2/4/20

Το Πολύ Βαθύ Κράτος παρήγαγε τον Κορωνοϊό. (Η τρέλλα και τα Βουνά).

Ο Ματέο Σαλβίνι ανέβασε στο λογαριασμό του ένα ρεπορτάζ της RAI 3 που μεταδόθηκε στις 16 Νοεμβρίου 2015 ,δηλαδή τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν συμβούν όλα όσα βιώνουμε τώρα! 
Το Βίντεο αυτό παρουσιάστηκε κατά αποκλειστικότητα από τον δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο στην τηλεόραση Βεργίνα. 
Το ρεπορτάζ της RAI 3, αναφερόταν σε έναν ιό που δημιουργήθηκε σε εργαστήρια στην Κίνα.
 Το 2014 διακόπηκε η κρατική χρηματοδότηση των ΗΠΑ στο πρόγραμμα αυτό που συνεχίστηκε με ιδιωτική χρηματοδότηση. 
Οι ερευνητές εμβολίασαν την πρωτεϊνη του κορωναϊού , ο οποίος βρίσκεται στις νυχτερίδες στον ιο SARS , που είχε «παρουσιαστεί» το 2002, δηλαδή τον ιο της οξείας πνευμονίας , για να διαπιστώσουν αν η πρωτεϊνη αυτή θα έκανε το υβρίδιο ικανό να προσβάλει τον άνθρωπο . Τ
ο στοιχείο SHCO14 επιτρέπει στον κορωναϊό να προσκολληθεί στα κύτταρα του αναπνευστικού, κάνοντάς το να νοσήσουν. 
Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο νέος ιος μπορούσε να μεταδοθεί απευθείας στους ανθρώπους. 
Η ΡΑΙ το 2015 υποστήριξε ότι ότι το πείραμα προκάλεσε μεγάλες διαφωνίες και η Αμερικανική Κυβέρνηση διέκοψε τη χρηματοδότηση σε έρευνες για πολύ μεταδοτικούς ιους.
 Το ρεπορτάζ της ΡΑΙ είχε «καλούς» και «κακούς» αλλά οι κακοί ήταν οι Κινέζοι. Η πραγματικότητα είναι ότι όλα τα «εργαστήρια» έχουν μεταναστεύσει στην Κίνα. 
Ο Αμερικανοί γνωρίζουν ποιοι έκαναν τα πειράματα, και ποιοι παρήγαγαν τον ιό. 
Ο Τραμπ , προσπαθεί μιλώντας ς για Κινεζικό ιό να δώσει στην εκλογική του πελατεία έναν ξένο εχθρό, αλλά γνωρίζει ποιες εταιρείες και ποια «ιδρύματα» και ποια πρόσωπα βρίσκονται πίσω από τον Κινεζικό ιό
Οι Κινέζοι ,έχουν παρόμοιες εκπομπές, που λένε ότι ο ιος δημιουργήθηκε στις ΗΠΑ, και ότι οι Κινέζοι επιστήμονες , ενώ στην αρχή συνεργάζονταν για να βρουν φάρμακα με τους Αμερικανούς συναδέλφους τους, τελικά κατάλαβαν ότι οι Αμερικανοί δεν θέλουν να βρουν θεραπεία για τους ιούς, αλλά να κατασκευάσουν ένα ισχυρό βιολογικό όπλο.

ΥΓ. Σε αυτή τη φάση γίνεται μια παγκόσμια δοκιμή του ιού. Η Π.Ο.Υ. έστειλε  μέιλ στον Χριστιανό λοιμωξιολόγο και τον ενημέρωσε ότι  , νευρολόγοι από όλον τον κόσμο ανέφεραν  ότι ορισμένοι ασθενείς παρουσιάζουν δυσλειτουργία στη νοητική τους ικανότητα, σύγχυση, λήθαργο, επιληψία, ακόμα και εγκεφαλικό επεισόδιο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολα αυτα που γραφεις Σπυρο καλα κι αγια ειναι και συμφωνω μαζι σου.

Ολοι ομως οι διεθνεις οργανισμοι ειναι καπελωμενοι απ' τους εβραι.....
(ουπς!!!!) απ' τους αθεατους ηθελα να πω, οποτε οι οργανισμοι κανουν οτι τους παραγγελνουν αυτοι.
Εδω δωσανε παραγγελιά στο ΝΑΤΟ να βομβαρδισει τον Μιλοσεβιτς.

Τωρα εχεις δει την φατσα του Γενικου δερβεναγα στον Π.Ο.Υ.;
Αμαν αδερφε μου.
Πρωτος ξαδερφος της μαϊμους μου της καλλιοπιτσας σου λεω.
Αν δεν με πιστευεις δες τονα και μονος σου:
https://en.wikipedia.org/wiki/Tedros_Adhanom

