ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

17/10/15

Ο Επικοινωνιακός πόλεμος

Καθώς πια έχει επιταχυνθεί η ταχύτητα μετάδοσης της πληροφορίας, (με τα κινητά, τα τάμπλετ, τα τουιτ, και τα χάσταγκ), ο επικοινωνιακός πόλεμος για να δημιουργηθούν εντυπώσεις στους χαζούς τηλε-πελάτες έχει το προβάδισμα απέναντι στις «κανονικές επιχειρήσεις» με στόχο τον «εχθρό».
Έτσι μετά το drone που το «έριξαν» οι Τούρκοι και του οποίου τη φωτογραφία των «την είδαν όλοι», αλλά που δεν είχε σημάδια από αντιαεροπορικά πυρά, (τρύπες), ούτε «στρατιωτικά χαρακτηριστικά», χθες υπήρξε και «ορφανό αεροπορικό χτύπημα».
Ο συνταγματάρχης Αντρέι Καρταπόλοφ του ρωσικού Γενικού Επιτελείου Στρατού παρουσίασε στη χθεσινή ενημέρωση των δημοσιογράφων φωτογραφίες που πάρθηκαν κοντά στην πόλη της Herbet-Gezala στα σύνορα Συρίας-Ιορδανιας με καταστραμμένα σπίτια και αποθήκες και τόνισε:
"Εξ όσων γνωρίζουμε, ούτε η δική μας ούτε η αεροπορία της Συρίας έχουν κάνει ποτέ επιχείρηση εκεί . Επίσης σε αυτόν τον τομέα, που ελέγχεται από τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό από το 2013, δεν έχουν εμφανιστεί τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους".
Οι φωτογραφίες δεν δείχνουν κανένα σημάδι στρατιωτικής δραστηριότητας γύρω τα σπιτάκια και τα περιβόλια.
«Γιατί έπρεπε να καταστραφούν; Είπε ο Ρώσος αξιωματικός και πρόσθεσε: «Φαίνεται πως σαν κάποιος να ήθελε να εκπαιδεύσει τους πιλότους του ή ότι κάποιοι χτύπησαν αυτό το στόχο για να αναφέρουν στους ανωτέρους τους ότι εκπλήρωσαν την αποστολή τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

101 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 28 Μαρτίου 1922 η Τουρκικη Μεγάλη Εθνοσυνέλευση στην Αγκυρα αποφάσισε: ΟΧΙ ΑΝΑΚΩΧΗ ΧΩΡΙΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗ

  -  Μαρτίου 28, 2022     Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Μοιραστείτε το στο Facebook Κοιν...