18/2/16

Και άλλη φασιστική κατάργηση

Αγαπητέ Σπύρο Καλησπέρα! Στη μία και τριάντα το μεσημέρι καταργήθηκε και το δικό μου Blog "ΖΕΙΔΩΡΟΝ" με το ίδιο λιτό μήνυμα που έλαβε και ο φίλος Αργύρης Σιδέρης:
"Λυπούμαστε, το ιστολόγιο στη διεύθυνση URL zeidoron.blogspot.com έχει καταργηθεί. Η διεύθυνση αυτή δεν είναι διαθέσιμη για νέα ιστολόγια."
Τι γίνεται; Αρχισε η λογοκρισία;
Ποιους κανόνες παραβίασα, σ' ένα blog που ούτε έβριζε, ούτε πορνό είχε, ούτε περίεργες υπόγειες διαδρομές, παρά μόνο καυστικά σχόλια για τα τεκτενόμενα στην πολιτική ζωή του τόπου.
Αν μπορείτε βοηθήστε να επανέλθουν.....
Ευχαριστώ Δημήτρης Τσούκας

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα ξυρίζουν ΣΥΡΙΖΑ τα ιστολόγια.Πάμε για την μεγαλύτερη χούντα που γνώρισε ποτέ η χώρα με συνταγή από Κίνα.Χωρίς λεφτά,χωρίς δουλειά,χωρίς μέλλον,χωρίς δημοκρατία.Με λαθρομετανάστες !

Ανώνυμος είπε...

Τώρα το κατάλαβε ο άλλος ότι βρίσκεται σε ξένο χώρο, όπου φιλοξενείται.

Φτιάξτε blog σε δικό σας site. Είναι εύκολο. Ή βάλτε ένα φίλο να σας το φτιάξει. Ή πληρώστε ένα επαγγελματία ένα μικρό ποσό μηνιαίως που θα σας κάνει και τις αναβαθμίσεις ασφαλείας κάθε τόσο.

Ανώνυμος είπε...

Ο προεδροs του ΛΑΟΣ Γιωργοs Καρατζαφερηs στιs 06/05/2010 αφου ψηφισε το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΦΕΚ-65Α/3845/10.Μια εβδομαδα μετα στιs 12/05/2010 με την ομιλια του στην βουλη ζητουσε την φιμωση των BLOGS!!!!!!!Στο βοθροκαναλο mpoyrdoklanotsontoart φωναζε για τον ερντογκαν πασα που εκλεισε το τουιτερ Μπραβο στον ερντογκαν μπραβο στον ερντογκαν μπραβο στον ερντογκαν ζητω στον ερντογκαν ζητω στον ερντογκαν...η καταδικασμενη περιστεροχεσμενη βρωμοκουραδα

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά και τα δύο μπλογκ δουλευουν κανονικά.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;;;;
ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

σημερα [απο χθες το βραδυ για την ακριβεια ] ανοιγουν .... για πολλες ωρες και αυτα και ενα σωρο αλλα ειχανε ''πεσει'''

Ανώνυμος είπε...

http://zeidoron.blogspot.gr/
δουλεύει κανονικά προς το παρόν.
Μετακομίστε στο https://el.wordpress.com/
όπως το λημέρι για backup.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ήταν δοκιμή; Πριν τα κλείσουν όλα, κάνουν κι αυτοί τις δοκιμές τους...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...