5/5/20

Σαν δεν ντρέπεται η Κοντή. Είχε το θράσος να βγάλει την μπάλα αράουτ

Σήμερα στην 10η επέτειο της δολοφονίας των Τεσσάρων Αθώων, στην «Μαρφιν, της Παρασκευής Ζούλια, του Νώντα Τσακάλη, της Αγγελική Παπαθανασοπούλου και του αγέννητου βρέφους της από τους αριστερούς προβοκάτορες, η Κατίνα η Κοντή ως «Τυφλή» δικαστής , δέκα χρόνια μετά την ανθρωποθυσία, μετονόμασε το «έγκλημα των Κόκκινων Διεθνιστών» σε «τραγωδία». 
Η τέως «ΕΓΑ» , αν και δικαστής, το μωρό στην κοιλιά της μητέρας δεν το μέτρησε ως ανθρώπινη Ζώη . Για «Τρείς ανθρώπινες ζωές θυσία στον βωμό της μισαλλοδοξίας και του διχασμού» μίλησε. Σα δεν ντρέπεται.
 Και ενώ, «είναι γνωστός ο Ένοχος και είναι γνωστή αιτία», Εκείνη , μίλησε αφ υψηλού για «εκδηλώσεις ακραίας πόλωσης» . 
Δηλαδή εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το γαϊδούρι.
 Ποια «ακραία πόλωση» υπήρξε ανάμεσα τα θύματα και τους Κόκκινους Δολοφόνους, που απάλλαξε η «Τυφλή»; Τα θύματα συνέβαλαν στην πόλωση; 

Θυμίζω ότι στις 5 Μαίου 2010 ειχε κηρυχτεί Γενική απεργία στην Ελλάδα. Περισσότεροι από 150.000 άνθρωποι διαδήλωναν στην Αθήνα κατά των οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης. Διαδηλώσεις έγιναν και στην Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τη Λάρισα και το Ηράκλειο. Οι αριστεροί προβοκάτορες έβαλαν φωτιά σε υποκατάστημα της Μαρφίν και έκαψαν ζωντανούς την Παρασκευή Ζούλια, τον Νώντα Τσακάλη, την Αγγελική Παπαθανασοπούλου και το αγέννητο βρέφος της για να εξυπηρετήσουν το βρωμερό, αντιλαϊκό και αντεθνικό καθεστώς των Τοκογλύφων και της Ελληνικής Αργυρώνητης Ψωρο-Ελίτ.

Αλλά η Κοντή σε πνεύμα Κοσμοπολιτισμού και νέου πατριωτισμού έστειλε μήνυμα καταδίκης του διχασμού. «Όλοι στο πλευρό του αντιΡατσιστή Κωνσταντίνου που τον αθώωσε η Τυφλή. 
«Τρείς ανθρώπινες ζωές θυσία στον βωμό της μισαλλοδοξίας και του διχασμού. Τιμούμε τη μνήμη τους και εύχομαι να μην ξαναζήσουμε ποτέ στη χώρα μας εκδηλώσεις ακραίας πόλωσης και τυφλής βίας», είπε η Τυφλή..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απογοητευτικα που δεν ανεφερθει στον ναζισμο, φασισμο, αντισημιτισμο και αντιγιουφτισμο.



Γιουφτος κανονικος


ΥΓ
Σπυρο μαλλον "Ταπα" θα πρεπει να την λεμε αντι για "Κοντη"

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...