27/2/16

Της δημοσκόπησης το κάγκελο

Ψήφισαν ΑLEXIS 1.926.526 . Και το 74% είναι δυσαρεστημένοι ,αλλά περίπου 1400000 θα τους ξαναψήφιζαν, αν και το 80% δεν πιστεύει πως η (αριστερή) κυβέρνηση θα καταφέρει να βγάλει την Ελλάδα από το μνημόνιο μέχρι το τέλος της τετραετίας. Και το 31% , «δεν θέλουν καμιά αλλαγή στην κυβέρνηση. Ο δε Κούλης αφού ο Μαρινάκης τον βγάζει πρώτο , είπε ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να κερδίσει τις εκλογές όποτε και αν γίνουν, αλλά από το 24% που του δίνει ο Μαρινάκης μόνο το 18% θέλει εκλογές.GLUP.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα αποτελέσματα αυτών τών ερευνών δίνουν την απάντηση στο γιατί η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να πάρει ποτέ πάνω από 7%. είχε δίκιο ο Μιχαλολιάκος που έλεγε μια μέρα ότι είναι επιτυχία το 7% αν συγκρίνουμε με Πορτογαλίες και λοιπές νότιες χώρες όπου οι εθνικιστές δεν πιάνουν πάνω από 3%.

δεν πιστεύω ότι είναι πειραγμένες οι δημοσκοπήσεις, οι ελλαδινόφωνοι κοιμούνται τον Επιμενίδειο ύπνο και δυστυχώς οι δημοσκοπήσεις αυτές είναι απολύτως ακριβείς.

η κατάσταση είναι καρμπόν στην Κύπρο, το νησί παραδίδεται στους οθωμανούς και τουρκοποιείται και ακούς ότι το ΕΛΑΜ είναι φασιστικό. ύυυυυπνοοοοος

AvDarGOR είπε...

@Σάβ Φεβ 27, 09:39:00 μ.μ.

αντε... τωρα το καταλαβαινεις κ εσυ? απορω που ζουσατε κ ζειτε καποιοι οταν κυκλοφορειτε απλως....εξω....

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...