11/10/15

Να πως κοροϊδεύουν οι προοδευτικοί τον (χαζό) ελληνικό λαό

Η Αριστερή εργολαβική κοινοπραξία προστατεύει την Καρτελοκρατία

του Σπύρου Χατζάρα

Στο ίδιο έργο θεατές. Στην Κατοχή, τσέπωναν τις χρυσές λίρες της Ιντέλιτζενς Σέρβις και έστελναν τους «χαζούς» να θυσιαστούν «αφιλοκερδώς». Τώρα, η Αριστερή εργολαβική κοινοπραξία , «Alexis and Company», κερδίζει το μέλλον της με τραγούδια για τη φτώχεια και την προσφυγιά και χτίζει ,στην υγεία των χαζών ρετιρέ στην Κηφισιά και στο Μανχάταν.

Ο Θατσεροαριστερός Alexis Texas , μιλώντας στον ΟΗΕ, εκεί όπου τον άκουγε το αφεντικό, έκανε ένα παραπέρα βήμα από τον «συνάδελφο Αβάπτιστο», που ζητούσε «μια παγκόσμια δημοκρατική διακυβέρνηση», και είπε ότι, «χρειαζόμαστε ένα παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα», για να βάλει τον κόσμο σε τάξη. Τώρα, την παγκόσμια διακυβέρνηση, την έχουν αναλάβει οι υπεύθυνοι τραπεζίτες.

Ο Alexis, δεν μίλησε στη Νέα Υόρκη, ούτε για «προοδευτικό χρηματοοικονομικό σύστημα», ούτε για «αριστερές λύσεις». Ένας είναι ο θεός του χρήματος, και ένας ο Τραπεζίτης του, που από το 1913, όταν η παγκόσμια οικονομία πέρασε στον έλεγχο μιας κοινοπραξίας ιουδαίων τραπεζιτών που δημιούργησαν την ιδιωτική Federal Reserve και λειτουργούν ως Παγκόσμια Διακυβέρνηση, μας προσέφεραν δύο παγκόσμιους πόλεμους, και αμέτρητες κακουχίες, κερδοσκοπώντας με την φτώχεια, την πείνα, το αίμα και την «προσφυγιά». Είναι γνωστός ο ένοχος και είναι γνωστή και η αιτία.

H ύφεση, δεν είναι αποτέλεσμα της οικονομικής συγκυρίας. Δεν την προκαλούν οι «μοιραίες» δυνάμεις της «Αγοράς». Είναι σκηνοθετημένη από τους παγκόσμιους τραπεζίτες για να μαζέψουν το χρήμα, και να περιορίσουν τη διασπορά του πλούτου στους «πολλούς». Οι πλούσιοι έχουν σχεδιάσει την ύφεση για να «λεηλατήσουν τις μάζες» , βάση προγράμματος. Αναδιανομή του πλούτου , αλλά σε βάρος των «πολλών» γίνεται.
Όταν τα νοικοκυριά δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν τους λογαριασμούς και τα δάνειά τους, τότε ο πραγματικός πλούτος τους μεταφέρεται στις τράπεζες, μέσω των κατασχέσεων για ζωγραφιστά, (ηλεκτρονικά), δάνεια. Προς αυτούς έστειλε ο Alexis, το μήνυμα, ότι «η Ελλάδα θέλει να εξυπηρετήσει το χρέος της».

Για τους χαζούς, υποσχέθηκε μια «προοδευτική συνταγή ανάπτυξης», απέναντι στην «αποτυχημένη νεοφιλελεύθερη συνταγή», «που θέλει να θεμελιώσει την οικονομική ανάπτυξη πάνω σε κοινωνικά ερείπια», και τόνισε: «Εμείς εισηγούμαστε, ένα άλλο μοντέλο» .

Μετά την ομιλία του, βλέπεις παντού «χαρούμενα» πρόσωπα. Ξεμπερδεύουμε πια με το παλιό, και η «Ελπίδα έρχεται».

Στις 9 Ιουλίου, ένας 47χρονος άνεργος στην Καρυά Υπάτης, που περίμενε την ελπίδα που ερχόταν, όπως του έταζαν ο Alexis και ο κ. Παπάς, κρεμάστηκε στο πατρικό του. «Είμαι απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα», έγραψε.

Το αριστερό μοντέλο δεν προβλέπει την πάταξη των Καρτέλ, όπως θέλει η αποτυχημένη νεοφιλελεύθερη συνταγή. Στην Ελλάδα της διαφθοράς, η Καρτελοκρατία συνεχίζεται από τους κεντροδεξιούς στους κεντροαριστερούς και τώρα στους «Θατσερικούς Αριστερούς».

Οι προγραμματικές δηλώσεις του Αlexis δεν είχαν ούτε μια φορά τη λέξη «Καρτέλ», παρόλο που το σπάσιμο τους, ενισχύει την ανταγωνιστικότητα, και φέρνει μείωση των τιμών, «για τους πολλούς». Αλλά, και η αριστερή διακυβέρνηση δεν είναι προστάτης των πολλών.

