10/9/19

Η Σόφια σε αντίθεση με τον Δένδε δεν κοιμάται και κυνηγάει του παρτιζανοφασίστες τρομοκράτες του ΑΣΝΟΜ

Το υπουργείο Εξωτερικών της Βουλγαρίας ζήτησε από τις αρχές της Αυστραλίας να βρεθούν και να τιμωρηθούν όσοι «αυστραλοβόρειοι», (όπως Αυστραλοπίθηκοι) εμπλέκονται στο κάψιμο της βουλγαρικής σημαίας μπροστά στο Προξενείο της Βόρειας στη Μελβούρνη, που έγινε κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά της συμφωνίας των Πρεσπών .
 Κατόπιν εντολής της αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών Αικατερίνας Ζαχάριεβα, ο επιτετραμμένος της πρεσβείας της Βουλγαρίας στην Αυστραλία, Πίτερ Νικολάεφ, ζήτησε να κάνει διάβημα στο υπουργείο Εξωτερικών στην Καμπέρα. Οι Φιλελέ, στην Αθήνα το πήραν «ελαφρά». 

Η γνώμη μου είναι ότι η ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη πρέπει αυτεπαγγέλτως να ερευνήσει την υπόθεση και να ασκήσει ποινικές διώξεις κατά των δραστών και να εκδοθούν ερυθρά εντάλματα από την Ιντερπόλ για να τους πιάσουν οπουδήποτε και αν βρεθούν .

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξανα-επαναλαμβάνω το σχόλιό μου μήπως καταλάβεις τι γίνεται στην Γραικία ώστε να σταματήσεις να μιλάς για "ελληνική δικαιοσύνη" και να σταματήσεις να λες στους κακόμοιρους που διαβάζουνε το ιστολόγιό σου ότι τα πράγματα θα αλλάξουν με "ιδεολογικές πλατφόρμες" και εκλογές την ώρα που κάποια ομάδα ΑΝΤΙΦΑ σε περιμένει στην επόμενη γωνία να σε δείρει αν έχεις εσφαλμένες απόψεις.

------------Επανάληψη σχολίου-----------------------------

Είναι πραγματικά εκπληκτικό πόσο εκτός τόπου και χρόνου μπορεί να βρίσκεται κάποιος. Σήμερα στην ελλαδιστανική επικράτεια έχουμε κάπου στους 7.000.000 αλλοδαπούς, πολλοί από αυτούς πολιτογραφημένοι και από συνορεύουσες χώρες με διεκδικήσεις.

Οι ντόπιοι είναι στην συντριπιτκή τους πλειοψηφία ακροαριστεροί καθώς από την πλύση εγκεφάλου όταν κάποιος θεωρεί τον εαυτόν του "κέντρο" τότε σημαίνει ότι πιστεύει ακροαριστερά πράγματα εισαγώμενα από την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Μεγάλο ποσοστό είναι αδιάφοροι.

Και οι υπόλοιποι είναι φιλελεδο-ευρωπαϊστές.

Όλοι έχουν κοινό την αγάπη τους για την ΕΕ η οποία εγγυάται αλλαγές φύλου και πιο πολλούς αφροασιάτες εραστές για τους αριστερούς και "ελεύθερες αγορές" για τους ευρωπαϊστές.

Οι ευρωπαϊστές είναι οι μόνοι που αποδέχονται όρους όπως "Ελληνισμός" αλλά πάντα στα πλαίσια ενός βιβλίου που μιλάει για την αρχαιότητα διότι τώρα έχουμε την ΕΕ που έχει τις αξίες του Αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος, δηλαδή "ελεύθερες αγορές", αλλαγές φύλου και λαθροεποικισμό.


Στην ήττα της ΧΑ μπορεί να δεις την αποτύπωση τού ότι κανένας πλέον δεν ενδιαφέρεται για ρητορικές "Ελληνικού Έθνους", κλείσιμο συνόρων και λοιπά, η πλύση εγκεφάλου είναι πολύ βαθειά, κυρίως από το ίντερνετ για τους νεώτερους.

Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν αντικαταθλιπτικά τα οποία προκαλούν απότομες μεταβολές στην διάθεση και πολλές φορές αυτοκτονίες. Όλοι είναι άνεργοι και κόβουν τις φλέβες τους κλεισμένοι στο σπίτι. Η αναπαραγωγή καθώς και οι γάμοι και οι οικογένειες σταμάτησαν να τελείως όχι μόνο σαν πραγματικότητα αλλά και σαν ιδέα του φυσιολογικού.

Μιλάμε για έναν πραγματικό χυλό μιας ανθρωπομάζας χωρίς σκοπό και χωρίς προέλευση που βυθίζεται στον εκφυλισμό πέραν του βιολογικού πολέμου μέσω τροφών, νερού, εμβολίων.

Τα σχολεία έχουν γίνει νεοταξικά μαρξιστικά φυτώρια με καθηγητές ανώμαλους, πουτάνες και ομοφυλόφυλους τραβεστί.

Γιατί θεωρείς ότι κάποιος θα ενοχληθεί αν ψηφίζει ο Αχμέτ παράνομα αφού αυτό θα βοηθήσει να πολεμηθεί ο "φασισμός";;;; Ακόμα και οι ΝΔουληδες δεν έχουν πρόβλημα με τους λαθραίους, βγαίνει στα ίσα το Κούλι και λέει ότι θα κάνει τα τουρκικά επίσημη γλώσσα και θα κάνει καλύτερα χοτσποτ.

Όλο το άρθρο που έγραψες αφορά μερικούς πορωμένους νέους και μια μάζα γέρων που όμως ψηφίζει ΝΔ επειδή έχει κοπεί η σύνταξη και νομίζουν ότι το Κούλι θα την επαναφέρει.

Σε ποιους θα πεις για την "ιδεολογική πλατφόρμα" την ώρα που κάθε λέξη που περιέχει το συνθετικό "-ελλ-" είναι ύποπτη για "ναζισμό".

Πραγματικά ζεις αλλού τελείως.

Ανώνυμος είπε...

Τον Δενδια γιατί τον λες Δενδε; Από πού κρατάει η σκούφια του; Θα μας πεις σε παρακαλώ; Εκτός αν έχουμε χάσει επεισόδια!

Ανώνυμος είπε...

Για τον Ανώνυμο Τρί Σεπ 10, 06:17:00 μ.μ.

Όχι δεν έχεις χάσει κανένα επεισόδιο. Το Δενδε ή Ντεντε είναι από μια από της γνωστές συνομωσιολογικές μπούρδες που κυκλοφορούν στο twitter για τον Δενδια (Όπως ότι είναι υψηλόβαθμος Μασόνος), Συγκεκριμένα μια με το όνομα Frajesca και φαν του χατζαρα τα διαδίδει αυτά. το άλλαξε το επίθετο ο Δενδιας για να κρύψει (και καλά) την ιουδαϊκή καταγωγή του. Φυσικά όπως κάνει συχνά ο χατζαρας το αναπαράγει αυτό ατεκμηρίωτα όπως έκανε παλιότερα και με την περίπτωση του εγγράφου για την εβραϊκή οικογένεια Saragousi από τον Πειραιά που για κάποιον ανεξήγητο λόγο συνδέεται με τον Γιάννη Ραγκούση, και που δήθεν το άλλαξαν σε Ραγκούση όταν μετανάστευσαν στην Αμερική.

  25/4/23 Η 25η Απριλίου στην Ιστορία Η 25η Απριλίου είναι η 115η ημέρα του έτους . Απομένουν 250 μέρες μέχρι το τέλος του χρόνου.   1077 . ...