21/10/15

Συνάντηση Πούτιν -Ασαντ στη Μόσχα

Αιφνιδιαστική επίσκεψη αστραπή. Συζήτησαν για όλα. Και για την "πολιτική λύση".

Ο Βλαδίμηρος είπε στον Άσσαντ, ότι ένας πολιτικός διακανονισμός είναι πιθανόν δυνατός με τη συμμέτοχή όλων των πολιτικών δυνάμεων, και όλων των εθνικών και θρησκευτικών ομάδων και σε στενή επαφή και συνεργασία με άλλες παγκόσμιες δυνάμεις αλλά και με τις περιφερειακές χώρες που ενδιαφέρονται για την ειρηνική επίλυση των διαφορών.

Δηλαδή μια πολυεθνική και πολυπολιτισμική Συρία.

ΕΠΕΙΓΟΝ: Η ρωσική αεροπορία ανέκοψε την επίθεση του Ισλαμικού Κράτους στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Deir Ezzor . Πολλοί οι νεκροί "τζιχαντιστές", στην περίμετρο.
Παρά τη σφοδρή αντίδραση των Αμερικανών στο ιρακινό κοινοβούλιο θα κατατεθεί ψήφισμα σχετικά με το θέμα της αίτησης προς την Ρωσία για παροχή βοήθειας από τη ρωσική αεροπορία για την αντιμετώπιση της εξτρεμιστικής οργάνωσης Ισλαμικό κράτος. Το ψήφισμα θα εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση πριν το τέλος Οκτώβριου και σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργού Νούρι αλ-Μαλίκι , αναμένεται να περάσει με την υποστήριξη της πλειοψηφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ημέρες Προδοσίας . Πριν 83 χρόνια. 27 Απριλίου 1941.Κυριακή του Θωμά. Την 182η ημέρα που η Ελλάδα βρισκόταν σε πόλεμο και την 22η ημέρα της Γερμανικής Επίθεσης. Οι Γερμανοί παρέλασαν στην Αθήνα. Το απόγευμα μπήκαν και στο Ναύπλιο

  Στο τελευταίο ΦΕΚ που κυκλοφόρησε στην Αθήνα, δημοσιεύτηκε το Βασιλικό Διάταγμα ς με το οποίο ετέθη «εις αποστρατείαν τη αιτήσει του» ο αν...