5/5/20

Το ποδόσφαιρο την εποχή του κοροϊδοϊού

Όταν οι προπονητές έλεγαν για κάποια τεμπέλη ότι «μαρκάρει με τα μάτια» δεν φασιζόντουσαν ότι αυτό θα είναι το ποδόσφαιρο μέχρι τις 3 Νοεμβρίου. Μαρκάρισμα από …απόσταση δύο μέτριων.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Bonjour,

En ces temps difficiles, nous te souhaitons un Ramadan Kareem

Bon RAMADAN

Prenez soin de vous et restez chez vous.

Ανώνυμος είπε...

Από το 1974 δοκιμάσαμε πώς είναι να έχει δικαίωμα λόγου η Σάρα και η Μάρα, να υπάρχουν κόμματα και να αποφασίζουν οι μάζες την τύχη ενός έθνους. Φτάσαμε στο σημείο να μην ξέρουμε πόσα φύλα υπάρχουν και τί είναι ο άντρας και η γυναίκα.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!!
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΩΝΙΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

για κάποια τεμπέλη ότι «μαρκάρει με τα μάτια» δεν φασιζόντουσαν


μια μεταφραση εδω αν γινεται.

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα, σε παρακαλώ θερμά, κάνε ένα σχόλιο σχετικά με την ωφέλεια ή μη των μασκών ειδικώς μέσα στα λεωφορεία. Θεωρώ προσωπικώς (και έχω ρωτήσει γιατρούς) ότι αν στα λεωφορεία είναι ανοιχτά τα παράθυρα δημιουργείται αρνητική πίεση και τα όποια μικρόβια φεύγουν με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται μάσκα. Η μάσκα αντιθέτως δημιουργεί συσσώρευση μικροβίων και μορίων μπροστά από το πρόσωπο και το στόμα με αποτέλεσμα να είναι χειρότερα για την υγεία. Συμφωνείς με αυτό; Σίγουρα θα έχεις δικούς σου γιατρούς, ρώτησέ τους! Εγώ θεωρώ ότι το πρόστιμο των 150 ευρώ είναι καθαρά φοροεισπρακτικο μέτρο και ένα έμμεσο χαράτσι αλλά και αποσκοπεί στο να αρρωστήσουν περισσότεροι. Ειδικώς στα λεωφορεία που μαζεύονται πολλοί, η καλύτερη πρόληψη είναι το άνοιγμα των παραθύρων. Υπάρχουν άνθρωποι που λόγω άλλων προβλημάτων υγείας δυσκολεύονται να αναπνευσουν αν φορούν μάσκα!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...