14/4/20

Ηλίθιοι: Το Μαρέβα σας καλεί να βγείτε στα Μπαλκόνια να χειροκροτήσετε το Κούλις που τα κατάφερε και πήρε και το « ευρω-πακετο» , για να σας σώσει . Ύφεση 10% για Εμάς. Μπόνους για τους Λάθρο και τους Γύφτους.

Ηλίθιοι: Το Μαρέβα σας καλεί να βγείτε στα Μπαλκόνια να χειροκροτήσετε το Κούλις που τα κατάφερε και πήρε και το « ευρω-πακετο» , για να σας σώσει . Ύφεση 10% για Εμάς. Μπόνους για τους Λάθρο και τους Γύφτους!

-Σε λίγο θα μιλάμε για το «καλό βουλγαρικό Σενάριο».
 4% ύφεση ο ευρω-Φιλελέ Μπορίσωφ, 10% το Κούλις. 
Ανάπτυξη 6% το 2021 ο Μπορίσοφ, 5,1% το Κούλις

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θά καλέσει τόν κόσμο νά ψάλει τό " Ω γλυκί μου έαρ" απ΄τά μπαλκόνια ;

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Αγ. Παντελεημων Αγ. Νικολαος Αχαρνων Κ. Πατησια Πλατεια Αττικης ολες οι πλατειες ειναι γεματες με ορκ. Κατι ακαθοριστου χρωματος και σχηματος 'creatures' παιζουν μπαλα συγχρωτιζονται κανουν τα παιδια τους κουνια εχουν πλημμυρισει τον τοπο. Το περιπολικο περναει καθε μερα απ την πλατεια και τους διωχνει ( οχι μονο αυτους και κατι δικους μας που μαζευονται παρεακια). Αλλα ελλειψη φοβου σε μια ωρα η πλατεια ειναι ξανα γεματη. Οι Ελληνες καθονται στα μπαλκονια και κοιτανε σαν μαλακες αναρωτωμενοι , τι στον πουτσο συμβαινει ; Ποιος ειμαι εγω ; Ποιοι ειναι αυτοι ; Τι στον πουτσο γινεται εδω ;;;;