2/4/20

Υπάρχουν ποινικές ευθύνες για την Ριτσώνα αλλά ακόμα δεν βρέθηκε εισαγγελέας να τις αναζητήσει

Στις 31 Μαρτίου σας ενημέρωσα ότι «ενώ εμάς μας κλείνουν στα σπίτια μας εκείνοι διαδίδουν ελεύθερα τον Κορωνοϊό», και ότι ο Χριστιανός λοιμωξιολόγος και ο Obersturmführer έκαναν την πάπια, για την λαθραία μουσουλμάνα που γέννησε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», με καισαρική τομή και διαπιστώθηκε ότι ήταν θετική στον κορωνοϊό. 
Χθες σας έλεγα ότι οι (αφορολόγητοι) φίλοι και θαυμαστές της Μαρέβα στο διαδίκτυο θα πρέπει να μας εξηγήσουν γιατί , αυτή «η κυβέρνησις που καταπονείται νυχθημερον για την προστασία του λαού και το καλό μας», δεν έθεσε σε Καραντίνα δια του Obersturmführer Πολιτικης Προστασίας το Χοτ σποτ , της Ριτσώνας. Σήμερα το πρωί το έκαναν. Με 60 ώρες και πλέον καθυστέρηση. 

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, έχουν προφανείς ποινικές και πολιτικές ευθύνες. Επέδειξαν εγκληματική αμέλεια και καθυστέρησαν την Καραντίνα για τη δομή φιλοξενίας στη Ριτσώνα, για περισσότερες από 60 ώρες.
 Το πόσα είναι τα θύματα αυτής της εγκληματικής αμέλειας θα το μάθουμε σε 28 ημέρες. 

Το Κούλις Σόρος , που έχει μυαλό μόνο για να βρίζει τους εχθρούς του Σόρος, ως αρχηγός της εγκληματικής χουντικής Κοινοπραξίας τους κάλυψε, οπότε ανέλαβε όλες τις ευθύνες. Ακόμα δεν έχει εμφανιστεί εισαγγελέας να αναζητήσει και να προσωποποιήσει τις ευθύνες αυτές. Οι συγγενείς των γυναικών που βρισκόντουσαν στον ίδιο θάλαμο με την ξενίστρια του υιού έχουν τον λόγο. 

 
ΥΓ. Οι χειροκροτητές του "ΚουληςΜαρέβα", αμείβονται αφορολόγητα και πλουσιοπάροχα  από τις «Εθνικές Δαπάνες» που Πρωθυπουργικού Γραφείου. Μόνο τα ζώα βγαίνουν τσάμπα στα μπαλκόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...