16/9/19

Οι απατεώνες της Παγκόσμιας διακυβέρνησης, το Ιράν και το πετρέλαιο

Στις 28 Αυγούστου 1995, έκρηξη βόμβας στο Σεράγεβο, που τοποθέτησαν οι μουσουλμάνοι και η Cia, σκότωσε 43 μουσουλμάνους καταναλωτές. 
Οι αμερικανοί και οι επιτόπου ρουφιανοπαπαγάλοι αμέσως κατηγόρησαν τους Σέρβους , και δύο μέρες αργότερα τα αεροσκάφη του ΝΑΤΟ βομβάρδιζαν τη Ρεπούμπλικα Σερπσκα. 

Στις 27 Ιουνίου 1788, Σουηδοί μασκαρεμένοι με ρωσικές στρατιωτικές στολές που είχε ράψει ο ράφτης της Βασιλικής Σουηδικής Όπερας επιτέθηκαν σε ένα σουηδικό φυλάκιο στο Πουουμάλα στα ρωσο-σουηδικά σύνορα. Ετσι δόθηκε η αφορμή για τον Ρωσο-σουηδικό πόλεμο που ζητούσε η Στοά του Λονδίνου ως αντιπερισπασμό για να διασώσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία. 

Αργά το βράδυ, της 31ης Αυγούστου 1939, το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων μετέδωσε ότι ,« γύρω στις 8 μ.μ., Πολωνοί επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά και κατέλαβαν το γερμανικό ραδιοσταθμό του Γκλάιβιτς. Στη συνέχεια, μετέδωσαν μια προκήρυξη στην πολωνική και τη γερμανική γλώσσα. Η αστυνομία, που ειδοποιήθηκε από ακροατές του σταθμού, κατόρθωσε μέσα σε λίγα λεπτά να τους εξουδετερώσει. Από τα πυρά έχασαν τη ζωή τους κάποιοι από τους εισβολείς». Ήταν μια στημένη από τον Χίμλερ και τον Γκέμπελς επίθεση. 
Την επομένη, στις 5 το πρωί ξεκίνησε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος.

 Εδώ και αιώνες, κάθε είδους ενδιαφερόμενοι σκηνοθετούν επεισόδια και αμέσως δείχνουν για υπεύθυνους άσχετους που όμως είναι οι «χρήσιμοι εχθροί». 

Ο Τραμπ πριν λίγες ημέρες απέλυσε τον σύμβουλο ασφαλείας κ.Μπόλτον διότι διαφωνούσε με τις προτάσεις του. Τα τι πρότεινε φαίνεται από την επίθεση αγνώστων στον Κόλπο του Ομάν, σε δυο δεξαμενόπλοια, τις οποίες ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, έσπευσε να αποδώσει στο Ιράν. 

Και χθες αναζωπυρώθηκε το πολεμικό σενάριο ανάμεσα στο Ιράν και τις ΗΠΑ μετά τις επιθέσεις με τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Σαουδικής Αραβίας. 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες πιστεύουν ότι ξέρουν ποιος κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις εναντίον των πετρελαϊκών υποδομών της Σαουδικής Αραβίας και είναι έτοιμες να προβούν σε αντίποινα, αλλά περιμένουν εξακρίβωση και την εκτίμηση των Σαουδαράβων για το ποιοι ευθύνονται για την επίθεση, πριν αποφασίσουν πως θα δράσουν, δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ. 

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο κατηγόρησε και πάλι το Ιράν για τις (αμερικανικές) επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη κατά πετρελαϊκών εγκαταστάσεων της εταιρείας Αράμκο, στη Σαουδική Αραβία. 
Εν μέσω των εκκλήσεων για αποκλιμάκωση, το Ιράν εξαπέλυσε μια άνευ προηγουμένου επίθεση στον παγκόσμιο ενεργειακό εφοδιασμό», είπε ο Πομπέο, και ισχυρίστηκε ότι «δεν υπάρχουν αποδείξεις πως οι επιθέσεις προήλθαν από την Υεμένη». 

Για την επίθεση των μη επανδρωμένων αεροσκαφών, ανέλαβαν την ευθύνη πάντως οι αντάρτες Χούτι της Υεμένης. 

H «Aράμκο» ανακοίνωσε ότι οι επιθέσεις θα μειώσουν (προσωρινά)την υπερπαραγωγή του βασιλείου κατά περίπου 5,7 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα. Αμέσως, οι «ρουφιανοπαπαγάλοι» υπολόγισαν ότι «η ποσότητα αντιστοιχεί στο 5% της παγκόσμιας παραγωγής», γεγονός που «πυροδότησε σενάρια τρόμου για εκτίναξη των τιμών στα 100 δολάρια το βαρέλι». 

Οι «αγορές» που είχαν στοκάρει πετρέλαιο, αμέσως «αντέδρασαν». Σε μία «άνευ προηγουμένου» έναρξη συνεδρίασης στο Λονδίνο, η τιμή του Μπρεντ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα εκτινάχθηκε κατά 12 δολάρια ή 19% στα 71,95 δολάρια το βαρέλι. Η τιμή του αμερικανικού αργού (WTI) έκανε επίσης άλμα 15% στα 63,64 δολάρια το βαρέλι και η διαπραγμάτευση των συμβολαίων πάγωσε για περίπου δύο λεπτά.
 Αν και στη συνέχεια, μετά και την απόφαση του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ να αποδεσμεύσει αμερικανικά αποθέματα, το «ράλι» περιορίστηκε, και η τιμή του «μπρεντ» διαμορφώθηκε στα 66,35 δολάρια το βαρέλι. 
Πολεμικά κόλπα της «αγοράς» που ελέγχει τους ρουφινοπαπαγάλους της ενημέρωσης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑ.ΣΟ.Κ ρε ολοι να βγαλουμε την φifa πρωθυπουργο για να ξαναρθει η μασα και η ξαπλα στην agελλαδα χαχαχα .

Τσιπρα άρχοντα, πάρε μας τα Ντελόρ και τα υπάρχοντα....

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Τα μη επανδρωμενα αεροσκαφη φορουσαν κιπα;;;;
Ναι ή ου;




Κυβερνητης Boeing 747 Dreamlifter




ΥΓ
Εχουνε φαγωθει οι χαχαμικο, ιδιως απο τοτε που ερριξε κλωτσια ο Τραμπ στον σχιζοφρενη Μπολτον να σπρωξουν τις ΗΠΑ σε πολεμο με το Ιραν.

"....οι εβραιοι, βαζουν αλλους να πολέμησουν και να πεθανουν γι αυτους" φωναζει ο Μοχαμετ Μαχατιρ, π. Προεδρος της Μαλαισιας.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...