9/4/20

Πως πέθανε από τον Κορωνοϊό ένας διάσημος μουσουλμάνος λοιμωξιολόγος

ΣΕΡΑΓΕΒΟ. Η σύζυγος του εκλιπόντος επιδημιολόγου Δρ Σέφικ Πασάγκιτς, Έλνα Πασάγκιτς, κατήγγειλε ότι τον σύζυγό της τον σκότωσε το σύστημα Υγείας και όχι ο Κορωνοϊός. Ο εκλιπών, που ήταν μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μέλος του Επιμελητηρίου Επιδημιολογίας των ΗΠΑ πέθανε στις 5 Απριλίου μετά από 14 ημέρες αγωνίας. 
Η σύζυγός του, Έλνα, κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της παρουσίασε πυρετό στις 25 Μαρτίου, και δύο ημέρες αργότερα κάλεσε το Κέντρο Υγείας , στο οποίο ανήκει ο οικογενειακός τους γιατρός, αλλά, χωρίς καμία εξέταση του είπαν να αρχίσει θεραπεία με το αντιβιοτικό «Κλασίντ». 
Ο εκλιπών ,ρώτησε αν κάποιος θα μπορούσε να τον εξετάσει στο σπίτι και τους είπε ότι έπρεπε «αμέσως να κάνει τεστ για κορωνοϊό», αλλά του είπαν ότι «δεν είχαν προστατευτικό εξοπλισμό και δεν μπορούσαν να έρθουν».
 «Μας είπαν να καλέσουμε ασθενοφόρο αλλά από το πρωτο βοηθειών μας είπαν να καλέσουμε τον οικογενειακό μας γιατρό». 
Η κ. Έλνα Πασάγκιτς δήλωσε :«Όταν δόθηκε μια τετοι περίθαλψη σε έναν παγκόσμια καταξιωμένο και γνωστό γιατρό και επιδημιολόγο καταλαβαίνει κανείς τι μπορούν να περιμένουν οι συνταξιούχοι και οι εργαζόμενοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...