20/10/15

Συρία: Η προσοχή τώρα στο Χαλέπι

Μετά τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στην Λατάκια, τη Χάμα και τη Χόμς ο συριακός στρατός μαζί με τις δυνάμεις αυτοάμυνας, τους άνδρες της Χεζμπολάχ και τους εθελοντές από το Ιράν, έχει εξαπολύσει επίθεση από όλες τις πλευρές στο Χαλέπι . Σήμερα προέλασαν παντού.
Στο «νότιοανατολικό» μέτωπο όπου κατέλαβαν δύο χωριά και εξόντωσαν περίπου 40 τρομοκράτες.Στο ανατολικό Χαλέπι απελευθέρωσαν 5 χωριά, στο δυτικό μέτωπο κατέλαβαν το χωριό αλ Μανσούρα, και στο «Βόρειο» μέτωπο εκκαθάρισαν από τους τρομοκράτες τις θέσεις Tal Rifaat and Maarata.Μάχες έγιναν και σε τρεις γειτονιές της αστικής περιοχής.
Στη Χομς γίνονται οδομαχίες για τη απελευθέρωση της πόλης Τείρ Μαάλα.
  Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία, πραγματοποίησε 55 εξόδους κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών, και κατέστρεψε 60 στόχους των τρομοκρατών στην ύπαιθρο της Δαμασκού, τη Λατάκια, τη Χάμα, την Ιτλίμπ, το Χαλέπι και την Ντέιρ Εζζόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ημέρες Προδοσίας . Πριν 83 χρόνια. 27 Απριλίου 1941.Κυριακή του Θωμά. Την 182η ημέρα που η Ελλάδα βρισκόταν σε πόλεμο και την 22η ημέρα της Γερμανικής Επίθεσης. Οι Γερμανοί παρέλασαν στην Αθήνα. Το απόγευμα μπήκαν και στο Ναύπλιο

  Στο τελευταίο ΦΕΚ που κυκλοφόρησε στην Αθήνα, δημοσιεύτηκε το Βασιλικό Διάταγμα ς με το οποίο ετέθη «εις αποστρατείαν τη αιτήσει του» ο αν...