11/9/19

EL-DORADO GOL Ή ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ με λίγες λέξεις

Ιδιοκτήτης της ELDORADO GOLD (Ελληνικός Χρυσός της Μακεδονίας) είναι ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Όλος ο ΧΡΥΣΟΣ της Μακεδονίας φεύγει στο εξωτερικό……………. 
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι ο γνωστός Σιωνιστής Παγκόσμιος Δικτάτορας, που πτωχεύει τα διάφορα Κράτη, (Ελλάς), και τα διάφορα Χρηματιστήρια όλης της Γης. 
Ο Σιωνιστής Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι Αρχηγός, και Πρόεδρος, της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων!!! Τι περιμένετε από τέτοιον επενδυτή;;; 
Αυτός ο επενδυτής εμφορείται από αποικιοκρατικού ιδέες. Υπόγραψε τότε επί Σημίτη, με το δημόσιο, να πάρει τα Μεταλλεία ΧΡΥΣΟΥ της Μακεδονίας, έναντι 11 εκ. δρχ. (Υπουργός Πάχτας).
 Αυτός ο επενδυτής μόνον εργασία μπορεί να προσφέρει. Αυτός ο επενδυτής πτώχευσε την Ελλάδα. Εμείς του δώσαμε το ΧΡΥΣΟ της Μακεδονίας, και ΑΥΤΟΣ μας πτώχευσε!!!
 Διαταγή ΡΟΤΣΙΛΝΤ, να καταστεί η Ελλάς αποθήκη Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. Διαταγή του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, να πάρει από την Ελλάδα τη Μακεδονία, και να την δώσει στους Σκοπιανούς!!!! Προς γνώσιν και συμμόρφωση!!! ΄΄Ετσι είναι οι Σιωνιστές…….
 Ο παραγόμενος ΧΡΥΣΟΣ εξάγετε όλος στις Τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. O Πρόεδρος της Παγκόσμιας Δικτατορίας ΡΟΤΣΙΛΝΤ εκμεταλλεύεται όλα τα Κράτη της Γης, σύμφωνα με τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών».
 Στην προκειμένη περίπτωση του ΧΡΥΣΟΥ της Χαλκιδικής διάβασε Πρωτόκολλο ΚΒ!!! 
Αυτός ο Χρυσός είναι toy Βασιλέως ΦΙΛΙΠΠΟΥ & ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, και τον εκμεταλλεύεται σήμερα ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ο Εβραίος!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι 70.000 θέσεις σερβιτόρων στο Ελληνικό ;;;; κάτι δεν είναι και αυτό ;;;; λαϊκή κυριαρχία, ο λαός ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο για Μύκονο, iphone, instagram και ομοφυλοφιλία, οπότε ο Ρότσιλντ πιστεύει στην δημοκρατία και στις εκλογές, είναι σημαντικό η κάθε τραβεστί φεμινίστρια κομμουνίστρια να καθορίζει το πώς θα κυβερνηθεί ο τόπος.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΤΟΣ

Δεν υπαρχει μεγαλυτερη αηδια να νιωσεις να ανοιγεις μεσημερι την κρατικη ερτ και να βλεπεις τον σκιωδη πρωθυπουργο της χωρας αυτης τον κουτσουμπα κκε

τον ιδιοκτητη της παιδειας σε αυτη τη χωρα


να ευχεται σε κοκκινο φοντο βαθυ


καλη επιτυχια στην κατακτηση της γνωσης στα σχολεια (της αριστερης δημοσιουπαλληλικι αραχτοι και κακα αφεντικα καπιταλιστες κτλ)


και μονο αυτο αρκει να μπεις αποψε σε ενα αεροπλανο χωρις επιστροφη μεταναστης οσο πιο μακρυα μπορεις για να σωθεις....


αν μεινεις εδω ξερεις καλα πως αυτη η μαυρη τρυπα θα σε καταπιει αργα ανεπαισθητα θα καταληξεις και εσυ κουτσουμπας και φυσσας...


θα καταληξεις να σκεφτεσαι σαν αυτους τους καμμενους αριστερους που δεν ειδαν τιποτα παραπερα απο το σπιτι τους .

σε αυτη τη μπανανια σαν την κουβα και τις αριστερες μπανανιες της κεντρικης αμερικης ειναι εδω

Ανώνυμος είπε...

Οι πόλεις και οι συνοικίες βρωμάνε από σκύλο κατουρλια και τα κόπρανα, ουδείς αντιδρά, είναι χωμένοι όλοι στην επίδειξη του γυαλισμένου suv τους που τους το πλένουν Ασιάτες.
Η ανθρωπο-πλεμπα του ελλαδισταν - Καμπούλ δεν άξιζε ι ούτε το σάλιο μας.

Ανώνυμος είπε...

καλα κανει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Οι θεσμοι της χωρας τι κανουν? Ψωλαρμενιζουν?