10/10/15

Κυρώσεις τώρα, για τους Σαουδάραβες φασίστες

Έκκληση προς την αριστερή κυβερνητική κοινοπραξία και κάθε «αριστερό» και «προοδευτικό», "άνθρωπο"

Ως γνωστόν «η ΕΕ έχει επιβάλει περιοριστικά μέτρα κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας», σε απάντηση προς την, «εσκεμμένη αποσταθεροποίηση της γειτονικής και κυρίαρχης χώρας», δηλαδή της Ουκρανίας.

Η ΕΕ ακολουθώντας τις ΗΠΑ έχει επιβάλει   πάγωμα περιουσιακών στοιχείων και απαγόρευση χορήγησης θεώρησης για 151 άτομα, και 37 επιχειρήσεις που είναι υπεύθυνοι για ενέργειες κατά της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας.
Η ΕΕ έχει υιοθετήσει και την απαγόρευση στις εισαγωγές από την Κριμαία και τη Σεβαστούπολη, εκτός αν συνοδεύονται από πιστοποιητικό καταγωγής από τις ουκρανικές αρχές. Έχουν αποφασιστεί και άλλα. Όμως αυτά μου αρκούν.

Η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε επίσημα ότι θα προμηθεύσει με όπλα νέας γενιάς τρεις ομάδες ανταρτών που μάχονται κατά της κυβέρνησης Ασαντ, στη Συρία, ενώ απειλεί τη Ρωσία με «ιερό πόλεμο» καθώς ενημέρωσε σχετικά τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Sergey Lavrov, ότι η επέμβαση των Ρώσων στη Συρία θα οδηγήσει σε «jihad».

Επομένως η βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας «εσκεμμένα συμμετέχει στην αποσταθεροποίηση μιας γειτονικής και κυρίαρχης χώρας», δηλαδή της Συρίας, και θέτει σε αμφιβολία τη διεθνή τάξη και ασφάλεια.
Το θεοκρατικό καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας, όπως και εκείνο του Κατάρ, προωθεί συστηματικά, «τις πιο ακραίες μορφές ισλαμικής πίστης σε ολόκληρο τον κόσμο», αφού η βασιλική οικογένεια είναι ο προστάτης των σαλαφιστών βαχαμπιστών και χρηματοδοτούν τη δράση των «ριζοσπαστικών» ισλαμικών ομάδων που καλλιεργούν το «μίσος» και αναλαμβάνουν «τρομοκρατική δράση». Ταυτόχρονα, το Ριάντ και οι βαχαμπίτες Ιμάμηδες ακολουθώντας τις σαλαφιστικές ερμηνείες του Κορανίου ,καταπατούν τα βασικά ατομικά δικαιώματα.

Για αυτό επιβάλλεται να επιβληθούν κυρώσεις κατά της σαουδαραβικής βασιλικής οικογενείας. Πάγωμα περιουσιακών στοιχείων, απαγόρευση χορήγησης θεώρησης. και απαγόρευση στις εισαγωγές πετρελαίου από το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία και πάγωμα των επενδύσεων των κρατικών επενδυτικών Ταμείων, μέχρι να σταματήσουν την αποσταθεροποίηση της Συρίας, να χρηματοδότηση της τρομοκρατίας, και αποδεχτούν και να εφαρμόσουν την Χάρτα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και την ΕΣΔΑ.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ. Κύριε Κοτζιά, αφήστε τη χοντρή, και πιάστε τους ελέω αλλάχ φασίστες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...ΕΙΠΑΜΕ,ΑΛΛΩΣΤΕ-ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ,ΚΡΟΑΤΙΑ ΚΑΙ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ.......ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΚΡΑΤΗ...ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ!ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΘΕΙ ΔΗΛΑΔΗ,ΜΕ ΤΗ Σ.ΑΡΑΒΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΚΡΟΑΤΙΑ,ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ,ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ,ΜΕ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ,ΚΑΙ ΠΟΥ "ΠΑΙΖΕΙ",ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ...(ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΚΡΟΑΤΕΣ(ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΣΕΡΒΟΙ,ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΣΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ.."ΟΥΣΤΑΣΙ")ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,ΠΟΥ ΚΙ'ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ,ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ,ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ Η Ε.Ε.,ΕΧΕΙ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕΙ ΖΗΜΙΑ,ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ "ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ',ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΔΟΜΗΘΗΚΕ,ΜΕΤΑ ΤΟ Α'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...