Για τον Τραμπ τωρα ενα εχω να σου πω.
Το παλληκαρι ειναι γεννημα-θρεμα ΝΥρκεζος. Τους ξεφυγε και γινηκε προεδρος αλλα σαν επιχειρηματιας τοσα χρονια στην οικοδομη της ΝΥ τον εχουνε στο χερι γιατι οπωσδηποτε θαχει κατακλεψει την εφορια.
Βλεπεις δεν μπορεις να κουνηθεις με οποια επιχειρηση κι αν ασχοληθεις, ιδιως με την οικοδομη , χωρις να ξερουν οι εβραι.... ( ουπς παλι την πατησα) οι αθεατοι θελω να πω, τις λεπτομερειες της επιχειρησης σου. Τραπεζοδανειστες, Δικηγοροι, Λογισταδες κλπ κλπ που οταν δουν κατι περιεργο το μεταφερουν στα κεντρικα τους προς αξιολογηση και περαιτερω ενεργειες.
Ο Τραμπ ομως απ' την μερια του τους κραταει κι αυτους απ' τα σωβρακα και τους απειλει με καινουργιες ερευνες για το ΤΙ ΕΓΙΝΕ και ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ την 11η Σεπ 2001 στην ΝΥ και στο 5γωνο.
Οποτε φοβαται ο Ιωαννης το θεριο και το θεριο τον Γιαννη.
Τωρα αν ο Τραμπ ταχει κανει πλακακια με 5-6 ΠΟΛΥ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ στρατηγους του 5γωνου κι αρχισει να μαζευει τους αθεατους απο ΝΥ, Σικαγο, Λος-Αντζελες κλπ ενω παραλληλα εχει δωσει εντολη στον 6ο στολο να περιφρουρει την γιαφκα της Ανατολικης Μεσογειου,τοτε μπορει κατι να γινει.
Αν οχι, μαυρο φιδι που μας εφαγε εμας τους υπολοιπους.

Να βγαλω τωρα οξω τις μαϊμουδες για κατουρημα γιατι αν αρχισουν να κατουρανε μεσα, θα μου πλημμυρισουν το τσαντηρι.




Γιουφτος σε μαϊμουδοκατουροπερπατημα και με δικαιολογητικα στο χερι.

Ανώνυμος είπε...

Για στάσου Χατζαρα γιατί θα μας τρελάνεις! Λες "Χριστιανος λοιμοξιολογος"! Κι εμείς σε ρωτάμε: από πού κι ως πού Χριστιανος; Ένας άνθρωπος που συνεργάζεται με τα παγκόσμια καθάρματα του ΠΟΥ μπορεί να θεωρείται αληθινός Χριστιανος; Και αυτό που είπες σε προηγούμενο σχόλιο ότι έχει επτά παιδιά και πρέπει να τα θρέψει, είναι σωστή κουβέντα για να λέγεται; Αν αυτός ο άνθρωπος είχε Αξιοπρέπεια και αν ήταν Αληθινός Χριστιανος θα έπρεπε να παραιτηθεί και να βγει στον κόσμο να του πει την Αλήθεια. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μεγαλύτερες ανάγκες από αυτόν αλλά δεν συνεργάζονται με καθάρματα για να επιβιώσουν. Τότε να το κλείσουμε το "μαγαζί" που λέγεται Ελλάδα (που αποτελείται από "ανθρώπους" που κάνουν τα πάντα και συνεργάζονται με τους πάντες για να επιβιώσουν) και να παραδώσουμε τα "κλειδιά" στον Ταγιπ να τελειώνουμε. Άκου... Χριστιανος. Καιροσκοπος είναι, κάθε άλλο παρά Χριστιανος.

avdargor είπε...

εισακουω προ ολιγον στο ραδιοσταθμο,
"...78χρονη....απο το χωριο....Φουστα[…] νι; ρι;/Εδεσσης (απωλεσα το ολοκληρο ονομα μνημονικως),προσφατο θυμα του κορωνοιου...………. "
απλα,το λεω.
μου'κανε εντυπωση,για καποιο λογο.

Ανώνυμος είπε...

Παρτε τον αληθινο Τσιορδα να'χετε...
esxatianasxesi.blogspot.com/2020/04/blog-post_2.html

Καρατζαφερηs:Θα πηγαινα 100% για κριτηs στο GNTM
"Θα πηγαινα 100% στο GNTM εχω μια εμπειρια απο το 1969!
Αξιζει να σημειωθει πωs η συζυγοs του προεδρου του ΛΑ.Ο.Σ. διατηρει πρακτορειο μοντελων!

<< Δεν υπαρχει modeling στην Ελλαδα.Υπαρχει ενα καλα στημενο εργοστασιο Βιζιταs >>!
Mαρια Λιαγοροπουλου:"Ξεκινησα στην"ΚΡΙΣΤΥ"στα 16 μου χρονια.Ημουν στην αρχη ρομαντικη και φιλοδοξη.Ομωs δεν πιστευα ποτε τι θα ακολουθουσε"...
<< Στα 19 μου διαπιστωσα οτι δεν υπαρχει modeling στην Ελλαδα.Υπαρχει ενα καλα στημενο εργοστασιο Βιζιταs!!!

ΚΟΥΙΖ:Ποιοs ηταν ιδιοκτητηs;
ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΑΝΕΚΕΝ(Εσπεριδων 48 & Χαροκοπου Καλλιθεα(Α'Παρ/λοs Θησεωs)
α)πλανωδιοs γαλαταs-σανοπωληs;
β)Χριστιανοs ερωτυλοs βαψωμαλλιαs;
γ)τον κουτσουλισε το περιστερι;
δ)Xωνα η βιζιτα τηs Πιεριαs;

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...