9/4/20

Δεν υπάρχει κανένα θέμα πρόωρων εκλογών

«Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Δεν υπάρχει κανένα θέμα πρόωρων εκλογών», δήλωσε ο εκπρόσωπος . 
Ως γνωστόν ο σύζυγος το μαθαίνει τελευταίος.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή την εποχή ο λαός μας δίνει μάχες σε δύο μέτωπα. Η πρώτη μάχη είναι για την αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας.
Την άλλη μάχη την δίνουν στρατός και αστυνομία για να φυλάξουν τα σύνορα στον Έβρο.

Στην πάταξη της πανδημίας κατά κοινή ομολογία, και όχι μόνο στην Ελλάδα , η κυβέρνηση κινήθηκε ταχύτατα με την λήψη άμεσων και αποτελεσματικών μέτρων. Πάρθηκαν επίσης μέτρα στήριξης του ΕΣΥ με επιπλέον ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Αυξήθηκαν κλίνες και ΜΕΘ. Έγιναν προμήθειες ιατρικού εξοπλισμού, μέσων προστασίας, φαρμάκων.

Στον Έβρο έκλεισαν τα σύνορα και απετράπη η εισβολή. Οι «πονόψυχοι» αριστεροί, έκαναν λόγο για «ανθρώπινα δικαιώματα» (δέστε ποιοί μιλούν !)

Ενώ λοιπόν ο λαός μας δίνει αγώνα σε δύο μέτωπα, στον ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι «θα λογαριαστούμε μετά».
Για τον Έβρο προωθούσαν την τουρκική προπαγάνδα για δήθεν νεκρούς. Αποκαλούσαν «παρακρατικούς» τους πολίτες που βοηθούσαν την αστυνομία και τον στρατό μας, τις καλοσυνάτες νοικοκυρές, μάνες, γιαγιές, που μαγείρευαν για τα στρατευμένα παιδιά μας. Που να τα καταλάβουν αυτά οι εθνομηδενιστές.

Οι ίδιοι συκοφαντούν τον κορυφαίο καθηγητή, πατριώτη, οικογενειάρχη, θρησκευόμενο κ. Τσιόδρα.
Είναι αυτοί που ελπίζουν να χαθεί ο έλεγχος, επενδύουν στην καταστροφή της χώρας.
Η πολιτεία απαντά με υπεύθυνη καθημερινή ενημέρωση.. Κάνει κοινωνό των αποφάσεων τον πολίτη, όχι για να μετακυλήσει την ευθύνη, αλλά διότι η δημοκρατία στηρίζεται σε υπεύθυνους και ενημερωμένους πολίτες.

Τώρα προσπαθούν να συμψηφίσουν τα θύματα της βαρύτατης αμέλειας, ανευθυνότητας και ανικανότητάς τους σε Μάνδρα και Μάτι, με τα θύματα του κορωνοϊού.

Αδίστακτοι τυχοδιώκτες!

Ανώνυμος είπε...

ναι, πάντως δεν νομίζω ότι αν η κυβέρνηση μείνει κανονικά 4 χρόνια θα υπάρξει καμμία αντίδραση, το πολύ-πολύ να στείλουν τα παράπονά τους στο 13033. Μπορείς εκτάκτως με SMS να επεκταθεί η 4ετία άλλα 4 χρόνια όπως το Χαράτσι που ανανεώνεται ως προσωρινό μέτρο. Μετά θα βγει πάλι ο Σύριζα και μετά μια συγκυβέρνηση, μια 8-ετία το καθένα πάλι με προσωρινή επέκταση μέσω SMS. Μέχρι τότε θα έχει αντικατασταθεί πλήρως ο πληθυσμός, οι γέροι θα έχουν πεθάνει, θα έχουν φύγει και οι υπόλοιποι νέοι στο εξωτερικό και θα έχουν μείνει εδώ μόνο οι γκέυ, άθεοι, κομμουνιστές που ούτως ή άλλως είναι κοσμοπολίτες.

Ανώνυμος είπε...

Πέτσα εσύ; Το ποιός είναι ο Τσιόδρας των λαθραίων το μάθαμε, όπως και η υπόλοιπη εφιαλτική παρεούλα. Τράβα γράψε στο Μακελειό και στο Πρώτο Θέμα. Εμείς σανό από τους πολύχρωμους υπαλλήλους του Soros δεν αγοράζουμε.

Ανώνυμος είπε...

παει και το μαγαζι του χατζαρα! χαχα. εγινε μπατε σκυλοι και στελνετε μηνυματα με 0,60 το κομματι

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Πέτσα γιατί, ενώ η κυβέρνηση εξήγγειλε ότι θα δώσει τρίμηνη παράταση στην καταβολή των αναπηρικών συντάξεων και επιδομάτων λόγω της αναβολής των εξετάσεων των υγειονομικων επιτροπών των ΚΕΠΑ, δεν κατεβληθησαν τα χρήματα του μηνός Απριλίου σε αρκετούς ΑΜΕΑ που γνωρίζουμε; Αν έχετε σκοπό να κόψετε κάποιες συντάξεις όπως τις αναπηρικές, αναξιων τέκνων κ.τ.λ. να έχετε το θάρρος και να το πείτε! Δεν αξίζει στον ελληνικό λαό η μυστικοπαθεια και η κοροϊδία! Πέστε ευθέως ότι θέλετε να κόψετε τις συντάξεις. Και, πού ξέρετε, ο ελληνικός λαός μπορεί να το καταπιεί και αυτό όπως έχει καταπιεί τόσα άλλα!

Ανώνυμος είπε...

Κι αν θέλετε να κάνετε διάλογο με τον απλό λαό, κ. Πέτσα, είσθε ευπρόσδεκτος εδώ αλλά θα μιλάτε με επιχειρήματα και στην απλή ελληνική λαϊκή διάλεκτο και όχι με την "ξύλινη" διάλεκτο των πολιτικών!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε μην τους αποκαλείτε κύριους. Νομίζουν, πως απευθύνεστε σε άλλον.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Το ζήτημα ειναι ότι βλέπουν έναν λαό που είναι ανυπερασπιστος και δεν έχει κανέναν να τον βοηθήσει και γι'αυτο τού επιτίθενται! Και έχουν ως "σύμμαχο" τους τους διεφθαρμενους "ελληνες" που της κομματοκρατιας! Το ζήτημα δεν είναι πώς τούς αποκαλούμε εμείς αλλά ότι ο κόσμος δεν βγαινει στους δρόμους!

Ανώνυμος είπε...

Καρατζαφερηs ΟΧΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!
Χρυσοχοιδηs:ΟΧΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!
Ποιον εχεσε στο βοσπορο το περιστερι;;;...