13/10/15

Σσσστ ησυχία! Η κυβέρνηση μας δουλεύει και αποφασίζει

Ο Alexis προετοιμάζεται. Μετά τη μάχη της Κεντρικής Επιτροπής , θα συναντηθεί αύριο , με τον Κομισάριο για τις Δημοσιονομικές Υποθέσεις, τη Φορολογία και τα Τελωνεία, Πιερ Μοσκοβισί, και θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τη Άνγκελα Μέρκελ στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής την Πέμπτη.

Σήμερα έγινε «Μπαράζ συσκέψεων» στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον ALEXIS με επίκεντρο την εγκατάσταση των προσφύγων με τον κυρ Αλέκο, τον Θοδωρή της Τασίας και τον σύντροφο χωροφύλακα. Έγινε και ΚΥΣΕΑ για την κατάσταση στη Συρία και την Τουρκία, τις ελληνοαλβανικές σχέσεις και τις εξελίξεις στο κυπριακό. Αποφασίστηκε η διαδήλωση της ΑΔΕΔΥ κατά της Ρωσίας και υπέρ των προσφύγων.

Παράλληλα την πόρτα του Μαξίμου πέρασε και ο πρέσβης των ΗΠΑ Ντέιβιντ Πιρς που συνόδευε από τον Άμος Χοχστάιν του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που ήρθε από τα «Κεντρικά». Ο Άμος είναι ειδικός στα ενεργειακά. Επειδή ο ALEXIS ήταν πνιγμένος συναντήθηκαν με τον Νίκο Παππά.

Ο κ. Nίκος Καραμούζης της χρεοκοπημένης της Eurobank, της οποίας 80 μετοχές αγοράζουν μόλις έναν πιτόγυρο, ζήτησε από τον Alexis να διαπραγματευτεί την πλήρη άρση των περιορισμών στην κίνηση των τραπεζικών κεφαλαίων το συντομότερο δυνατόν.

Επειδή το Euclid είναι ακόμα στο δρόμο από τη Λίμα ο φαλακρός εφοριακός Οικονομικών Τρύφωνας παίζει μπάλα και απόσυρε τις διατάξεις του για την φορολόγηση των ενοικίων και για τα ανείσπρακτα ενοίκια. Με απόφαση της γ.γ Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαΐδου, θααα καθοριστούν τα μέτρα για την ενίσχυση των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Ένα βήμα πίσω και εδώ. Ένα βήμα εμπρός στις συντάξεις. Ψαλίδι 18% για τους πλούσιους που παίρνουν πάνω από 1000 ευρώ. Τέρμα τα προνόμια .

Ο σύντροφος Χωροφύλακας Τόσκας ανακοίνωσε την κατάργηση της ομάδας «ΔΕΛΤΑ» και της ελίτ των αστυνομικών. Η προεκλογική υπόσχεση προς την ΑΝΤΙΦΑ υλοποιείται. Ο σύντροφος Χωροφύλακας , για τις περιοχές της Ελλάδος όπου η αστυνομία δεν μπορούσε να πλησιάσει όπως τα Εξάρχεια είπε ότι θα προσπαθήσει να το σπάσει ζητώντας συνεργασία με τους πρεζέμπορους των περιοχών.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μία διευκρίνηση Σπύρο, ο τίτλος είναι "Η κυβέρνηση, μας δουλεύει και αποφασίζει" ή "Η κυβέρνηση μας, δουλεύει και αποφασίζει"?

Ανώνυμος είπε...

που εχουμε μπλεξει με αυτά τα νουμερα;
τα αλλα νουμερα εν τω μεταξύ που κανουν εκλογες για αρχηγο θα στοιχισει το πανηγυρι τους 6 μυρια?????????
που τα βρισκουν;
αυτα

Ανώνυμος είπε...

όταν μια πατρίδα πέφτει στα νύχια τού κτήνους τής δημοκρατίας μόνο αυτή μπορεί να είναι η κατάληξη.

Ανώνυμος είπε...

Ο σύντροφος Τόσκας δεν ήταν χώρ/λαξ Σπύρο, αξκός(ΤΘ) ήταν...
με δημιοκρατικές και δημοκρατικοτοξοτικές περγαμηνές βεβαίως, βεβαίως!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μετά τον Κούλη τον συγγραφέα του λόλου και της αρπαχτής και τον Κιοφτεδοναυαρχούκο που μοιραζε οχυρά και τεμένη για να γίνει ένα φεγγάρι υπουργάκος, ο σκατός είναι η καλύτερη απόδειξη
1. ότι οι στρατιωτικές σχολές που βγάζουν ηλίθους και δειλούς με στολή και στάμπα, πρέπει να κλείσουν
2. ότι οι ψυχίατροι του στρατού είναι για τον φούτσο αφού επιτρέπουν τέτοιες γκλαβόφατσες να μπαίνουν στις σχολές, ή τουλάχιστον δεν τους κόβουν σε κάποια φάση στην συνέχεια....
Πάντως ο τύπος είναι μια κατηγορία μόνος του

Η 29η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 29η Μαρτίου είναι η 89η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το   Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 277 μέρες μέχρι το τέλος του έτους.  1430.  Η ά...