κατηγορεί άλλους.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω ποιος υπογράφει την ανάρτηση, έχω όμως να παρατηρήσω, ότι ο Σεραφείμ διέπραξε βαρύ ατόπημα.
Κανένας δεν δικαιούται, αν θέλει να λέγεται ΄Ελληνας, μεταξύ άλλων βλασφημιών, να εξομοιώνει την εθνική θρησκεία των προπατόρων μας με το Ισλάμ και να αρνείται τα εγκλήματα του Χριστιανισμού εναντίον τους και εναντίον του πολιτισμού τους.
Ο καλογερίστικος φανατισμός πρέπει να έχει όρια. Και η θρησκεία, οποιαδήποτε θρησκεία, να έπεται του ΄Εθνους.
Γ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

XATZAΡΑ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΙΝΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΡΑΘΕΤΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΡΚΟΥΝ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ .ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ. ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ. ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ. ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ. ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΨΕΙΣ ΑΠ ΤΗ ΧΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΥΠΕΡ ΚΑΜΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ. ΚΑΙ 5 ΨΗΦΟΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

Σεραφείμ:"Τό φαινόμενο τοῦ νεοπαγανισμοῦ εἶναι γνωστό ὅτι κατασκευάστηκε ἀπό τούς σκοτεινούς ἡγήτορες τῆς «νέας ἐποχῆς» καί τῆς «νέας τάξεως πραγμάτων» γιά νά ἀποτελέση ἐκ παραλλήλου μέ τό Ἰσλάμ τούς προωθητικούς κριούς γιά τήν ἐκπόρθηση τοῦ Χριστιανισμοῦ. Δέν εἶναι τίποτε ἄλλο ἀπό τήν ἀναβίωση ἑνός ἰδιότυπου θρησκευτικοῦ ἐθνικισμοῦ νά κτυπήση τόν οἰκουμενικό καί παγκόσμιο Χριστιανισμό πού τιμᾶ καί ἁγιάζει καί θεώνει τό ἀνθρώπινο πρόσωπο χωρίς διακρίσεις φυλῆς, καταγωγῆς, χρώματος καί φύλου. Μέ τήν ἀναβίωση τῶν ἀρχαίων ξεχασμένων, πρωτόγονων εἰδωλολατρικῶν θρησκευμάτων ἐπιχειρεῖ νά ξυπνήση μνῆμες δῆθεν εὐκλεῶν χρόνων, ὑποτιθέμενων πολιτισμῶν τούς ὁποίους δῆθεν στραγγάλισε ὁ Χριστιανισμός..."

α)Υποτιθεμενος πολιτισμος ο αρχαιοελληνικος;
β)Χρειαζομαστε διακρισεις φυλης και
καταγωγης αλλιως παμε χαμενοι

Το νεο ελληνικο κρατος πρεπει να ειναι συνθεση του Ελλας Ελληνων Χριστιανων και του Ελλας Ελληνων Ελληνιστων
Οι επιδοξοι εθνικοι ηγετες οφειλουν να το γνωριζουν αυτο και να το προωθουν

Ανώνυμος είπε...

Συμπατριωτες!
Μην σπερνετε ζιζανια γιατι ο οβριος καραδοκει. Εκτος και ειστε βαλτοί.
Μια απλη παρεξηγηση ειναι.
Τιποτ' αλλο.



Πατρικιος

Ανώνυμος είπε...

Το πρωτο βημα ειναι οι Ελληνες να προσδιορισουν πιο ειναι το οραμα τους για την Ελλαδα του μελλοντος, να συμφωνησουν και ολοι να δουλεψουν να το πετυχουν. Aυτη η Πολιτικη "ηγεσια" ειναι δωσιλογικη. Ειναι αδυνατον να οδηγηση τετοια βασικη συζητηση.
Η αντισταση και ο αγωνας για Εθνικη ανεξαρτησια θα αναδειξει την σωστη ηγεσια. Ας αφησουμε τις μικροπολιτικες συζητησεις η Εθνικη Κυριαρχια και Ανεξαρτησια εχει προταιρεοτητα.

Ουτις εμοιν γ'ονομα


Ανώνυμος είπε...

Αγνωστικιστες, Χριστιανοι,αρχαιοελληνιστες ,αθεοι κλπ μην τσακωνεστε γιατι οι νεοταξιτες δεν κανουν διακριση.Πρεπει να θυμομαστε ολοι αυτο που ειπε ο Ηροδοτος: ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΟΜΟΓΝΩΤΕΟΝ ΟΥΔΕΝ ΕΘΝΟΣ ΑΥΤΩ ΠΕΡΙΓΙΓΝΕΣΘΑΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πατρός τε και μητρός τε και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον και σεμνώτερον και αγιώτερον εστίν η πατρίς και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν

[[Σωκράτης [Πλάτωνος, Κρίτων κεφ.12]]