14/4/20

Οι ενθάδε Τύραννοι και η ημέτερα πλεμπάγια

«οὐ γὰρ οἶμαι συμφέρει τοῖς ἄρχουσι φρονήματα μεγάλα ἐγγίγνεσθαι τῶν ἀρχομένων, οὐδὲ φιλίας ἰσχυρὰς, καὶ κοινωνίας, ὃ δὴ μάλιστα φιλεῖ τὰ τε ἄλλα πάντα καὶ ὁ ἔρως ἐμποιεῖν. ἔργῳ δὲ τοῦτο ἔμαθον καὶ οἱ ἐνθάδε τύραννοι·»

 Πλάτωνος , Συμπόσιον 

ΥΓ. Δεν συμφέρει τους Τυράννους να είναι Υψηλόφρονες οι υποτακτικοί τους. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γι' αυτό βάλθηκαν να πλημμυρίσουν την πλεμπάγια με πορνογραφία και διασκεδάσεις. Με τηλε-αθλητισμό, τζόγο, πρέζα.
Γι' αυτό στήθηκε η βιομηχανία του θεάματος: χόλιγουντ, τηλεόραση, κινηματογραφικές διαδικτυακές πλατφόρμες: Ύπνωση-εθισμός-νοητικός προγραμματισμός από τη νηπιακή ηλικία.
Αυτόν το σκοπό υπηρετεί και η διαφημιστική βιομηχανία: ιδεοψυχαναγκασμός και επιβολή ουτοπικών επιθυμιών και ψευδών αναγκών.
Γι' αυτό βάλθηκαν να μεταστρέψουν όλες τις θηλυκές -όλων των ηλικιών- σε μπαϊσέξουαλ αγοροκόριτσα πορνίδια και τους αρσενικούς σε μετροσέξουαλ φλούφληδες, δειλούς μαμάκηδες, θηλυπρεπείς αιδοιόδουλους. Και τα κατάφεραν.

Οι παγκόσμιοι τύραννοι, εν μια νυκτί, επέβαλλαν κατ' οίκον περιορισμό στην παγκόσμια πλεμπάγια και αυτή χειροκροτεί από τα μπαλκόνια και ζητάει εξοδόχαρτα για να πάει ως το φούρνο για ψωμί.
Στην Αμερική απαγόρεψαν σε σουπερ-μαρκετ την αγορά σπόρων λαχανικών και στην Αγγλία η γκέϊ-φρέντλυ αστυνομία εισβάλλει στα σπίτια για να ελέγξει εαν κάποιος παραβιάζει την κοινωνική απομόνωση εορτάζοντας με φίλους.
Η κατάσταση της ανθρωπότητας το 2020.

Aetios είπε...

Ούτε ευφυέστεροι...

Ανώνυμος είπε...

@ Τρί Απρ 14, 01:06:00 μ.μ.
Σωστωτατος.
Μην ξεχνας για τους "μενουμεσπιτηδες" υπαρχει και η ...."ενδο-οικογενειακη βια", που οι εξισωμενες θελουν ντε και καλα να προστατευσουν την γυναικα/θυμα παλι.
Βαλανε και αριθμο τηλ. απ' το γραφειο ...."ισοτητας" για καταγγελιες.

https://www.youtube.com/watch?v=3DV_xwGVGTQ&feature=emb_title




ΥΓ
Υπηρετησες στον Ελληνικο Στρατο μωρη πατασβουρα; Που θες ναμαστε και ισοι.