27/2/16

Το Κάζο, η Κάτζου, η ΝΔ και ο Μαρινάκης

O συλληφθείς κατά συρροή πολυεκδότης, αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 50.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Στο υπόμνημα που κατέθεσε στον ανακριτή σημείωσε ότι «βρέθηκε στο στόχαστρο πολιτικών επιδιώξεων εξαιτίας της αδέσμευτης δημοσιογραφικής του πένας».
«Είμαι θύμα πολιτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων εξαιτίας της αδέσμευτης δημοσιογραφικής μου πένας. Η δικογραφία είναι αποτέλεσμα κατασκευής με σκοπό την ηθική και σωματική εξόντωσή μου και την απαξίωση του δημοσιογραφικού και επαγγελματικού μου προφίλ».
Ελεύθερος και ο Φράγκος, ενώ προφυλακιστέος κρίθηκε ο Παναγιώτης Μουσσάς, και χάρηκε η καταγγέλουσα υπάλληλος της ΕΥΔΑΠ Αμαλία Κάτζου.
Στο Κάζο Μαυρικη- Μαρινάκη ενεπλάκει και η ΝΔ διότι ο κατηγορούμενος για το κύκλωμα εκβιασμών, εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη», Παναγιώτης Μαυρίκος ,εμφανίζεται σε έγγραφο που δημοσιεύει η εφημερίδα του κ. Μαρινάκη. ότι εκείνος και η αδέσμευτη δημοσιογραφική του πένα, ήταν στο pay roll της ΝΔ επί Αντώνη Σαμαρά , με μαύρες απολαβές 18.450 ευρώ το μήνα.
Και η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα, ζήτησε εξηγήσεις από τον Κούλη.

ΥΓ1.Τελικά δεν μάθαμε πόσο καλά τον ήξερε τον κ. Μουσσά η υπάλληλος
ΥΓ2. Του έδιναν 18000 ευρώ τον Μήνα για να Παραμυθιάζει τη Χρυσή Αυγή ότι θα πάρει 20% και να μαζεύει πληροφορίες από τους ρουφιάν-ρουφιάν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικα κε Χατζαρα ο εκβιασμος επιπολαζει στο χωρο σας. Τι μπουμπουκια εχετε. καλο επαγγελμα φαινεται. Εχεις μια πληροφορια και την πουλας με το να μην την δημοσιευεις ή παλι στα χωνουν να βγαλεις στη σεντρα καποιον. Μετα διερωτωντα γιατι επεσαν εξω οι δημοσιογραφικοι οργανισμοι..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

«Είχα ηθικό καθήκον να σιωπήσω, στον καταιγισμό δηλώσεων-σχολίων κ.λπ., με στόχο την αποδόμηση της προσωπικότητάς μου, κυρίως ως υπερασπιστική επιλογή κατηγορουμένων για την υπόθεση του εκβιασμού μου και άλλα βαριά εγκλήματα, για να μην επιβαρύνω τη δυσχερή θέση των κατηγορουμένων, μέχρι την απολογία τους στη Δικαιοσύνη.

Μετά, όμως, την έκδοση της 1ης απόφασης της Δικαιοσύνης, την 26.2.2016, για την προσωρινή κράτηση και την επιβολή αυστηρών περιοριστικών όρων, θεωρώ αναγκαίο να σημειώσω ότι:

Η προσφυγή μου στο Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, ήταν η μόνη και υποχρεωτική επιλογή, όταν οι εκβιαστές μου με είχαν οδηγήσει σε καταναγκαστική κατάσταση, με αποκορύφωμα την απειλή για τη ζωή της 13χρονης κόρης μου.

Η εξιχνίαση της σοβαρής και πολύπλοκης αυτής υπόθεσης ήταν δυνατή μόνο με την απόλυτη συμμόρφωσή μου στις οδηγίες των έμπειρων Αξιωματικών του Τμήματος Εκβιαστών, μεταξύ των οποίων και η επίδειξη φιλικής συμπεριφοράς κατά τις συναντήσεις και συνομιλίες μου με τους εκβιαστές.

Με, δήθεν, αφορμή φράσεις και λέξεις φιλικές και της καθημερινότητας, που χρησιμοποίησα σε συνομιλίες μου με τους εκβιαστές, επιχειρήθηκε σπίλωσή μου και, ταυτόχρονα, κλονισμός της αξιοπιστίας μου, με την αήθη και ψευδέστατη αναφορά συγκεκριμένου κατηγορουμένου, ότι δήθεν είχα "ερωτική σχέση" με τον προφυλακισθέντα εκβιαστή μου, περί "κοινωνικοπολιτικής θέσης μου" κ.λπ.

Θλίβομαι βαθύτατα για το γεγονός ότι οι εκβιαστές μου έχουν την ιδιότητα του δημοσιογράφου και για την "υπερασπιστική" αυτή επιλογή τους.

Δεν λυπάμαι, όμως, για τις βαριές κατηγορίες της Ελληνικής Δικαιοσύνης σε βάρος τους, γεγονός από το οποίο προκύπτει και η βαρύτητα των εγκλημάτων τους.

Απ’την απόφαση της Δικαιοσύνης, για την προσωρινή κράτηση και την επιβολή αυστηρών περιοριστικών όρων, ασφαλώς και ικανοποιήθηκα, όπως, υποθέτω, και όλοι οι συνάδελφοί μου, αλλά και η κοινή γνώμη.

Και εάν, τελικά, η πρωτοβουλία μου αυτή οδηγήσει στην εξάρθρωση και όλων των όμοιων κυκλωμάτων, που λυμαίνονται το χώρο της δημοσιογραφίας, θα αισθανθώ απόλυτα δικαιωμένη.

Είμαι βέβαιη ότι "το απόστημα έσπασε".».


Αμαλία Κάντζου


http://www.newsit.gr/politikh/Spaei-ti-siopi-tis-i-gynaika-poy-apokalypse-to-kykloma-ekviaston/588473

Ανώνυμος είπε...

Τι συνωστισμος γιαχβεδων ηταν αυτος σε συνεδριο γνωστου αποκόμματος;????
προς στιγμην νομιζα ότι το εκανε η συναγωγη αθηνων, λαρισας, χανιων.
από τον βλαμενο πρακτορα της margaret , τον αθλιο εφιαλτη που ακομα κυκλοφορει κ προκαλει ,τον μονος η μανος, κ ολο το κακο συναπαντημα.
ηταν κ ο μπιλ με το φραπε στο χερι, τον εχουν για καλο χαρτι .
προς στιγμην με επιασε μια κριση πανικου αλλα επικρατησε η ψυχραιμια.
κατι ετοιμαζουν παντως , πρωτη φορα τους ειδα ολους μαζι.
ελπιζω να μην προλαβουν.