Από τις εκλογές του Ιανουαρίου, η Αριστερή εργολαβική κοινοπραξία, δεν πείραξε τους ανθρώπους των Καρτέλ που διοικούν την Επιτροπή Ανταγωνισμού. Η Επιτροπή Προστασίας της Καρτελοκρατίας, δεν ασχολήθηκε ποτέ με το Καρτέλ των Εμπορικών Τραπεζών, με το Καρτέλ στα καύσιμα και ιδίως στο πετρέλαιο Θέρμανσης, ενώ για το Γάλα επέβαλε πρόστιμα της πλάκας και τιμώρησε το δήθεν Καρτέλ των χρεοκοπημένων πτηνοτρόφων. Για τις πολυεθνικές κουβέντα.

Ο επικεφαλής της Επιτροπής Ανταγωνισμού, είναι προσωπική επιλογή του κ. Χατζηδάκη , ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής είναι σύζυγος Βουλευτού Επικρατείας της ΝΔ, και ο διευθυντής του Προέδρου, ήταν επί 2 χρόνια σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Παραμένουν, ως «διακομματικοί».
Ο χρόνος κυλά, οι εκλογές πέρασαν, αλλά οι αποφάσεις για τις εκκρεμείς υποθέσεις ανταγωνισμού «ψήνονται», και όπως αποδείχθηκε και από τους χειρισμούς στην υπόθεση Siemens, ο χρόνος μετρά αλλιώς για τις πολυεθνικές. Η υπόθεση της, (Ολλανδικής), Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, που έχει κατηγορηθεί για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης, και της οποίας το πρόστιμο, (αν τελικά τιμωρηθεί), θα πλησιάσει τα 30.000.000 ευρώ, βρίσκεται στην Επιτροπή Ανταγωνισμού από το 2005, και η απόφαση θα εκδοθεί το 2016. Όσο παρανομούσε η εταιρία, είχε (παράνομα) κέρδη στην Ελλάδα, προ φόρων, 803.000.000 ευρώ .

Ωστόσο, όλες οι επιχειρήσεις που τιμωρούνται για εναρμονισμένη πρακτική (Καρτέλ), παραβιάζουν τον Νόμο για την Νομιμοποίηση Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα, και η κάθε κυβέρνηση τιμίων, μπορεί να πάει τους εγκληματίες, που έστηναν επί χρόνια της αγορές για να μας ληστεύουν, στα δικαστήρια και να πάρει πίσω τα κλεμμένα.
Αλλά, και η αριστερή εργολαβική κοινοπραξία, όπως και η δεξιά , εγγυάται την Καρτελοκρατία και τα κέρδη της και για αυτό δεν ψηφίζουν έναν απλό νόμο για να ισχύσουν για όλες τις υποθέσεις ανταγωνισμού οι διατάξεις για το «Μαύρο χρήμα», ώστε όλα τα κέρδη μιας εταιρείας που συλλαμβάνεται να παραβιάζει το Δίκαιο του Ανταγωνισμού να χαρακτηρίζονται προϊόν εγκληματικής δραστηριότητας.

Η προστασία των μονοπωλίων όμως δεν σταματάει εκεί. Η ημιανεξάρτητη Ρουμανία, ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει αποζημίωση από την «Φολκσβάγκεν» γιατί οι αγοραστές των δηθεν «καθαρών» αυτοκίνητων της , «γλίτωναν» τον περιβαλλοντικό φόρο. Εδώ, η γερμανόδουλη «αριστερά» κάνει πλάτες στην Κλεφτο -Φολκσβάγκεν, και ο υπουργός Περιβάλλοντος ,που δεν θέλει να ζυμώσει , δεν ρώτησε τις υπηρεσίες του κράτους για να μάθει πόσα «καθαρά» Volkswagen πουλήθηκαν, και πόσοι φόροι δεν πληρώθηκαν ,και τι πρόστιμο πρέπει να επιβληθεί, αλλά ζήτησε… εξηγήσεις από τις αντιπροσωπείες.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στη Βιέννη η ακροδεξιά άγγιξε το 31% σήμερα

http://postimg.org/image/8abx5g48b/

Unknown είπε...

Ειμαι περιεργος πως θα αποδειξουν κατι που λενε οτι ειχε γινει πριν 10 χρονια ...

Unknown είπε...

τωρα όλη η Ελλάδα πίνει μπύρες από μικροζυθοποιίες. Πώς θα αποδείξουν ότι υπάρχουν μονοπωλιακές καταστάσεις;

Pantelis Baykop. είπε...

Εγω πιστευω οτι ειναι καπνος για να περασουν παλι μετρα εις βαρος μας ...καλο ειναι ομως να αφησουμε την διακαιοσυνη να νομοδοτησει ..ουτε δικηγοροι ουτε κατηγοροι ειμαστε.