19/5/20

Μια λέξη αποκαλύπτει τα ΑΘΕΑ κομμούνια που δουλεύουν για τον Μασονόπαπά ΣΥΡΙΖώνυμο. Η (ΠΛΑΤΕΙΑ) ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ

Στα 2000 χρόνια της Ιστορίας της η Εκκλησία μας δεν γνωρίζει ούτε τον κομμουνιστικό θεσμό ,ούτε τον Κομμουνιστικό όρο της ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ, τον οποίο χρησιμοποίησαν οι μπολσεβίκοι του Μασόνου ΣΥΡΙΖώνυμου στην . ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΗ και ΑΘΛΙΑ ανακοίνωση που έβγαλαν για τον Αρχιερατικό αναθεματισμό ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΝΤΙΘΕΩΝ! 

Στην ανακοίνωσή συγκεκριμένα, έγραψαν: «Κατόπιν σχετικών ερωτημάτων δημοσιογράφων ανακοινώνεται ότι μόνο η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας (Ι.Σ.Ι.) της Εκκλησίας της Ελλάδος, δηλαδή η Ολομέλεια των Μητροπολιτών Της». 
Η Ολομέλεια των Μητροπολιτών!!!! 
Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ.

 Τον όρο ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ οι κομουνιστές δημοσιογράφοι τον λάνσαραν στο ρεπορτάζ της Βουλής, όταν ο Κουφός με τον νέο κανονισμό χώρισε την Εθνική αντιπροσωπεία σε τμήματα. Από εκεί η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ πέρασε και στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ και το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ που συνεδριάζουν σε τμήματα. 

Στον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Ελλάδος πουθενά  δεν αναφέρεται ο όρος ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ που χρησιμοποίησαν οι ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ του ΣΥΡΙΖώνυμου που εκτός από ΑΘΕΟΙ είναι σαν ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ και ΑΘΛΙΟΙ ΨΕΥΤΕΣ, και αγνοούν την πνευματική υπόσταση του Μεγάλου Αφορισμού και προσπάθησαν να δώσουν πνευματική αξία σε διοικητικά τερτίπια. 
Αυτό που ανακοίνωσαν σημαίνει απλά ότι δεν είναι υποχρεωμένοι όλοι οι Ναοί να διαβάσουν τον Μέγα Αφορισμό, αφού δεν ενεκρίθη από την «ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ».

 Η Αναθεματισμένη Nicky Πότερς είπε ότι «έχει ήσυχη τη συνείδησή της». Επειδή τήρησε τους όρκους πίστης που έδωσε εκεί που τους έδωσε.
 Έχει ήσυχη τη συνείδηση της ως διώκτης των Χριστιανών

Η όπου ΓΗΣ και ΠΑΤΡΙΣ υπουργός που προστατεύεται από την Μπίλντερμπεργκ και την Τριμερή του Ροκοφέλερ είπε ακόμα «Ας μην αφήσουμε,κάποιες ακραίες θέσεις και πράξεις να αμαυρώσουν το κλίμα και όλα αυτά τα σημαντικά που κερδίσαμε όλοι μαζί ενωμένοι». 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, με την Μπίλντερμπεργκ, τον Ροκοφέλερ, τον Σόρος, την ΝΤΠ, και την Παγκόσμια (Περιούσια) Διακυβέρνηση.

ΥΓ.Βρε ΟΥΣΤ! 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

«ο Κουφός με τον νέο κανονισμό χώρισε την Εθνική αντιπροσωπεία»

Καλησπέρα!
Να ρωτήσω ποιος ήταν ο...κουφός;

Να μαθαίνουμε κι εμείς οι νεώτεροι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Χάρης

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...