24/4/17

Κεφάλι-Κεφάλι η Μαριν με τον Πουστρόν

Οι ρουφιάνοι Γκαλοπαδόροι αβανταδόροι έλεγαν πάλι παραμύθια Μετά την καταμέτρηση περισσότερων από 33 εκατομμύρια ψήφων, το γαλλικό Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε στις 22.40 τοπική.

Πουστρόν 23,11% και Λε Πεν 23.08% .
Φιγιόν 19,81% ,  Μελενσον 18,62%

Μόλις έκλεισαν οι κάλπες τα exit poll στη Γαλλία ανακοίνωσαν: Πουστρόν 23.8% Λε Πεν 21.7%, Φιγιόν 19.8% , Μελενσον 19.2% , Αμόν 6.5%, Ντυπόν 5% κλπ κλπ

Η χειραγώγηση της Κοινής Γνώμης και των "τραπεζιών" της τηλεόρασης είναι προφανέστατη

6 σχόλια:

Dimitrios Doulias είπε...

Ρότσιλντ εναντίον Εθνικιστών . . .

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τα τελικά.Οι πρώτες αναλύσεις δείχνουν νέα εποχή και για τη Γαλλία.Μπαίνει στο κλάμπ Ιταλίας-Ελλάδος-Ισπανίας όπου έχουμε νέο πολτικό σκηνικό εν αντιθέσει με το Βορρά από συνεχίζει η πολιτική αδράνεια και πάνω κάτω τα ίδια.
Αν η Λε Πεν θέλει να κερδίσει πρέπει να βγει και να πει ότι απλά και μόνο θα προκυρήξει δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι της χώρας στην ΕΕ και μετά θα παραιτηθεί για να ξαναγίνουν εκλογές ! Έτσι χάνετε το μοναδικό επιχείρημα που ενώνει το "συνταγματικό τόξό" της Γαλλίας αν και πλήθος κομμάτων δεν ακολουθεί το ψευτοδίλημμα του δευτέρου γύρου.
Ο δεύτερος γύρος είναι ύποπτος.Ως στοιχηματίας δεν θα στοιχημάτιζα στο Μακρόν τα λεφτά μου.Πολλά πράγματα δεν εγγυώνται ότι δε θα είναι η νέα Χίλλαρυ.

avdargor είπε...

χειραγωγηση ξεχειραγωγηση παλι πουλο βλεπω......... χαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

Η νίκη Λε Πεν ξεκίνησε σήμερα 09.00 στοιχηματικά στο 7.00 (δηλαδή έβαζες 1 έπαιρνες 7) και τώρα πέφτει στο 6.00 (ώρα 14.00) ! Καταλαβαίνετε τι γίνεται.Βάλτε γρήγορα μάνι γιατί θα φτάσει πολύ κάτω.Αν πέσει κάτω από 4 αξίζει να ποντάρεις Μακρόν μετά...Είπαμε.Κατά τα άλλα τα τηλεκάναλα έχουν χρήσει το Μικρόν πρόεδρο της Γαλλίας όπως είχαν χρήσει τη Κίλλαρυ πρόεδρο των ΠΗΠΑ.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Δυστυχώς είναι πολύ πιθανό στον δεύτερο γύρο το 65%Μακρόν και 35%Λεπέν,
γιατί τα άλλα κόμματα θα κατευθύνουν τους ψηφοφόρους τους προς αυτόν
και γιατί το 45% των ψηφοφόρων (γενετικό κράμα των σημερινών Γάλλων)είναι Γαλάτες, Έλληνες, Σάλιοι Φράγκοι, Σίκαμβροι Φράγκοι, Νορμανδοί,
το υπόλοιπο 55% όμως είναι έγχρωμοι..

Ανώνυμος είπε...

Εσύ κάνε μας καμμιά ανάλυση για τις εκλογές στην πατρίδα σου...

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε μηνυμα με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ προς τους πολίτες της Δύσης ότι «οι πολιτικές τους ελίτ έχουν χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια»

ΜΟΣΧΑ. Ο Ρώσος υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ , δήλωσε  στο TASS ,  ότι «οι δυτικές πολιτικές ελίτ που κάνουν συνεχώς δηλώσεις σχετικ...